پنج‌شنبه 22 مرداد 1405

ورزشی وب‌گاه عصر ایران

ورزشی وب‌گاه عصر ایران

مایک تایسون، اسطوره بوکس جهان، در یک مصاحبه اذعان کرد که سانی لیستون، بوکسور سنگین‌وزن دهه 60 میلادی، ترسناک‌ترین مبارز تاریخ بوده است. تایسون با اشاره به سابقه جنایی و قدرت فیزیکی خیره‌کننده لیستون، او را فراتر از هر بوکسور دیگری در تاریخ توصیف کرد.

لیونل مسی، ستاره باشگاه اینتر میامی، به دلیل غیبت در بازی آل‌استار، با محرومیت یک جلسه‌ای مواجه شد.

حمیده اسماعیل‌نژاد، دونده زن ایرانی، با ثبت زمان 11.79 ثانیه در ماده 100 متر، به مقام قهرمانی مسابقات جام کازانف دست یافت.

علی خسروی، داور پیشکسوت فوتبال ایران، با ابراز تأثر از درگذشت داریوش مصطفوی، بر نقش کلیدی او در صعود تیم ملی به جام جهانی 1998 تأکید کرد.

تصمیمات پرتنش علیرضا بیرانوند در دو سال گذشته، از مذاکره با استقلال تا فسخ قرارداد با پرسپولیس و مصاحبه‌های تند علیه این باشگاه، سرانجام به محرومیتی سنگین منجر شد.

در پایان روز نخست رقابت‌های کشتی آزاد نوجوانان جهان در آتن، تیم ایران با کسب 4 مدال خوش‌رنگ شامل دو نقره و دو برنز، عملکرد درخشانی از خود به نمایش گذاشت. سینا بوستانی و محمدپارسا کرمی مدال نقره و مرتضی حاج ملامحمدی و امیرحسین نقدعلی پور مدال برنز را به گردن آویختند.

تیم ملی والیبال نوجوانان ایران در مرحله نیمه نهایی رقابت‌های قهرمانی جهان، با نتیجه سه بر یک مقابل فرانسه شکست خورد.

با توجه به اینکه مهدی طارمی از فهرست بازیکنان اصلی اینتر خارج شده، این باشگاه به دنبال فروش او با مبلغی بین 8 تا 10 میلیون یورو است.

فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا)، با صدور بخشنامه‌ای، تبلیغات مرتبط با شرط‌بندی، الکل و دخانیات را در لباس داوران و اتاق‌های VAR ممنوع اعلام کرد.

کمیته انضباطی رقابت‌های لیگزکاپ 2025، یاسین چوئکو، محافظ لیونل مسی را به دلیل رفتار نامناسب پس از بازی اینتر میامی و اطلس، از حضور در تمام مناطق فنی زمین برای باقیمانده مسابقات محروم کرد. این تصمیم به دنبال درگیری لفظی بین بازیکنان دو تیم و دخالت چوئکو در این ماجرا گرفته شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، عملکرد بانک ملی ایران را در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی و حمایت در شرایط بحرانی، مثبت و قابل قبول ارزیابی کرد.

اشرف حکیمی، ستاره مراکشی باشگاه پاری‌سن‌ژرمن، به اتهام تجاوز جنسی با محاکمه رسمی روبرو خواهد شد. پس از بررسی شواهد، دادستانی فرانسه به طور رسمی خواستار ارجاع پرونده این بازیکن 26 ساله به دادگاه کیفری شده و در صورت اثبات جرم، ممکن است با حکم سنگینی مواجه شود.

محمدرضا زنوزی، مالک باشگاه تراکتور، در واکنش به حکم محرومیت چهار ماهه علیرضا بیرانوند، اعلام کرد که باشگاه در حال بررسی دقیق حکم است و برای حمایت از دروازه‌بان خود از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.

یک کارشناس حقوقی فوتبال، رأی صادرشده از سوی کمیته استیناف مبنی بر محرومیت چهار ماهه علیرضا بیرانوند را "بسیار خوب، مستدل و مستند" توصیف کرد.

باشگاه النصر عربستان با یک پیشنهاد نجومی و وسوسه‌انگیز، برای جذب برونو فرناندز، کاپیتان پرتغالی منچستریونایتد، تلاش می‌کند. این تیم که پیش‌تر کریستیانو رونالدو را به خدمت گرفته، قصد دارد با قراردادی 5 ساله به ارزش 350 میلیون یورو و مبلغ انتقال 120 میلیون یورو، ستاره پرتغالی را دوباره با هم‌تیمی سابقش هم‌بازی کند.

با اعلام رسمی حکم محرومیت 4 ماهه علیرضا بیرانوند، بررسی‌ها نشان می‌دهد که این دروازه‌بان حدود 20 بازی مهم را از دست خواهد داد. غیبت او شامل یک بازی سوپرجام، شش بازی لیگ برتر، شش بازی لیگ نخبگان آسیا و هفت بازی در تیم ملی خواهد بود که ضربه‌ای سنگین برای تراکتور و تیم ملی محسوب می‌شود.