ضررهای جبران نشدنی سینماهای آنلاین!
در قرن اینترنتی امروز، قطعی اینترنت حتی برای چند دقیقه ضرر بزرگی را به همه پلتفرمها و افراد می زند. سینماها و برنامههای آنلاین نیز از این قاعده به دور نیستند و آنها نیز متضرر شدهاند.
در جهان شبکه ای شده امروز، سینما بدون اینترنت یک هنر و صنعت و تجارت عقیم است. دست کم سه کارکرد را می توان در نسبت بین سینما و اینترنت تعریف کرد. یکی اطلاع رسانی و تبلیغ فیلم ها برای آگاهی بخشی و جلب مخاطب، دوم امکان فروش آنلاین بلیت سینما وسوم نمایش فیلم از طریق شبکه های اینترنتی و به اصطلاح پلتفرم ها. هر کدام از این سه کارکرد به شکل مستقیم با اقتصاد سینما سر و کار دارد و بالطبع قعطی و اختلال اینترنت، هم سامان فروش اینترنتی بلیط سینما را مختل می کند و هم فرصت تبلیغ و اطلاع رسانی برای فیلم های در حال اکران محدود می سازد و هم اگر مخاطب نمی تواند فیلم هایی که به شکل اکران آنلاین در حال نمایش هستند را تماشا کند و این یعنی کساد شدن بازار سینما و ضرر و زیان مالی سینماگران و بالطبع تهیه کننده فیلم های سینمایی.
تداوم زمانی این اختلال حتی می تواند به ورشکستگی سینماداران منجر شود. شاید بگویید که سینما پیش از دوران اینترنت هم وجود داشت و وابسته به مناسبات و معادلات اینترنتی نبود اما مسئله این است که امروزه ما با واقعیتی به اسم سینمای دیجیتال مواجه هستیم که بدون اتکا به اینترنت و خدمات آن نمی تواند روی پای خود بایستد.
زیر ساخت های تبلیغ و نمایش فیلم ها در اغلب کشورهای دنیا اینترنتی شده و مخاطبان بلیت فیلم ها را طریق سامانه های فروش اینترنتی رزو می کنند. در واقع ذائقه و عادت فیلم بینی و فرهنگ تماشای فیلم در جوامع امروز مبتنی بر ساز و کارهای اینترنتی شکل گرفته و صورت بندی می شود. هم مکانیسم فروش و نمایش فیلم ها در جهان امروز اینترنتی شده هم عادت واره های مرتبط با تماشای فیلم در مخاطبان.
از سوی دیگر بخش مهمی از اقتصاد سینما در جامعه امروز متکی به عرضه و تقاضای محصولات نمایشی در شبه های اینترنتی و پلتفرم هاست. قعطی اینترنت بیش از عرصه های دیگر نمایش در این بخش تاثیر مخرب می گذارد. قطع اینترنت به معنای عدم دسترسی مخاطب به پلتفرم ها و از دست رفتن یکی ازمهمترین امکان های نمایش فیلم و محصولات سینمایی است. با قعطی اینترنت نمایش فیلم بر پرده سینما غیر ممکن نیست اما پلتفرم ها بدون اینترنت یعنی تعطیلی مطلق! یعنی پایین کشیدن کرکره نمایش.
جالب اینکه سینما داران، پلتفرم ها را رقیب جدی خود می دانند که بالطبع قطع اینترنت باید به نفع آنها باشد که از زقیب جدید خود در جلب مخاطب پیشی بگیرند اما تجربه نشان داده با قطع اینترنت در بحران های اجتماعی، سینمای فیزیکی هم به اندازه سینمای اینترنتی دچار مشکل می شوند که حالا مخاطب سینما از خط اینترنت به پرده سینما پل می زند. قعطی اینترنت از جنبه دیگر هم اقتصاد سینما را تهدید می کند. بسیاری از سایت ها و صفحات سینمایی در شبکه های اجتماعی که به تولید محتوا درباره فیلم ها می پردازند با قعطی اینترنت، رابطه شان با مخاطبان قطع شده و کسب و کار خودشان هم کساد می شود.
منبع: اقتصاد 100 هم اکنون دیگران می خوانند-
اتفاق عجیب / کشف یک جسد در پرواز تهران - فرانکفورت
-
روایت خبرگزاریها از اعتراضات در مهاباد بهدنبال قتل مشکوک «اسماعیل مولودی» | در مهاباد چه خبر است؟ | فرمانداری تصرف شد؟ + تصاویر
-
ماجرای جنجالی ابر متان در آسمان تهران چه بود؟
-
این عکس مراسم چهلم «مهسا امینی» جهانی شد
-
علی کریمی به ایران برمیگردد؟
-
فیلم جدید از به رگبار بستن زائران در شاهچراغ شیراز | زدن تیر خلاص به زائران + فیلم
-
ماجرای خبر دفن مخفیانه زندانیهای لاکان رشت | دفن 150 جفت جنین + فیلم