سپاه: دستگیری شبکه 50 نفره سازمان یافته آشوبگر / اقدام به چاپ و توزیع تراکتهای تبلیغاتی علیه نظام میکردند

با اقدامات اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) استان قم، فعالان یک شبکه سازمان یافته اغتشاش و فراخوان به تجمع غیرقانونی در قم شناسایی و دستگیر شدند.
نیروهای اطلاعات سپاه استان قم فعالان یک شبکه 50 نفره سازمان یافته که محرک اغتشاشات بودند را شناسایی و دستگیر کردند
به گزارش ایسنا؛ با اقدامات اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) استان قم، فعالان یک شبکه سازمان یافته اغتشاش و فراخوان به تجمع غیرقانونی در قم شناسایی و دستگیر شدند.
فعالان این شبکه 50 نفره ضمن فعالیت در فضای مجازی برای تحریک مردم به اغتشاش اقدام به چاپ و توزیع تراکتهای تبلیغاتی علیه نظام در فضای حقیقی میکردند.
ستاد خبری سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با شماره تلفن 114 آماده دریافت گزارشات عموم مردم از جمله عکس، فیلم، مشخصات فردی و غیره از اغتشاشگران و اخلالگران نظم عمومی است.
تماشاخانه
ببینید | آذری جهرمی: برخی برای اینترنت استارلینک آقای ماسک بازاریابی میکنند
ببینید | یک دستاورد بزرگ علمی برای جلوگیری از خطر انقراض برخی حیوانات / اولین قدم؛ گرگ قطبی شبیهسازی شد
فیلم های دیگر کانال عصر ایران در تلگرام


