مسدود شدن حساب کاربری رسانه قوه قضائیه در شبکه ایکس / علت چه بود؟+ عکس
میزان: شبکه جتماعی ایکس پس از انتشار گزارشی از سوی یک نهاد تحقیقی، بدون هیچ اخطاری حساب کاربری خبرگزاری میزان را مسدود کرد. میزان: شبکه جتماعی ایکس پس از انتشار گزارشی از سوی یک نهاد تحقیقی، بدون هیچ اخطاری حساب کاربری خبرگزاری میزان را مسدود کرد. خبرگزاری میزان وابسته به قوه قضائیه نوشت: رسانههای اجتماعی در هفتههای اخیر بار دیگر اقدام به مسدود کردن و جلوگیری از فعالیت حسابهای کاربری...
میزان: شبکه جتماعی ایکس پس از انتشار گزارشی از سوی یک نهاد تحقیقی، بدون هیچ اخطاری حساب کاربری خبرگزاری میزان را مسدود کرد.
خبرگزاری میزان وابسته به قوه قضائیه نوشت: رسانههای اجتماعی در هفتههای اخیر بار دیگر اقدام به مسدود کردن و جلوگیری از فعالیت حسابهای کاربری ایرانی کردهاند.
بهتازگی شرکت متا اقدام به بستن حسابهای کاربری رهبر انقلاب در اینستاگرام و فیسبوک کرد.
در پی این اقدام شرکت متا، ایکس در 48 ساعت گذشته در پی گزارشی از سوی یک سایت، تیک آبی حساب کاربری خبرگزاری میزان را در این رسانه اجتماعی حذف کرد و تنها این اقدام را اطلاعرسانی کرد.
اما موضوع به همین جا ختم نشد و در اقدامی عجیب صبح امروز شنبه (28 بهمن) حساب کاربری میزان برای همیشه از سوی شرکت ایکس مسدود شد.
اقدام ایکس در حالی صورت میگیرد که این رسانه اجتماعی هم در حذف تیک آبی خبرگزاری میزان و هم در مسدود کردن دائمی این حساب کاربری پیشتر هیچ توضیحی ارائه نکرده بود و در لینک ضمیمه شده در حساب مسدود شده خبرگزاری میزان تنها به قوانین این رسانه اجتماعی به طور کلی اشاره شده و توضیح درستی درباره مسدود شدن داده نشده است.
مسدود کردن حساب کاربری در شبکههای اجتماعی به طور معمول پس از انتشار محتوایی در نقض قوانین این رسانهها آن هم بعد از هشدارهای قبلی و تکرار نقض قوانین صورت میگیرد، اما حساب خبرگزاری میزان در ایکس طبق روال همیشگی پوشش رویدادهای مهم داخلی و بینالمللی و تبیین اخبار مربوط به قوه قضاییه را دنبال کرده است.
حساب ایکس خبرگزاری میزان با خرید اشتراک پرمیوم از قابلیتهای این اشتراک برای انتشار محتواها و ویدیوهایی طولانیتر استفاده کرده؛ محتوایی که مصداق خشونت، نفرت پراکنی، آزار آنلاین و موارد دیگر به شمار میروند در این حساب منتشر نشده و اقدام سراسیمه ایکس در مسدود کردن این حساب آن هم بدون هشدار قبلی اقدامی عجیب است.
پیشزمینه حذف حساب کاربری میزان در ایکس
اقدام برای مسدود کردن حساب کاربری خبرگزاری میزان پس از آن صورت میگیرد که پایگاه «پروژه شفافیت فناوری» تحقیقی ادعایی با عنوان «ایکس خدمات پرمیوم برای برای حزبالله و برخی گروههای تحت تحریم آمریکا» منتشر کرده است.
این پروژه مدعی شده که رسانه اجتماعی ایکس خدمات ویژه به برخی حسابهای کاربری «پرمیوم» (ممتاز) خود ارائه میدهد که تحت تحریمهای آمریکا هستند.
پروژه شفافیت فناوری، میگوید که این اقدام ایکس نقض تحریمهایی است که از سوی دفتر کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکا (اوفک) اعمال شده است.
