فرماندار لارستان: مردم باید به زندگی با کرونا عادت کنند
لارستان - ایرنا - معاون استاندار فارس و فرماندار ویژه شهرستان لارستان، با اشاره به پیچیدگی، ناشناخته بودن و فراگیری مجدد ویروس مرگبار کرونا گفت: اثرگذارترین شیوه مقابله با این بیماری مرموز، همراهی و همکاری مردم در رعایت اصول بهداشتی و عادت کردن به زندگی با کروناست.
جلیل حسنی، شنبه در نشست شورای اداری لارستان بیان کرد: برخوردهای تحکمی به همراه اعمال محدودیتها و تحمیل فشار بر مردم، هم آخرین و هم سادهترین راه مقابله با بیماری کروناست.
فرماندار لارستان افزود: بدون شک با توجه به تبعات منفی میان مدت و بلند مدتی که این گونه محدودیتها برای مردم در پی خواهد داشت، دولت و ستاد ملی مدیریت کرونا، کمتر در اندیشه اعمال این محدودیتها و برخوردهای تحمیلی در حوزه های اقتصادی و اجتماعی است.
وی اظهار داشت: دولت و شورای تامین و حتی ستاد مدیریت کرونا که مصوبات و تصمیمهای آن در حکم شورای عالی امنیت ملی است، میتوانند به راحتی شدیدترین اعمال محدودیتهای اجتماعی را برای مقابله با این بیماری انجام دهند اما متولیان امر و دولت تاکنون اختیار و فرمان مدیریت این موضوع مهم را به خود مردم واگذار کردهاند.
حسنی، اضافه کرد: دولت، پاسخ مثبت این اعتماد و واگذاری امور را در زمینه حتی مقابله با مرگبارترین ویروس به مردم با فرهنگ، فهیم و قدرشناس خود دیده است و حتی دستاوردها و موفقیتهای جمهوری اسلامی امروزه الگویی برای سایر کشورهای پرمدعی و توسعه یافته واقع شده است.
فرماندار ویژه لارستان تاکید کرد: باید عادت کنیم و با تابآوری اجتماعی و تقویت فرهنگ زندگی با کرونا بتوانیم فعالیتهای اجتماع محور و اقتصادی را در چنین شرایطی دنبال کنیم.
حسنی، برگزاری مراسمها، جشنهای عروسی، عزاداریها و دورهمی های شبانه را مهمترین دلیل ابتلا به ویروس کرونا دانست و گفت: رعایت پروتکلهای بهداشتی و استفاده از ماسک برای همه به ویژه مراجعه کنندگان به ادارهها، سازمانها و نهادهای اجرایی اعم از دولتی و خصوصی یک اصل است و با توجه به اینکه این مصوبه مهم ستاد مدیریت کروناست، همگان ملزم به اجرای آن هستند.
وی، در بخش دیگری از سخنان خود به برخی چالشهای موجود در لارستان اشاره و بیان کرد: موضوع راهها به ویژه تکمیل و بهرهبرداری از محور ترانزیتی و شاهراه ارتباظی شمال به جنوب کشور محور لار - جهرم - بندرعباس یکی از اولویتها و دغدغههای جدی مردم و مسوولان امر در استان فارس و این شهرستان است.
وظیفه نماینده، عزل و نصب مدیران نیست
نماینده مردم شهرستانهای لارستان، گراش، خنج و اوز در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با تشریح پارهای از برنامهها و اولویتهای خود برای توسعه همه جانبه مناطق و حوزههای انتخابیهاش، گفت: وظیفه نماینده دخالت در عزل و نصبها نیست اما اگر از بنده، نظری و مشورتی بخواهند بدون شک توسعه منطقه و شهرستانهای حوزههای انتخابیهام ادر اولویت قرار دارد.
حسین حسینزداه بیان کرد: اشتیاقی برای حضور در حزب و جناج بندیها سیاسی ندارم و به شدت از افتراق، دوگانگیها و بخشی نگریهای منطقهای بیزارم و البته با مدیران کم کار و بدون برنامه عملیاتی نیز میانهای ندارم.
این عضو کمیسیون انرژی مجلس یازدهم افزود: زبان و اندیشههایمان باید حول وحدت باشد و هرگونه رویکرد بخشی، منطقهای و شهرستانی از سوی هر کسی، آفت جدی و مانع اصلی توسعه یافتگی در منطقه است.
حسینزاده اضافه کرد: اولویت اصلی من تنها مبتنی بر کار و حرکت در مسیر توسعه شهرستانهای لارستان، گراش، خنج و اوز است و بدون شک از تمام ظرفیتهای موجود و قانونی بودجهای و سایر نهادها و هلدینگهای اقتصادی برای توسعه و رفع چالشهای حوزه انتخابیه خود بهره خواهم گرفت.
وی، با بیان اینکه ظرفیتها و شرایط موجود توسعهای، شایسته لارستان نیست، گفت: برای توسعه این شهرستان باید اندیشههای بزرگ و آرمانهای بلند داشت.
حسینزاده اظهار داشت: شهرستان لارستان هنوز در بسیاری از زیرساختها و نیازهای اولیه محروم است و باید بکوشیم ابتدا این زیرساختها را فراهم کنیم و پس از آن در اندیشه ورود صنعت و سایر بخشهای ضروری از جمله صنایع پاییندستی به این شهرستان باشیم.
وی، همچنین به مشکلات دانشگاه جامع علمی کاربردی شهرستان لارستان و تعطیلی این نهاد مهم علمی و فرهنگی اشاره و بیان کرد: این موضوع را به طور جدی در دسور کار قرار خواهم داد و اجازه نخواهیم داد حق مردم، دانشجویان و جوانان این شهرستان تضییع شود.
به دنبال مسائل پسا وحدت باشیم
امام جمعه لار هم در این نشست بر ضرورت همافزایی، همگرایی و تقویت وحدت بین مذاهب مختلف در شهرستانهای لارستان، اوز، گراش و خنج تاکید کرد و گفت: باید در عین حال به دنبال موضوعهای پسا وحدت در این مناطق نیز باشیم.
حجتالاسلام سید مختار موسوی افزود: برخی مباحث کهنه همچون مسائل جغرافیایی و حاشیههای مربوط به بخشی نگریها در صحنههای مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در چهار شهرستان نامبرده باید دور ریخته شود و با طرح درخواستهای واحد از مسوولان کشوری و استانی و همچنین استفاده از ظرفیتهای موجود در سایه همافزایی، انسجام و همبستگی به فکر رفع چالشها باشیم.
وی، همچنین به سفر اردیبهشت ماه سال 1387 رهبر معظم انقلاب به شهرستان لارستان اشاره کرد و بیان داشت: برخی از مصوبات این سفر تاریخی و پربرکت هنوز به مرحله اجرا نرسیده که ضروری است فرمانداری و سایر مسوولان امر در این زمینه با حسیاسیت ورود کنند.
موسوی، همچنین بر ضرورت حرکت در مسیر گام دوم انقلاب به عنوان یکی از اولویتهای اساسی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب تاکید کرد.
شهرستان لارستان به مرکزیت لار در فاصله 378 کیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.
*س_برچسبها_س*