چهارشنبه 16 آبان 1403

فاز نخست آزادراه سردار سلیمانی تا پایان سال 1400 به بهره‌برداری می‌رسد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
فاز نخست آزادراه سردار سلیمانی تا پایان سال 1400 به بهره‌برداری می‌رسد

قم - ایرنا - استاندار قم گفت: فاز نخست کمربندی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از کیلومتر 11.8 آزادراه قم - تهران به طول 32 کیلومتر آغاز می‌شود و بعد از گذر از محور قم - سلفچگان در کیلومتر هفت محور قم - نیزار خاتمه می‌یابد.

بهرام سرمست روز یکشنبه در جلسه شورای اداری در سالن کرامت استانداری اضافه کرد: 21 هزار میلیارد تومان برای این آزادراه 114 کیلومتری اعتبار هزینه می‌شود.

استاندار قم در ادامه یادآور شد: به‌رغم تحریم‌های ظالمانه و چالش‌های تامین منابع به‌واسطه مشکلات فروش نفت، پروژه‌های قابل‌توجهی در حال اجرا است.

سرمست ابراز داشت: پیش‌بینی‌های دشمن از ایجاد احساس نارضایتی عمومی مردم از نظام به‌واسطه مشکلات معیشتی اشتباه از آب درآمده است.

استاندار قم همچنین گفت: ازآنجایی‌که اولین بار پزشکان قمی کرونا را کشف و شناسایی کردند این استان برخلاف استان‌های دیگر کشور نتوانست سیاست‌های پیشگیرانه را دنبال کند.

سرمست یادآور شد: برای مقابله با کرونا به‌صورت متوسط هر هفته دو جلسه ستاد مدیریت بحران در سطح استانی و ملی برگزار شده‌است.

به گفته استاندار قم، حجم بسیار زیادی از مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا در سطح استان قم به مرحله اجرا رسیده‌است.

سرمست تاکید کرد: اگر مردم مانند موج اول کرونا در موج دوم آن نیز همراه باشند می‌توانیم این ویروس را زمین‌گیر کنیم.

استاندار قم یادآور شد: در مسیر مبارزه با کرونا دولت هرگز به دنبال تعطیلی واحدهای تولیدی نرفت و در این رابطه لطمه‌ای به معیشت کارگران واحدهای صنعتی و تولیدی وارد نشد.

سرمست ابراز کرد: ارتقای زیرساخت‌های سلامت یکی از اقدامات مهم دولت تدبیر و امید در طول 7 سال گذشته بود که نقش مهم خود را در مسیر مبارزه با کرونانشان داد.

وی یادآور شد: همچنین در بخش ارتقای زیرساخت‌های فناوری و ارتباطات و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان قدم‌های بلندی در 7 سال گذشته انجام‌گرفته است.

سرمست گفت: قدم‌هایی که در مبحث شرکت‌های دانش‌بنیان در سطح کشور برداشته‌شده، انقلابی در حوزه اقتصاد و تولید است.

استاندار قم اظهار کرد: قم در تامین اقلام بهداشتی و به‌ویژه ماسک کمترین مشکل را دارد.

سرمست تاکید کرد: بسیاری از پروتکل‌هایی که امروز در سطح ستاد ملی مبارزه با کرونا تصویب‌شده پیشنهاد جامعه پزشکی قم و فعالان اقتصادی قم است.

وی با اشاره به فرصت‌های کرونا گفت: تکمیل بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) و اختصاص 150 میلیارد تومان برای بهره‌برداری از بیمارستان مادر و درمجموع افزایش 450 تخت به ظرفیت‌های درمانی قم از موفقیت‌های اخیر قم در مبحث کروناست.

ویروس کرونا»، موسوم به «کووید 19» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (24 آذر 98) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام‌برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در 30 دسامبر سال 2019 (9 دی 98) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های 4030، 3136 و 190 تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

وی در ادامه یادآور شد: تا پایان سال 27 طرح جهش تولید در قم به بهره‌برداری خواهد رسید.

استاندار قم ابراز داشت: مدیران دستگاه‌های اجرایی در اتمام و بهره‌برداری از طرح‌های نیمه‌کاره اهتمام جدی به خرج دهند.

سرمست تاکید کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید تا آخرین ساعت خدمت دولت تدبیر و امید باقدرت انجام‌وظیفه کنند و اگر احساس کنیم مدیری کم‌کاری می‌کند بدون کوچک‌ترین وقفه‌ای کنار گذاشته خواهد شد.

وی اظهار داشت: دستگاه‌های اجرایی افتتاح پروژه‌های هفته دولت را باید با حداقل حضور فیزیکی در محل طرح‌ها برگزار کنند.

*س_برچسب‌ها_س*