دوشنبه 1 بهمن 1403

شورای شهر اصفهان 10 میلیارد تومان برای مقابله با کرونا مصوب کرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
شورای شهر اصفهان 10 میلیارد تومان برای مقابله با کرونا مصوب کرد

اصفهان - ایرنا - رییس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: همزمان با شیوع ویروس کرونا مدیریت شهری لایحه 2 فوریتی 10 میلیارد تومانی در کوتاه‌ترین زمان ممکن برای پیشگیری و مقابله با این ویروس به تصویب رسید.

علیرضا نصر اصفهانی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران از طریق "لایو اینستاگرام" افزود: اقدامات خوبی در خصوص ضدعفونی و گندزدایی اماکن عمومی، محل بازی کودکان در پارک‌ها، کوچه‌ها و خیابان‌هااین کلانشهر به صورت شبانه روزی صورت گرفته است.

رییس شورای اسلامی شهر اصفهان اظهارداشت: اقداماتی در زمینه شهرداری الکترونیکی برای کاهش مراجعات و پاسخگویی غیر حضوری برای ارباب رجوع و آماده سازی میز خدمات در شهرداری مناطق 15 گانه ایجاد شد.

وی تصریح کرد: 120 هزار خانوار در مناطق نیمه برخوردار شناسایی و بسته‌های بهداشتی توسط شهرداری‌های مورد تظر با کمک بسیج و دانشگاه علوم پزشکی در اختیار آن‌ها قرار گرفت همچنین نیم میلیون جمعیت زیر پوشش بسته‌های بهداشتی قرار گرفتند.

افزایش 25 درصدی کرایه ناوگان اتوبوسرانی

رییس شورای شهر اصفهان بیان کرد: شرکت واحد اتوبوسرانی در سال‌های گذشته و از بدو تاسیس تاکنون با چالش‌های زیادی رو به رو بود، همه ساله با افزایش قیمت ناوگان اتوبوسرانی مورد اعتراض جمعی قرار می‌گیریم از این رو سال جاری با پیشنهاد شهرداری و مصوبه شورای شهر افزایش 25 درصدی در این ناوگان را شاهد بودیم.

نصر اصفهانی افزود: در اتوبوسرانی اصفهان حدود هزار و 100 دستگاه فعال وجود دارد که روزانه حدود 550 هزار نفر را جا به جا می‌کنند، میانگین مبلغ دریافتی از شهروندان حدود 700 تومان، بیشترین مبلغ هزار و 100 تومان و کمترین مبلغ 300 تومان است.

وی با بیان اینکه بیشتر اقشار آسیب پذیر جامعه از ناوگان حمل و نقل اتوبوس استفاده می‌کنند، اظهارداشت: حلقه تمام شده نرخ کرایه اتوبوس برای هر نفر سه هزار تومان است که مبلغ دریافتی یک سوم و کمتر از آن است از این رو 30 درصد مبلغ را دولت، 30 درصد مسافر و 30 درصد توسط مدیریت شهری پرداخت می‌شود.

رییس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در زمان حاضر حدود 70 درصد نرخ کرایه اتوبوسرانی توسط مدیریت شهری پرداخت می‌شود و امیدواریم اتوبوسرانی اصفهان که دغدغه کنونی ماست کارآمد و به روزرسانی شود.

وی با بیان اینکه عمر ناوگان اتوبوسرانی به صورت میانگین هشت تا 10 سال است، گفت: برای هزینه‌های اتوبوسرانی باید ماهانه 10 میلیارد تومان بعنوان پرداخت حقوق و مزایای ناوبران اتوبوسرانی پرداخت شود تا درآمد و هزینه‌ها با یکدیگر سازش داشته باشند..

نصر اصفهانی خاطرنشان کرد: در زمان حال و با شیوع ویروس کرونا روزانه 500 دستگاه اتوبوس و 60 هزار نفر جابه جا می‌شوند که شرایط سختی را به لحاظ درآمد برای ناوگان اتوبوسرانی به وجود آورده است.

وی تصریح کرد: خرید و افزایش اتوبوس به ناوگان یکی از وظایف مدیریت شهری است، در بهمن ماه سال گذشته 100 دستگاه خریداری و در اسفندماه 70 دستگاه تحویل شد که بخشی از هزینه‌های تامین شده به صورت اوراق مشارکت توسط دولت در نظر گرفته شده بود همچنین 200 میلیارد تومان 50 درصد کمک دولت و 50 درصد بازپرداخت مدیریت شهری را شاهد بودیم.

