چهارشنبه 3 بهمن 1403

سکاندار بعدی پاستور باید مانیفست انقلابی داشته باشد / امروز باید برای مدیریت قدرت و ثروت در کشور به اصلح رای دهیم

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
سکاندار بعدی پاستور باید مانیفست انقلابی داشته باشد / امروز باید برای مدیریت قدرت و ثروت در کشور به اصلح رای دهیم

علیرضا عموزاده گفت: رئیس جمهور آینده قبل ازآن که به حل مسائل اقتصادی بپردازد باید فردی انقلابی و تحول خواه باشد و تحول خواهی تنها به این معنا نیست که به جلو بنگرد، بلکه باید علاوه برآن به ارزش های اسلامی برگردد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت؛ مشارکت حداکثری مردم در انتخابات از مولفه‌های مهم در نظریه مردم سالاری دینی در نظام جمهوری اسلامی ایران است و دارای اهمیت برجسته‌ای است. قائل براینکه شرکت در انتخابات تنها بحث اعداد و ارقام نیست، وحضور مردم در این عرصه توانایی کشور را افزایش و موجب فزونی قدرت ملی و امنیت کشور می‌شود.

ازاین رو با علیرضا عموزاده کارشناس سیاسی و مدرس دانشگاه در خصوص تبیین نقش مشارکت مردم و تاثیر آن بر افزایش اقتدار ملی و راه های جلب مشارکت حداکثری به گفتگو پرداختیم که باهم می خوانیم.

عموزاده با بیان اینکه حضور درپای صندوق های رای نشان از قدرت و اقتدار ملی دارد، در خصوص ضرورت شرکت در انتخابات گفت: در غرب رهبران کاریزماتیک می توانند مردم را به به خیابان ها بیاورند اما پای صندوق رای نه، لذا وقتی قدرت یک کشور را محاسبه می کنند یکی از مولفه های مشروعیت و مقبولیت یک نظام حضور مردم آن کشور در پای صندوق رای است.

وی در ادامه افزود: ثمره قدرت و اقتدار وحدت ملی یک رابطه تقابلی با تهدید نظام دارد و هرچه قدر اقتدار یک کشور بالاتر باشد تهدید برعلیه آن نظام کمتر است و هرچه قدر تهدید بیشتر باشد یعنی مولفه های اقتدار زیر سوال است و در فتنه 88 و حوادث آن به همان میزان از اقتدار ما در عرصه بین المللی کاسته شد و بسیاری از تحریم ها به کشور اضافه شد.

این کارشناس سیاسی شرکت در انتخابات را یک وظیفه دینی دانست و تصریح کرد: به فرموده امام اسلام همه اش سیاست است و مانمی توانیم انتظار فرج وحادثه عاشورا و غدیر را از بقیه اسلام جداکنیم. حکومت جمهوری اسلامی ایران بعد از حکومت امیر المومنین و حکومت کوتاه مدت امام حسن مجتبی تنها حکومت اسلامی مبتنی برروش اهل بیت است.

اگر ما نسبت به جمهوری اسلامی کوتاهی کنیم به فرموده امام تا 250 سال اسلام نمی تواند قد علم کند، پس بنابراین برای حفظ اسلام باید در انتخابات شرکت کنیم.

برای تشکیل این انقلاب در سال 57 و در سرآغاز انقلاب اسلامی خون ها ریخته شد و امروز نیاز نیست برای مدیرت قدرت و ثروت خون دهیم؛ بلکه باید رای دهیم تا انقلاب حفظ شود.

وی همچنین تاکید کرد: طبق فرموده پیامبر هرکس نسبت به امور مسلمین بی تفاوت باشد از ما نیست و حضرت آقا فرمودند هرگاه خسته شدید حضرت یونس را بیاد آورید که خسته شد و از قومش فاصله گرفت و فقط با توبه خداوند اورا بخشید و فراموش نکنیم ما قریب 300 هزار شهید داده ایم و نماد اینکه هنوز خسته نشده ایم و با انقلاب هستیم شرکت در انتخابات است.

