فناوری فضایی
فناوری فضایی
یک روزنامه صهیونیستی در گزارشی نوشت: استفاده از سوخت جامد به طور قابل توجهی توانایی ایران را برای آمادهسازی موشکهایی برای پرتاب در لحظه فرمان پرتاب افزایش میدهد.
مقامهای رژیم صهیونیستی با اعتراف به پیشرفتهای جمهوری اسلامی ایران در زمینه فناوری فضایی تصریح کردند که جمهوری اسلامی ایران قادر است از فناوریای که برای موشکهای خود در برنامه فضایی مورد استفاده قرار میدهد، برای ساخت موشکهای بالستیک قادر به حمل کلاهکهای هستهای، استفاده کند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، مقامهای رژیم صهیونیستی روز گذشته (چهارشنبه) با اعتراف به پیشرفتهای جمهوری اسلامی ایران در زمینه فناوری فضایی تصریح کردند که جمهوری اسلامی ایران قادر است از فناوریای که برای موشکهای خود در برنامه فضایی مورد استفاده قرار میدهد، برای ساخت موشکهای بالستیک قادر به حمل کلاهکهای هستهای استفاده کند. روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» گزارش کرد مقامهای...
امروزه یکی از نشانههای قدرتمند در جهان، توسعه و پیشرفت کشورها در فناوریهای فضایی است، در واقع اگر هر کشوری گامی در راستای تسخیر فضا بردارد، بهعبارتی میتواند، ادعا کند از قدرتهای جهان بهشمار میرود. در اصل همهچیز تحت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد که تا پایان امسال حداقل دو ماهواره به فضا پرتاپ خواهند شد و ماهوارههای دیگری هم در صف پرتاپ هستند.
یاسر عاشورزاده فعال دانشبنیان در عرصه فناوریهای فضایی
کارشناسان معتقدند اصلیترین خدمت عصر چهارم فضا جاری شدن فناوریهای فضایی در جریان زندگی روزمره است.
تصاویر ماهوارهای نشان می دهد که ارتش روسیه یک پایگاه نظامی جدید در ماریوپل ساخته است.
ایسنا نوشت: وابستگی 55 درصدی تامین آب کشور به منابع آب زیرزمینی موجب کسری 143 میلیارد مترمکعبی سفرههای زیرزمینی در طول چند دهه گذشته شده که پیامد آن فرونشست زمین، آلودگی و شوری آبهای زیرزمینی است، این وابستگی 55 درصد متوسط کشوری بوده و در بسیاری از استانها این وابستگی به مرز اضطرار رسیده است.
اولین گزارش این سازمان در سال 1377 در رابطه با فروچاله اختیار آباد کرمان تهیه شده و در دشت کبودراهنگ و فامنین استان همدان نیز فروچالههای متعددی دیده شد. در ادامه کارشناسان سازمان زمین شناسی کشور در سال 80 تا 81 بررسیهای جامعی را جهت بررسی سازوکار فرونشستها و خطرات ناشی از آنها انجام دادند.
در پی محدودیتهای اخیر اینترنت در ایران دوباره نام استارلینک سر زبانها افتاد و خبرهای بسیاری درباره امکان و احتمال سرویسدهی این ابرپروژه مطرح شد.
ساخت منظومهای ماهوارهای برای ارائه اینترنت نیاز به فناوری فضایی و البته سرمایهگذاری چندین میلیارد دلاری خواهد داشت.
رئیس بخش فضایی ارتش آمریکا امروز (دوشنبه) در اظهاراتی اعلام کرد که پیشرفت سریع در توانایی نظامی چین خطرات فزایندهای برای برتری آمریکا در فضا ایجاد کرده است.
مهمترین تفاوت میان عصر آپولو و عصر کنونی در اواسط دهه 2020، پیشرفت شگفتانگیز رایانهها و بخش رباتیک است. علاوه بر آن، رقابت ابرقدرتها مانند آنچه در هنگام جنگ سرد با اتحاد جماهیر شوروی رخ داد، دیگر نمیتواند هزینههای کلان را توجیه کند.
آکادمی فناوری فضایی چین روز جمعه اعلام کرد که اولین آزمایش پیل های سوخت فضایی در ایستگاه فضایی این کشور با موفقیت انجام گرفته است.