علامه مصباح یزدی پرچم دار مبارزه با ربا بود / به دنبال ایجاد جریان اقتصادی باشیم
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حسن عباسی رئیس اندیشکده یقین صبح جمعه 21 آبان ماه 1400 در نشست ملی مطالبه گران حوزه بانک و بازار بورس با اشاره به اینکه در دوران خانواده یهودی مدیچی، آنها پول را به کالا تبدیل کردند و خرید و فروش پول را رسما رواج دادند گفت: اولین اقدام آنها، دین را به ربا آلوده کردند، معیشت مردم از دین را جدا نمودند و سپس با نقاشیها و مجسمه سازیهای برهنه و همچنین...
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حسن عباسی رئیس اندیشکده یقین صبح جمعه 21 آبان ماه 1400 در نشست ملی مطالبه گران حوزه بانک و بازار بورس با اشاره به اینکه در دوران خانواده یهودی مدیچی، آنها پول را به کالا تبدیل کردند و خرید و فروش پول را رسما رواج دادند گفت: اولین اقدام آنها، دین را به ربا آلوده کردند، معیشت مردم از دین را جدا نمودند و سپس با نقاشیها و مجسمه سازیهای برهنه و همچنین معماریهای سکولار، اخلاق و فرهنگ مردم را تحت تاثیر قرار دادند.
وی افزود: از کارهای دیگری که یهودیان مدیچی پس از تصرت دولت شهرها و در حکومت فلورانس انجام دادند، وزیری را مامور کردند که سیاستی منهای دین را بنویسد که خروجی آن کتاب شهریار نام گرفت که اساس علوم سیاسی امروز است و در پس آن جدایی دین از سیاست تئوریزه شد و هم اکنون آنچه که جدایی دین از سیاست میشونیم، پیش از آن جدایی دین از معیشت و اخلاق بوده است.
عباسی تصریح کرد: امروز برای تخریب جمهوری اسلامی قبل از آنکه جدایی دین از سیاست در جامعه نهادینه بشود، در تلاشند که فرهنگ و اخلاق را از دین جدا کنند و قبل از آن معیشت مردم را. دقیقا همان چرخهای که یهود در مسیحیت انجام داد به دنبال تکرار آن در جمهوری اسلامی هستند و آنچه که امروز به عنوان بانک میشناسیم، شان نزول آن مبتنی بر ساختار سیاسی ربوی بوده است.
رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه امام راحل و مراجع بارها فرموده اند که پول کالا نیست و خرید و فروش آن حرام است گفت: امروزه متاسفانه پول کالاست و خرید و فروش میشود و از جهتی دیگر مشاهده میکنیم که شورایی تشکیل میدهند با عنوان شورای فقهی بانک و بورس. باید توجه داشت که ما از چه چیزی و از چه کسی باید مطالبه کنیم و این را بدانید که آنهایی که در نظام مالی و بانکی مدعی اند متهمان اصلی این موضوع هستند.
وی در ادامه با اعتراض به عملکرد اساتید دانشگاه امام صادق پیرامون تئوریهای اقتصادی که مطرح کرده اند گفت: آنها در بیست سال گذشته جزو مسوولین تصمیم ساز اقتصادی کشور بوده اند، اما چرا اقتصاد کشور، اسلامی نشد؟ اعضا دانشگاه امام صادق و اساتید آن باید پاسخگو باشند.
عباسی افزود: بارها در محافل و دانشگاهها و رسانههای مختلف به نقل از استاد دانشگاه اقتصاد هاروارد اعلام کرده ام که ساختار و اساس بورس قمار است، اما اساتید دانشگاه امام صادق با بی توجهی مردم را به بورس دعوت کردند و حالا که مردم به خاک سیاه نشستند چه کسی پاسخگوست؟
او ادامه داد: کل اعضای هیئت علمی دانشگاه امام صادق در 20 سال گذشته مسوولین اقتصاد کشور بوده اند. بورس کشور در دوران 8 ساله احمدی نژاد دست آنها بوده است. شورای سیاستگذاری اکثر بانکهای کشور و کمیسیون اقتصادی مجلس را بر عهده داشتند و هم اکنون وزارت اقتصاد و بانک مرکزی هم دست آنهاست. از امروز به بعد اعضای دانشگاه امام باید منظورشان از بورس و بانک و اوراق قرضه را توضیح دهند.
رئیس اندیشکده یقین با اشاره به اینکه در هر حوزهای انقلاب را کسانی به وجود میآورند که متخصصین آن حوزه نبوده اند گفت: در این مملکت کسانی که دکترای اقتصاد دارند از آنها اتفاقی به نام تحول اقتصادی در نمیآید. قاسم سلیمانی، حسن طهرانیمقدم و حسن باقری محصول دانشگاههای نظامی و دانشگاه شریف نبودند. ابر انسانهایی که تحولات بنیادی به وجود آورده اند از این دانشگاهها فارغ التحصیل نشدند.
وی افزود: انقلاب اسلامی ما انقلاب سیاسی بود، ما برای تمدن نوین اسلامی باید تعدادی: انقلاب فرهنگی، انقلاب علمی، انقلاب صنعتی، انقلاب اجتماعی و انقلاب اقتصادی کنیم و افرادی که در حوزه علمیه و در دانشگاهها با دغدغه اسلامی کردن اقتصاد کار را جلو میبرند قائل بر این باشند که تحول و راهکاری را پایه ریزی و ابداع کنیم.
عباسی تصریح کرد: چشم انداز ما سند بیانیه گام دوم مقولهای بنام تمدن نوین اسلامی و چارچوبهای این مربوطه است و مسئلهی دیگر ما این است که جریانی به نام "جریان اقتصادی" شکل بگیرد که رهبر انقلاب آن را "جهاد مقدس" نامیدند. برای آنکه انقلاب به قتلگاه نرود باید جهاد علمی کنیم و جنبش نرم افزاری و تولید علم را رقم بزنیم.
وی با تاکید بر اینکه سیستم پولی را باید اصلاح کرد وگرنه همچی را نابود میکند گفت: این خواستهی رهبری 26 سال است که زمین مانده و بزرگان دیگری نیز این موضوع را هم اعلام کرده اند و در مبحث مبارزه با ربا، نخستین پرچم دار آن، علامه مصباح یزدی بود که ربای بانکها را فریاد زد و مورد هجمه عظیمی نیز قرار گرفت و در حال حاضر برخی از مراجع که بر این مسئله تاکید دارند که سیستم بانکی ما ربوی است.
حسن عباسی در پایان خاطر نشان کرد: باید باور کنیم که تحولات جهانی منشاء بنیادینش در اسلام است، زیرا رهبری فرمود قرن آینده قرن اسلام و قرن ایران است و حال که در این قرن قرار داریم باید بدانیم که از چه کسانی مطالبه کنیم و چه چیزی را از آنان بخواهیم.