 20 هزار نیرو به صورت نزدیک با شهرداری کار می‌کنند

رییس شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: حدود 12 هزار نفر در شهرداری مشغول به کار هستند، همچنین 20 هزار نیرو به صورت نزدیک با شهرداری کار می‌کنند.

وی گفت: از ابتدای آغاز به کار شورای پنجم سه هزار میلیارد تومان بعنوان بدهی شهرداری مطرح شد از این رو مدیریت شهری تمام تلاش خود را برای به پایان رساندن بدهی‌ها به کار بست و با گذر از مشکلات در زمان حاضر شهرداری شرایط خوبی دارد و بدهی شهرداری به مبلغ ناچیزی رسیده است

نصر اصفهانی با بیان اینکه حدود 91 درصد بودجه سال 98 در شهرداری مرکزی و مناطق 15 گانه محقق شد، بیان کرد: بودجه سال 99 شهرداری با احتساب سازمان‌های وابسته 6 هزار میلیارد تومان به تصویب رسید که پنج هزار و 200 میلیارد آن بعنوان بودجه شهرداری و 700 میلیارد تومان آن بعنوان بودجه سازمان‌های وابسته در نظر گرفته شد.

اقدامات محرک توسعه در بافت فرسوده ایجاد شود

وی با اشاره به اینکه بافت فرسوده و بازآفرینی بافت در دستور کار است، بیان کرد: از طریق وزارت راه و شهرسازی این مهم دنبال می‌شود به گونه‌ای که در سال‌های گذشته بودجه‌هایی به بافت فرسوده اختصاص پیدا کرده که بخش اندکی از آن محقق شده است.

رییس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در زمان حال باید اقدامات محرک توسعه در بافت فرسوده ایجاد شود و اقداماتی برای میل و رغبت فعالیت در بافت فرسوده ایجاد شود.

وی گفت: ورود به بافت فرسوده همت همگانی را می‌طلبد و اراده صرف مدیریت شهری کارساز نیست، امیدواریم با توجه به اینکه چهار هزار هکتار بافت فرسوده در شهر اصفهان داریم که 2 هزار و 200 هکتار آن نشانه گذاری و به تصویب در شورایعالی معماری و شهرسازی رسیده است مدنظر ویژه قرار بگیرد.

300 میلیارد تومان برای تکمیل پروژه سالن اجلاس نیاز است

نصر اصفهانی بیان کرد: تکمیل پروژه سالن اجلاس از بزرگترین پروژه‌های مدیریت شهری است، تاکنون 400 میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده و برای تکمیل آن نیازمند 300 میلیارد تومان دیگر هستیم همچنین برای احداث هتل سالن اجلاس به هزار و 200 میلیارد تومان دیگر نیاز داریم.

وی ابراز امیدواری کرد: تا سال آینده پروژه تقاطع سردار سلیمانی واقع در شرق اصفهان تکمیل و به بهره برداری برسد تا در حمل و نقل آسان مردم تحولی ایجاد شود.

ضرورت توجه ویژه‌ای به حوزه گردشگری 

رییس شورای شهر اصفهان با اشاره به اینکه در پسا کرونا باید توجه ویژه‌ای به حوزه گردشگری و برآورد خسارت آن‌ها مورد توجه قرار بگیرد، افزود: باید دولت و سازمان‌ها مربوط درصدد جبران به این حوزه در پسا کرونا برآیند، همچنین در حوزه گردشگری باید توجه ویژه‌ای به سرمایه گذاران داشته باشیم.

به گقته وی حوزه گردشگری با خسارات جدی و جبران ناپذیری در راستای شیوع ویروس کرونا دیده است.

در شهر اصفهان افزون بر 2 میلیون و 300 هزار نفر زندگی می‌کنند.

همچنین این خطه دارای 15 منطقه شهری، هفت هزار و 500 هکتار اراضی مسکونی، 700هزار خانه، حدود 360 هکتار اراضی آموزشی، 50 هکتار پارکینگ، یکهزار و 100 هکتار و فضای عمومی و 300 هکتار باغ داخل محدوده شهری است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، تاکنون بیش از 73 هزار نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و موارد فوت ناشی از این ویروس به بیش از چهار هزار و 500 نفر رسیده است.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*