اوفک دارای چند فهرست تحریم جداگانه است که هرکدام از این این فهرستها با گروهی از اهداف سرو کار دارند.
پروژه شفافیت فناوری در گزارش خود مدعی شده است: آمریکا تحریمهایی را علیه افراد، گروهها و کشورهایی که تهدیدی برای امنیت ملی تلقی میشوند، اعمال میکند و به نظر میرسد اکه ایکس به برخی از آنها خدمات پرمیوم میفروشد.
این پایگاه در بخشی از گزارش خود به حساب کاربری خبرگزاری میزان در ایکس اشاره کرده و حتی نام کاربری آن را نیز به طور کامل ارائه و توضیحاتی درباره آن میدهد.
تشریح جزئیات حسابهای سرشناس ایرانی و مقاومت اسلامی
در کنار حساب کاربری خبرگزاری میزان در این گزارش نام برخی حسابهای کاربری مانند حساب کاربری منتسب به سید حسن نصرالله، دبیر کل حزبالله لبنان اشاره شده است.
حسابهای کاربری که در این گزارش به آنها اشاره شده، شامل دهها حساب کاربری متعلق به حزبالله لبنان، رسانههای دولتی ایران و مقامات ارشد حزبالله لبنان هستند.
حسابهای کاربری وابسته به حزبالله لبنان که از سوی این نهاد معرفی شده، شامل حساب کاربری سید حسن نصرالله و شیخ نعیم قاسم، دبیرکل و معاون دبیرکل حزبالله است.
حساب کاربری شبکه المنار، دیدهبان مقاومت و همچنین حسابهای کاربری پایگاه العهد لبنان به زبانهای عربی، انگلیسی و فرانسوی نیز از سوی این نهاد ذکر شده است.
نکته قابل ملاحظه درباره این گزارش تحقیقی ادعایی این است که به ادعای خود 28 حساب کاربری را شناسایی کرده و به تشریح تمامی جزئیات آنها میپردازد؛ این گزارش در تمامی بخشهای خود سعی بر ارتباط دادن این حسابها به تحریمهای آمریکا دارد و به نظر میرسد که بیشتر به نوعی گرا دادن شباهت دارد که قرار است در پی آن اقدامی صورت گیرد.
حسابهای کاربری ایرانی
حسابهای کاربری رسانههای ایرانی که در گزارش بهاصطلاح تحقیقی پروژه شفافیت فناوری به آنها اشاره شده شامل شبکه پرس تیوی، پالستاین دیکلسیفاید (از برنامههای شبکه پرس تیوی)، تسنیم، العالم و هیسپان تیوی است.
همچنین در این گزارش به حسابهای کاربری گروههای مقاوت اسلامی و رسانههای وابسته به آنها شامل جنبش النجباء، جنبش انصارالله یمن، شبکه المسیره، اشاره شده است.
حسابهای کاربری نهادهای دولتی از جمله پایگاه اطلاعرسانی دولت (پاد)، ایرنا (خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران)، خبرگزاری میزان (خبرگزاری رسمی قوه قضاییه) نیز در این گزارش به آنها اشاره شده است.
هم اکنون دیگران می خوانند-
پیشنهاد جنجالی مرعشی درباره واگذاری اختیارات رهبری روی آنتن تلویزیون | ببینید
-
فرمول پرداخت یارانهها تغییر کرد؛ حتما دهک بندی یارانه با کد ملی را استعلام کنید + روش مشاهده
-
حواشی برنامه حسینیه معلی از دامن پوشیدن مداحان تا ماجرای مداح قطری؛ نزار قطری کیست؟ + ویدئو وعکس
-
تعطیلات آخرهفته های سال جدید دوروزه میشود؛ تعطیلات 1403 چند روز است؟ تقویم کامل سال 1403+ عکس و pdf
-
شوک به ایران, قتل جنون آمیز 12 نفر عضو یک خانواده در کرمان + جزییات
-
3 قتل عاشقانه در روز ولنتاین / جزییات قتل 3 زن در روز چهارشنبه چه بود؟
-
مادر خواننده پاپ به قتل رسید؛، داماد قاتل است؟