معاندان گمان میکردند با ترور یاران امام انقلاب متوقف می شود
مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در آئین بزرگداشت سالروز شهادت دکتر بهشتی و 72 تن از یارانش گفت: معاندان با ترور یاران امام گمان می کردند انقلاب متوقف می شود.
مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در آئین بزرگداشت سالروز شهادت دکتر بهشتی و 72 تن از یارانش گفت: معاندان با ترور یاران امام گمان می کردند انقلاب متوقف می شود.
به گزارش خبرنگار، آئین بزرگداشت سالروز شهادت دکتر بهشتی و 72 تن از یاران ایشان پیش از ظهر امروز سهشنبه 6 تیر با حضور سردار محمد قاسم ناظر مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و خانوادههای معزز شهدا در سالن خلیج فارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
سردار ناظر در ابتدای این نشست گفت: هفتم تیر یادآور شهادت یکی از شاخص ترین مبارزان و چهرههای انقلاب اسلامی ایران، شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی و 72 تن از یاران ایشان در راه خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
وی ادامه داد: منافقین کوردل با سو استفاده از نابه سامانیهای سالهای نخستین پس از پیروزی انقلاب، با شناسایی چهرههای خدمت گذار و تأثیرگذار و ترور آنها، سعی در ایجاد رعب و وحشت در میان مردم و تضعیف نظام نوپای جمهوری اسلامی داشتند. ششم تیرماه سال 1360 که ترور نافرجام مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مسجد ابوذر اتفاق افتاد و فردای آن روز، هفتم تیرماه بمب گذاری در دفتر حزب جمهوری اسلامی که با شهادت دکتر بهشتی و نمایندگان منتخب ملت همراه بود از جمله جنایات گروهک تروریستی منافقین در آن ایام است. حضرت امام خمینی (ره) در پیام تاریخی خود در تاریخ 9 تیرماه 1360 خطاب به منافقین فرمودند: «ننگتان باد ای تفالههای شیطان و عارتان باد ای خودفروختگان به جنایتکاران بینالمللی که در سوراخها خزیدهاند و در مقابل ملتی که در برابر ابرقدرتها برخاسته است به خرابکاریهای جاهلانه پرداختهاید.»
مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس افزود: آن معاندان گمان میکردند با شهادت یاران و نزدیکان امام خمینی (ره) جریان انقلاب متوقف و یا تضعیف میشود؛ غافل از اینکه نهال نوپای جمهوری اسلامی با خون همین شهیدان آبیاری و تناور خواهد شد. علی رغم تمامی این فراز و نشیبها، به لطف پروردگار، با رهبری پیامبرگونه امام عظیم الشأن (ره)، به پشتوانه مردم ولایتمدار و انقلابی در صحنههای مختلف، جریان انقلاب اسلامی شتاب بیشتری به خود گرفت به طوری که امروز با گذشت بیش از 4 دهه از پیروی انقلاب اسلامی، اهداف بلند و آرمانهای والای این انقلاب مرزهای کشور را در نوردیده و الهام بخش بسیاری از بیداریها و جنبشهای ضد استعماری و استبدادی در سراسر جهان شده است.
محمد قاسم ناظر ادامه داد: ضمن گرامیداشت هفته قوه قضائیه، امید دارم که دستاندرکاران این قوه با اتکا به قدرت لایزال الهی و پیروی از رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) شخصیت بینظیر مرحوم آیتالله دکتر بهشتی (رحمهاللهعلیه) را الگوی خود قرار داده، با روحیه انقلابی و کار جهادی مضاعف، امنیت و آرامش کشور را فراهم آورده، گامی مؤثر در حل مشکلات مردم برداشته و با هوشیاری هر چه بیشتر توطئههای استکبار جهانی را در داخل و خارج از کشور خنثی نمایند.
در ادامه این آئین آقامحمدی گفت: بمباران شیمیایی سردشت یک جنایت جنگی و بمبارانی بود که نیروی هوایی عراق در 7 تیر 1366 با استفاده از بمبهای شیمیایی در چهار نقطه پرازدحام شهر سردشت در ایران انجام داد. در این حمله 110 نفر از ساکنان غیرنظامی شهر کشته شده و 8 هزار تن دیگر نیز در معرض گازهای سمی قرار گرفتند و مسموم شدند.
وی ادامه افزود: از قرارگاه ملخ خور مریوان مأموریت پیدا کردم بروم پیش سردار شمخانی و جویا بشوم که جمعیت را کجا ببریم. اول صبح که رسیدیم به حلبچه و وارد بازار شدیم تا برویم پیش سردار شمخانی، دیدم دودی سفید بلند شد، ماسک را زدیم. خانوادهها به سمت بیمارستانها راه افتادند. به سمت کرمانشاه که میآمدیم تمام مسیر بمباران میشد و تعداد زیادی از افراد به شهادت میرسیدند. خانوادههای 30 نفره آنقدر در مسیر به خاطر بمباران یکدیگر را گم میکردند که در آخر دو نفر میماندند. 3 ماه طول کشید تا خانوادهها یکدیگر را پیدا کنند. به حلبچه که برگشتیم منازلی بود که بچه در بغل مادر خشک شده بود. از این حادثهها فراوان بود. ملت ایران این سختیها را دیده و کشیده اما پای انقلاب ایستاده و رویشهای جدیدی از انسانها اتفاق افتاده است. برای ما افتخار است که با چنین امتی زندگی میکنیم.