دوشنبه 5 آذر 1403

نرخ بیکاری میبد هفت درصد و عمدتا مربوط به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
نرخ بیکاری میبد هفت درصد و عمدتا مربوط به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است

یزد - ایرنا - فرماندار میبد با بیان این که میبد شهری صنعتی است افزون بر 20 هزار فرصت شغلی در این شهرستان ایجاد شده گفت: هم اکنون نرخ بیکاری در این شهرستان حدود هفت درصد و عمدتا مربوط به قشر تحصیل کرده و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است.

حسین فلاح روز چهارشنبه در جریان بازدید جمعی از خبرنگاران رسانه‌های استان از پروژه های شهرستان میبد، افزود: به طور پیوسته شرکت‌ها نیاز خود را به نیروهای فنی، مکانیک و تاسیسات اعلام می‌کنند و به دلیل کمبود نیروی کار گارگری برخی از شرکت‌ها جذب نیرو را از شهرهای دیگر انجام می دهند.

وی از فعالیت 40 کارخانه در شهرک صنعتی میبد خبرداد و یادآور شد: صنعتی بودن شهر، مشکلات مانند آلایندگی را به همراه دارد که تدابیری اندیشیده شده تا آلایندگی هوا و مصرف آب در واحدهای صنعتی کاهش یابد.

فرماندار میبد با تاکید بر توسعه صنایع با آلایندگی کم تصریح کرد: میبد در بخش‌های صنعت با تولید حدود 35 درصد کاشی کشور و زمینه مناسب گردشگری با توجه به داشتن آثار تاریخی متعدد و وجود صنایع دستی مانند سفال و زیلو و... در بخش دانشگاه و حوزه علم و دانش ظرفیت‌های زیادی دارد.

وی مشکلات مرتبط به ازدواج و مسکن جوانان را را از مسائل شهرستان میبد عنوان کرد و اظهار کرد: سن ازدواج به خاطر مشکلات اقتصادی و برخی توقع‌ها بالا رفته و باید با برنامه‌ریزی زمینه ازدواج جوانان و پیدا کردن راه چاره با ارائه تسهیلات بهتر و مناسب تر فراهم شود.

فرماندار میبد در ادامه با تبیین فعالیت شورای تعاون اجتماعی و برنامه‌های تدارک دیده شده برای حمایت از آسیب دیدگان کرونا با ارائه بسته‌های معیشتی، کاهش فقر در سطح شهرستان را از رویکردهای کلان عنوان کرد.

خبرنگاران در این بازدید در جریان روند اجرای پروژه‌های بیمارستان، ساختمان جدید موسسه محبت به عنوان مرکز نگهداری بیماران روانی مزمن و معلولان ذهنی و سالن ورزشی مصلی میبد قرار گرفتند.

پروژه ساخت سالن ورزشی چند منظوره مصلی آیت الله اعرافی

معاون اداره ورزش و جوانان میبد گفت: برای ساخت و ساز پروژه سالن چند منظوره ورزشی مصلی آیت الله اعرافی که از سال 92 آغاز شده تا به حال سه میلیارد و 200 میلیون تومان هزینه شده و در سال 99 در شورای اداری ورزش و جوانان 600 میلیون تومان اعتبار برای ادامه ساخت و ساز آن تصویب شده‌است.

علی ابراهیمی زیربنای این سالن ورزشی در حال ساخت را یک هزار و 800 متر مربع اعلام کرد.

پروژه های توسعه بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد

مدیر بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد نیز در این بازدید گفت: چهار پروژه در حال اجرا در این مرکز درمانی ساخت وجود دارد که بزرگترین آن فاز یک توسعه بیمارستان است که نزدیک به 11 سال پیش ساخت و ساز آن شروع شده‌است.

ذبیح الله برجسته افزود: این پروژه با 6 هزار متر مربع زیربنا، 96 تختخواب دارد و شامل بخش های عفونی، داخلی، آنکولوژی و کلاس های آموزشی است که در ساخت آن 40 درصد خیران و 60 درصد نیز از طریق اعتبارات دولتی، وزارتخانه و دانشگاه علوم پزشکی یزد تامین شده است.