عموزاده با بیان اینکه عملکرد ضعیف بعضی از مسئولین باعث یاس و ناامیدی در جامعه شده است بیان کرد: البته یکسری از مسئولین در تراز جمهوری اسلامی حرکت نکردند و انصافا کم کاری کردند و متاسفانه بعضی ازآنها می خواهند انقلاب را نادیده بگیرند و علت مشارکت پایین مردم این نیست که گفتمان انقلاب اسلامی و ساختار جمهوری اسلامی و یا ولایت فقیه را قبول ندارند، بلکه عملکرد بد مسئولین میزان مشارکت را پایین می آورد

وی در ادامه افزود: در مورد برجام هم با اینکه بارها گفتند دیوار تحریم شکسته شد و تحریم ها برداشته شد؛ اماعملا هیچ اتفاقی نیافتاده است و متاسفانه این کارها مردم را مایوس کرده است، ولی باید بدانیم اگر هم در انتخابات شرکت نکنیم هیچ اتفاق نمی افتد و بالاخره یک نفرانتخاب می شود پس چه بهتر ما سهیم باشیم و اصلح انتخاب شود.

عموزاده در مورد هجمه های اخیر به شورای نگهبان خاطر نشان کرد: شورای نگهبان محدودیت های زیادی دارد و تنها نمی تواند از یک گفتمان و یک طیف کاندید انتخاب کند، این موضوع به حضور مردم ضربه می زندف اما خود مردم باید با بصیرت انتخاب کنند و یا ازطریق تحقیق از افراد متدین به اصلح برسند و یا می توانند به سراغ دشمنان بروند و ببینند از چه کسی حمایت می کنند هرکسی که آنها از او حمایت کنند باید به مخالف آن رای دهند.

وی با ذکر اینکه مهمترین اولویت رئیس جمهور آینده باید حل مسائل اقتصادی باشدتصریح کرد: رئیس جمهور آینده قبل ازآن که به حل مسائل اقتصادی بپردازد باید فردی انقلابی و تحول خواه باشد و تحول خواهی به این معنا نیست که فقط به جلو بنگرد بلکه باید به نظر بنده به ارزش های اسلامی برگردد و در مورد مسئله معیشت مردم متاسفانه دولت کنونی کم کاری های زیادی دارد که ملت 42 سال بعد از انقلاب برای تهیه مرغ و تخم مرغ باید صف بایستد و متاسفانه انها مردم را قد کوتاه کرده اند و خوشبختانه پتانسیل و ظرفیت های کشور کم نیست اگر آنها را به کاربگیریم هیچ کمبودی نخواهیم داشت.

این مدرس دانشگاه در مورد رویکرد و تفکرات غربی بعضی از کاندیداها اظهارکرد: بعضی ها می گویند بگذارید مردم زندگی کنند و تاکی باید کشمکش با امریکا باشد و انقلاب یک پروژه کش دار نیست وانقلاب کردیم و یک تغییر نظام روی داده است و تمام شده است، نتیجه این تفکرات این است که از ارزش ها دست برداریم.

وی ضمن اشاره به اینکه بعضی از کاندیداها به دنبال ایجاد شرایط دوقطبی و ایجاد تنازع و کشمکش در کشور هستند، افزود: یک عده با تبلیغات دروغ به دنبال تخریب یک کاندیدهستند؛ مثلا بحث فیلترینگ و یا حضور و عدم حضور زنان در استادیوم اینها مشکلات کشور نیست، و اگر یک شخص دقیقا در مسیر مشکلات مردم حرکت کند مردم می فهمند درک می کنند و علت اینکه برای تشییع پیکر حاج قاسم اینطور پای کار می آیند این است که او راست گفت ودر میدان عمل حرکت کرد و علت مایوس بودن مردم این است که به مردم دروغ گفتند.

وی درمورد تلاش اخیر دولت در به سرانجام رساندن مذاکرات وین اذعان کرد: متاسفانه در داخل کشور خبراز لغو تحریم ها می دهند در حالی که تمام تحریم های آمریکا در کنگره تصویب شده است و اگر بخواهند آنها را رفع کنند 6 ماه زمان می برد، اما متاسفانه در داخل به آنها گرا می دهند و می گویند ما انتخابات داریم و باید کاری کنیم دوباره رای بیاوریم و تنها با اصرارآنها وفرمان بایدن مشوق هایی می دهند در حالی که ساختارتحریم ها سرجایش است.

عموزاده در پایان تصریح کرد: در داخل کشور نیز با پول پاشی و پایین آوردن موقتی نرخ دلار به مردم تلقین کردند که مذاکرات نتیجه داده است ولی این تعلیق موقت بعد از چند ماه مجدد برمی گردد وتنها راه حل اساسی در رفع تحریم ها به فرموده حضرت آقا خنثی سازی آنها است نه برداشتن آنها.

انتهای پیام /