شاخص کل بورس
شاخص کل بورس
بر اساس آمار معاملات مورخ 19 خرداد 1403، شاخص کل بورس تهران با افت بیش از 18,000 واحدی به سطح 2,063,572 واحد کاهش یافت. این کاهش چشمگیر در شاخص کل، موجب افت قابل توجهی در ارزش کل بازار سهام شد.
بازار سرمایه در اولین روز کاری هفته نیز همانند روز های گذشته با فشار عرضه مواجه بود و روند خروج پول از بازار همچنان ادامه دارد.
بازار سرمایه در اولین روز کاری هفته نیز همانند روز های گذشته با فشار عرضه مواجه بود و روند خروج پول از بازار همچنان ادامه دارد.
اقتصادنیوز: به اعتقاد برخی کارشناسان، یکی از دلایل وضعیت نابسامان بازار سرمایه در این روزها، نرخ بالای اوراق اخزا است که موجب شده تا کف p به e بازار سهام را به محدوده ی 3 برساند و از جذابیت سهام بکاهد.
اقتصادنیوز: بورس تهران در روز انتهایی معاملات هفته دوم خرداد ماه با کاهش تراز شاخص کل و افت تراز شاخص هموزن مواجه شد. در آخرین روز معاملاتی هفته قبل ارزش معاملات خرد در کانال 2 همتی قرار داشت و شاهد خروج جریان پول حقیقی از بازار سهام بودیم.
اقتصادنیوز: بورس تهران در جریان معاملات این هفته با افزایش 13 درصدی متوسط ارزش معاملات خرد و خروج جریان پول حقیقی از سهام مواجه بود. در این هفته تراز شاخص کل 22 صدم درصد کاهش داشت و تراز شاخص هموزن بورس تهران نیز 91 صدم درصد پایین تر از سطح انتهایی هفته گذشته ایستاد.
کلید واژههای چون نرخ بهره، نرخ دلار، نرخ خوراک تنها برای وعدههای به اصلاح سرخرمنی است که کاندیدها در این روزها باز در حال دامن زدن به آن هستند و بازار در این گرمای تابستان در حال ذوب شدن!
بسیاری از کارشناسان بر این باور هستند که انتخابات آینده هیچ تاثیری بر بازار بورس نخواهد داشت.
درحالی که با نرخ 36درصدی اوراق، احتمال روند نزولی بورس وجود دارد، بازارساز با حضور موثردرمعاملات اخزا، بایستی مانع افزایش نرخ بازدهی آن از سقفی مشخص شود تا علاوه بر تضمین فروش این اوراق در بازار ثانویه از ارسال سیگنال منفی به بازار سهام جلوگیری کند.
اقتصادنیوز: در هفته اخیر و همزمان با تداوم ریزش شاخص کل بورس تهران، روند خروج سرمایه از بورس تهران نیز ادامه داشت.
بازدهی بورس در هفته دوم خرداد 1403 منفی شد. شاخصهای کل و هموزن عقب نشستند و خروج پول حقیقی ادامه یافت.