وی هزینه کرد فاز یک توسعه بیمارستان تا به حال را 15 میلیارد تومان عنوان کرد که هشت میلیارد آن را دولت متقبل شده‌است.

مدیر بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد با قدردانی از حمایت های امام جمعه، فرماندار و نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی برای جذب اعتبارات گفت: تکمیل پروژه اورژانس بیمارستان از 14 تخت به 30 تخت در سه فاز نیز به صورت کاملا دولتی با اعتبارات وزارتخانه در حال انجام است.

برجسته اظهار کرد: تکمیل پروژه اورژانس 5 میلیارد تومان اعتبارات نیاز دارد که سه میلیارد تومان آن تا به حال تامین شده و بقیه آن نیز از طریق خیرین در حال تامین است.

این مسوول با اشاره به ساخت ساختمان پزشکان شامل هشت واحد 2 خوابه برای پزشکان و متخصصانی که به شهرستان برای ویزیت و درمان مراجعه دارند، گفت: برای احداث این بنا یک میلیارد تومان تا به حال از سوی وزارتخانه پرداخت شده و هزینه ادامه ساخت آن نیز از طرف فرمانداری شهرستان و خیرین در حدود یک و نیم تا 2 میلیارد تومان تامین می‌شود.

وی در خصوص فاز 2 توسعه درمانگاه تخصصی میبد نیز گفت: این بخش کاملا خیری است که با ساخت آن بخش‌های چشم پزشکی، درمانگاه دیابت، طب کار و مجموعه دندانپزشکی شهرستان را برای ارائه خدمات درمانی بهتر به شهروندان توسعه می یابد.

برجسته با اشاره به ساخت بخش فیزیوتراپی و آندوسکوپی در کنار اورژانس و توسعه داروخانه سرپایی در ضلع شمالی بیمارستان زمان افتتاح این پروژه‌ها را دهه فجر امسال اعلام کرد.

وی کمک خیرانی مانند خانواده سیدعلی میرمحمدی، خانواده دکتر آخوندی، خانواده نقیبی محمودآبادی، خانواده مرحوم زارع و حاجی علی اکبر دهقانی و دکتر آسایش اردکانی را در اجرای طرح های بهداشت و درمان شهرستان میبد موثر دانست و از این خانواده ها قدردانی کرد.

رییس بیمارستان میبد نیز گفت: در کنار توسعه سخت افزاری و نرم افزاری بیمارستان، افزایش تعداد پرسنل و پزشکان متخصص و فوق تخصص شهرستان نیز مورد توجه قرار گرفته‌است.

محمدهادی فرحزادی تصریح کرد: با وجود بیشترین میزان بستری بیماران کرونا استان به نسبت جمعیت در میبد، کمترین میزان مرگ و میر کرونا در بیمارستان میبد اتفاق افتاده که مبین خدمات تشخیصی و درمانی مناسب و راه‌اندازی نقاهتگاه مجهز و با کیفیت است.

بیمارستان میبد هم اکنون 219 تختخواب دارد.

پروژه ساختمان جدید مرکز نگهداری بیماران روانی و معلولان ذهنی

مدیر موسسه خیریه محبت نیز در گفت و گو با خبرنگاران گفت: این ساختمان حدود 3 هزار و 700 متر زیربنا دارد و تا به حال بدون کمک دولتی، بیش از هشت میلیارد تومان از سوی خیرین برای ساخت و ساز آن هزینه شده‌است.

نادعلی نامجو افزود: این ساختمان شامل بخش‌های اداری، درمانی و بخش‌های نگهداری بیماران روانی مزمن و معلولان ذهنی و دارای اتاق‌های ایزوله است.

وی ادامه داد: در مرکز محبت 40 نفر پرسنل برای خدمات‌دهی به 130 بیمار از شهرهای مختلف کشور اشتغال دارند و با انتقال به ساختمان جدید نیاز تامین 10 نفر پرسنل پرستار برای این مرکز ایجاد می کند.

نامجو پیشرفت فیزیکی ساختمان جدید این مرکز را 95 درصد اعلام کرد.

مرکز شهرستان 105 هزار نفری میبد در 50 کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد.

*س_برچسب‌ها_س*