عملیات یافتن اسرای اسرائیل در رفح جان 100 فلسطینی را گرفت
اقتصادنیوز: ارتش اسرائیل مدعی است دو فردی را که در 7 اکتبر توسط حماس به اسارت گرفته شده بودند، دوشنبه در یک حمله بامدادی شامل حملات هوایی نجات داده است و این در حالیست که مقامات محلی میگویند حین این عملیات حدود 100 فلسطینی در شهر رفح در جنوب غزه به شهادت رسیدند.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، این اسرای صهیونیست «فرناندو سیمون مارمان» 60 ساله و «لوئیس هار» 70 ساله معرفی شدند که 128 روز را در اسارت گذرانده بودند و به گفته ارتش رژیم صهیونیستی هر دو در وضعیت نسبتا خوبی هستند و نزد خانوادههایشان بازگشتهاند.
خبر مرتبط پیش بینی آمریکا از توافق مهم بین اسرائیل و حماساقتصادنیوز: وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که دستیابی به توافق میاناسرائیل و جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) برای آزادی اسرا در مقابل برقراری آتشبس در غزه همچنان امکانپذیر است و فواید زیادی به دنبال خواهد داشت.
«دنیل هاگاری» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی دوشنبه در این باره مدعی شد که نیروهای این رژیم در «عملیاتی پیچیده» 2 اسیر صهیونیست را آزاد کردند. طبق گزارش شبکه خبری الجزیره، او گفت: ما به ساختمانی که 2 مرد ربوده شده در رفح در زیر پوشش شدید آتش بودند، یورش بردیم و موفق شدیم آنها را بیرون بیاوریم. این عملیات بعد از دریافت اطلاعات به شدت حساس و ارزشمند انجام شد.
به گزارش شبکه خبری سیانان، عملیات یافتن این اسرای صهیونیست در شرایطی انجام شد که تلفات جانی قابل توجهی در داخل غزه در نتیجه ارائه «پوشش هوایی» توسط نیروی هوایی رژیم صهیونیستی برای عملیات زمینی آن گزارش شد. به گفته ارتش رژیم صهیونیستی، حملات هوایی در ساعت 1:50 بامداد، درست یک دقیقه پس از شروع حمله آغاز شد.
جمعیت هلال احمر فلسطین اعلام کرد بیش از 100 تن در حملات شبانه صهیونیستها در رفح به شهادت رسیدند. وزارت بهداشت تحت کنترل حماس در غزه هم اعلام کرد 94 فلسطینی جان خود را از دست دادند.
شدت حملات هوایی روز دوشنبه صهیونیستها شدید گزارش شده است. شهرداری رفح روز دوشنبه اعلام کرد دستکم دو مسجد و دهها خانه هدف حمله قرار گرفتند. شدت بمباران این گمانهزنی را برانگیخته که رژیم صهیونیستی برای حمله زمینی پیشبینیشده خود به این شهر آماده میشود، گرچه ارتش صهیونیستی مدعی است حملات به پایان رسیده است.
شبکه سیانان از ارتش رژیم صهیونیستی خواسته است تا در مورد اینکه آیا این حملات به حمله زمینی آینده مرتبط بوده یا خیر، شفافسازی کند. سخنگوی وزارت خارجه آمریکا دوشنبه مدعی شد که ایالات متحده این حملات را «راهاندازی یک حمله تمامعیار» در رفح نمیداند.
یورش زمینی احتمالی صهیونیستها به رفح نگرانی جامعه بینالمللی را برانگیخته است، زیرا این شهر به آخرین پناهگاه فلسطینیهایی تبدیل شده است که به سمت جنوب فرار میکنند تا از حملات هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی در امان بمانند. براساس گزارش سازمان ملل متحد، بیش از 1.3 میلیون فلسطینی در رفح هستند که اکثریت آنها از سایر مناطق غزه آواره شدهاند.
همچنین بخوانید ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید