فراخوان «جوایز مردمی» سیزدهمین دوره جشنواره فیلم عمار منتشر شد
علاقه مندان برای شرکت در جشنواره فیلم مردمی عمار میتوانند موضوع یا مسئلهای که برایشان اهمیت دارد را روایت کنند.
علاقه مندان برای شرکت در جشنواره فیلم مردمی عمار میتوانند موضوع یا مسئلهای که برایشان اهمیت دارد یا احساس میکنند در سینما و آثار نمایشی مغفول مانده را به جشنواره پیشنهاد دهند و هدیه پیشنهادی خود برای فیلمسازانی که آثارشان با این موضوع برگزیده میشود را مشخص نمایند.
دبیرخانه جشنواره عمار فراخوانها را بررسی و با هماهنگی فراخوان دهنده، در رسانهها منتشر میکند. همچنین علاقهمندان به عنوان فراخوان دهنده مردمی میتوانند امکانات موجود خود را برای برگزاری مراسم اهدای جایزه نیز به دبیرخانه جشنواره پیشنهاد دهند.
برهمین اساس علاقهمندان با مراجعه به تارنمای جشنواره عمار یا کانال «جوایز مردمی» در پیامرسانهای ایرانی (ایتا، بله، روبیکا) به ثبت فراخوان جدید یا مشارکت در فراخوانهای مردمی اقدام کنند.
نمونه فراخوانهای مربوط به دورههای قبل جشنواره مردمی فیلم عمار:
خانواده شهید موسوی گردیزی افغانستان؛ بهترین اثر پیرامون «افغانستان». جایزه: یادگاری شهید (کلاه و خودکار شهید)
خانواده شهید مدافع حرم حامد کوچک زاده (اولین رابط اکران جشنواره عمار استان گیلان) جایزه: تندیس شهید + سفر زیارتی مشهد + کتاب بی قرار با یادداشت همسر شهید + یک شی یادگاری از شهید
خانواده مرحوم احمدی سخا؛ گزارشی از نحوه رفتار و برخورد با مردم در ادارات دولتی جایزه: دو پک شش جلدی مجموعه گنجینه (قرآن حکیم، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، مفاتیح الجنان، اجوبه الاستفائات، دیوان حافظ) + طراحی و صفحه بندی قرآن این مجموعه توسط مرحوم حسین احمدی سخا انجام شده است.
ابراهیم زکزاکی؛ حرکت اسلامی در آفریقا جایزه: انگشتر شیخ زکزاکی
امرالله احمدجو؛ اقتصادمقاومتی + شخصیت شناسی سیاستمدارهای غربی بخصوص ترامپ + سیاسی بازی و ترجیح سیاست بر فرهنگ جایزه: کتاب فیلمنامه پیروزمندان
خانواده شهید حسین همدانی؛ مدافعان حرم (شهدا و رزمندگان محور مقاومت) جایزه: کمک هزینه سفر عتبات عالیات + تندیس شهید همدانی
سیداحمد مفیدی، بهترین اثر با موضوع «اشتغالزایی در روستا» (سوژه سیداحمد) جایزه: تخم شترمرغ بعلاوه عسل میدهد.
خانم سلیمه نصیری؛ مدیرعامل صندوق زنان روستایی ارومیه فعالیت زنان روستایی (سوژه مستند حاصل فصل من) جایزه: 5 بسته محصولات تولیدی زنان روستایی شهرستان ارومیه
طیبه رحمانی؛ جنگ با اقتصاد تحریم (سوژه مستند «نامهای برای») جایزه: یک تخته قالیچه دستباف کارگاه دستاوردهای زنان روستایی زرند کرمان
خانواده شهید خدری - هرمزگان؛ جهاد علمی جایزه: یک میلیون تومان
انجمن شهید بهروز محمدی؛ اثری درباره «زندهیاد روحالله نامداری»؛ الگوی جوان موفق جایزه: یک و نیم میلیون
منصور نظری شاعر عدالتخواه؛ نقش فضای مجازی در مبارزه با مفاسد جایزه: تندیس معروف
سوران پیامی؛ مدیر شرکت پیام توزین مهاباد الگوهای موفق کارآفرینی (سوژه مستند آفراندن) جایزه: سه ترازوی دیجیتال آشپزخانه - تولیدی خودش
خانم چنور محمدی؛ کسی که بهترین فیلم را درباره نشان دادن امنیت کشور بسازد (سوژه مستند کرکم) جایزه: زعفران همراه با لوح تقدیر امضاشده توسط خانواده شهدای امنیت
محمود بارانی؛ زرندیه اقتصاد مقاومتی (سوژه مستند دشت آدمخوار مرکزی) جایزه: به 14 اثر برتر اقتصاد مقاومتی، 14 بسته پسته اعلای دشت آدمخوار + یک ابزار هدیه میدهند
پدر و مادر شهید صدر زاده؛ مسائل اقتصادی کشور یا اقتصاد جایزه: کتاب اسم تو مصطفاست با امضای پدر و مادر شهید + تندیس
صادق آهنگران؛ همبستگی مردم ایران و عراق جایزه: 2 میلیون تومان
خانم سمیه سادات حسینی از کرمان؛ بیان خیانتهای 53 سال سلطنت پدر و پسر پهلوی جایزه: دو میلیون تومان
همسر شهید انصاری از رشت؛ مدیران خدمتگذار کمک هزینه سفر مشهد و میزبانی از ایشان و خانواده شان + تندیس شهید
در ادامه متن فراخوان «جوایز مردمی» سیزدهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار میآید:
«به نام خدا»
صدایی که باید در سینما و رسانه شنیده شود صدای مردم است، حال این مردماند که مایه دوام و قدرت جامعه هستند. هنر و سینما در سالهای اخیر شاهد رویش جوانههایی از جنس مردم بوده است.
فیلمسازهایی از بطن جامعه با درک مسئولیت اجتماعی بطور فعالانه به تولید آثار نمایشی فاخر مشغولند. انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، حماسه آفرینیهای برزگ و محرم و صفرهای پرشور و حرکت جهانی اربعین و همهی حوادث فاخر در ذهن ملت ما در یک ویژگی مشترکاند و آن مردمی بودن است. اینجا جای خالی اعتماد به اراده مردم برای حضور در هنر و سینمای ایران، بیش از پیش احساس میشود.
جوایزمردمی با تکیه بر تجربه ادوار گذشته جشنواره مردمی فیلم عمار در سپردن کار به دست مردم، قصههای ناگفته و واقعیتهای تلخ و شیرینِ زندگی مردم و قهرمانهای حقیقیِ این روزگار را به تصویر میکشد. این جوایز به این معنی است که بگویید چه موضوعی دغدغه شماست و از تولید آثار با موضوع مورد نظرتان حمایت کنید؛ فرقی نمیکند حمایت مادی یا معنوی باشد.
جایزه میتواند یادگاری یک شهید، محصولِ یک باغ، دعای خیرِ مادر یا حمایت مالی با نیت نذر فرهنگی برای تولید یک اثر هنری در قالب: فیلم مستند و کلیپ و... باشد.
جوایز مردمی یعنی شما حامی هنرمندان جبهه فرهنگی انقلاب هستید، انگیزه و سفارش میدهید و حمایت میکنید تا قوت قلب فیلمسازهای دغدغهمند شوید.
با مراجعه به تارنمای جشنواره عمار یا کانال «جوایز مردمی» در پیامرسانهای ایرانی (ایتا، بله، روبیکا) میتوانید برای مشارکت در این بخش به دو روش زیر اقدام نمایید:
ثبت فراخوان جدید: شما میتوانید موضوع یا مسالهای که برایتان اهمیت دارد یا احساس میکنید در سینما و آثار نمایشی مغفول مانده را به جشنواره پیشنهاد دهید و هدیه پیشنهادی خود برای فیلمسازانی که آثارشان با این موضوع برگزیده میشود را مشخص نمایید. دبیرخانه جشنواره عمار فراخوانها را بررسی و با هماهنگی فراخوان دهنده، در رسانهها منتشر میکند. همچنین شما به عنوان فراخوان دهنده مردمی میتوانید امکانات موجود خود را برای برگزاری مراسم اهدای جایزه نیز به دبیرخانه جشنواره پیشنهاد دهید.
مشارکت در فراخوان مردمی: با مراجعه به صفحه فراخوانهای «جوایزمردمی» به آدرس مورد نظر فراخوانهای مردمی با موضوعات مختلف را ببینید و فراخوانی را نزدیک به دغدغهی خود و جامعه تلقی کردید، میتوانید به هدیه آن بیافزایید و در یک حرکت اجتماعی نقشآفرین باشید.
باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر