سیاست خارجی
سیاست خارجی
تلحلیلگران مسائیل سیاسی چون جعفر حقپناه، اردشیر پشنگ، و محسن جلیلوند نگاهی مثبت به روند آستانه ندارند و معتقدند که این نشست در سطح وزرای امور خارجه ایران، ترکیه و روسیه به میزبانی قطر، مطمئناً خروجی ملموسی بهدنبال نخواهد داشت.
«از سال 57 تاکنون سابقه نداشته که توهینهایی که یک زن مثلا محجبه به پزشکیان کرد از سوی هیچ فرد حتی بدون نزاکتی علیه رییسجمهور مستقر و به صورت علنی گفته شود. این عمق نفرت آنان از رفتار مبتنی بر وفاق و کینه از پزشکیان است. این گروه حتی از منتقدان هم بهتر میدانند که بذر چه خرزهره سمی را میخواهند بکارند.»
فعال سیاسی اصولگرا گفت: «دولت اول قانون عفاف و حجاب را اجرا میکند، سپس همانطور که سخنگوی محترم دولت گفته است، یک اصلاحیه خواهد داد، اما چون این قانون اجرا نشده، ما نمیدانیم چه اتفاقی خواهد افتاد.»
تحولات سوریه موجب نگرانیهای عمیقی شده است. ظاهر ماجرا آن است که با توجه به اشتغالات دولتهای ایران، سوریه و روسیه و نیز جنبش حزبالله به تحولات ناشی از پیامدهای 7 اکتبر و جنگ اوکراین، مخالفان دولت اسد از فرصت استفاده کرده و تهاجم خود علیه دولت مرکزی را آغاز کردهاند! اما ظواهر امر نشان میدهد این همه ماجرا نیست.
در چنین شرایطی که در بسیاری از شاخصههای رشد اقتصادی عقب افتادهایم، برخی آقایان دغدغه دارند که نرخ جریمه بی حجابی چقدر باشد یا بعد از چندبار بی حجابی شخص را زندانی کنند. برخی دیگر هم عامدانه یا از سر تجاهل با هر نوع کم کردن تنشها با غرب و توسعه اقتصادی پایدار مبارزه میکنند. درواقع عدهای در کشور ما کاپیتانهای گل به خودی اقتصادی محسوب میشوند و اصلا درکی از این که با محدودیت روابط...
معاون رئیسجمهور آمریکا و نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا گفت ترامپ سعی دارد به یک دیکتاتور بدل شود و افزود او «بهصورت علنی دیکتاتورها را ستایش کرده و از آنها بازی میخورد.»
با گسترش تبادل آتش بین اسرائیل و ایران، مجموعه درگیریها از شامات (به علاوه یمن) فراتر رفته و به یک جنگ مستقیم میان اسرائیل و ایران تبدیل گشته است. اگر دو کشور همین الان اقدام به کاهش تنش نکنند، گستره درگیریها و تاثیرات استراتژیک آن چه در منطقه و چه فراتر از آن میتواند بسیار فراتر از چیزی باشد که در یک سال گذشته شاهد آن بوده ایم.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی خضریان، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در دیداری که به همراه علاءالدین بروجردی دیگر عضو این کمیسیون با جمعی از فعالان رسانهای کشور سوریه در صحن علنی و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس داشتند، ضمن خوشآمدگویی به این میهمانان، با اشاره به اهمیت ذهنیت اجتماعی در سطح منطقه و همچنین فرامنطقهای، بر ضرورت ایجاد جبهه مقاومت رسانهای از...
یک کارشناس اقتصادی یکی از غفلت های راهبردی کارگزاران اقتصادی در دهه 90 را عدم داشتن برنامه ی جایگزین در صورت شکست برجام عنوان کرد.
تسهیل نمودن امور برای حکومت خودخوانده طالبان جهت نفوذ در کشورمان از جمله بندر چابهار، ترتیب دادن سفرهای سیاسی و تجاری هیأتهائی از کشورمان به افغانستان از اقداماتی است که بدون مجوز دولت چهاردهم در حال انجام هستند.
محمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره طرح مجدد مساله بررسی پیوستن ایران به FATF میگوید: طبیعتا وقتی آقای رییسجمهور رسما از مجمع تشخیص مصلحت نظام درخواست بررسی این موضوع را داشته باشند، این مساله در دستورکار بررسی مجدد در مجمع قرار میگیرد.
«آنتونی بلینکن 9 بار به منطقه سفر کرد، اما کشورهای غربی در گسترش جنگ فاقد نقش نبودهاند. این کشورها با ارائه کمکهای اطلاعاتی، پوشش دفاع هوایی و صادرات گسترده تسلیحات به رژیم اسرائیل، بهنوعی در این تنشها و جنایات شریک بودند. علاوه بر این، بیعملی و بیتفاوتی روسیه و چین هم باعث برهمخوردن توازن در جنگ شده است. در این شرایط دیپلماسی ادامه جنگ است.»
بروجردی در پاسخ به این سوال که فکر میکنید فضای مجمع تشخیص مصلحت نظام تا چه اندازه به نفع این خواسته دولت چهاردهم است، افزود: در هر صورت این تصمیم به رأی اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام گره خورده است. البته پزشکیان به عنوان رییس جمهور کشور که مسئولیت اداره کشور را برعهده دارد، طبیعتاً دلسوز و به دنبال رفع مشکلات است و باید پاسخگو باشد؛ بنابراین هر دو به وظیفه خودشان عمل میکنند و امیدواریم...