واکنش کامالا هریس به حمله اسرائیل به رفح
اقتصادنیوز: معاون جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا در واکنش به حمله اسرائیل به رفح در غزه گفت: واژه «غم انگیز» نمی تواند حمله مرگبار اسرائیل به رفح را توصیف کند.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، «کامالا هریس» معاون رئیس جمهور آمریکا در واکنش به حمله اسرائیل به اردوگاه آوارگان فلسطینی در رفح واقع در نوار غزه گفت که واژه «غم انگیز» نمی تواند حمله مرگبار اسرائیل به رفح را توصیف کند.
بر اساس گزارش های رسانه ای، کامالا هریس معاون رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی اعلام کرد: واژه «غم انگیز» کمترین توصیف در خصوص حملات هوایی اسرائیل به رفح است.
هریس که در مراسمی در واشنگتن دی سی صحبت می کرد، به این سوال که آیا حملات در رفح از "خط قرمز" عبور کرده است یا خیر، پاسخی نداد.
خبر مرتبط نتانیاهو به دنبال دستیابی به هیچ توافقی نیست / او در پی وقتکشی استاقتصادنیوز: حسام بدران، رئیس دفتر روابط ملی جنبش مقاومت اسلامی حماس در گفتوگو با این شبکه خبری اعلام کرد که ادعاهای بنیامین نتانیاهو درباره مذاکرات دروغ است.
ارتش اسرائیل 26 می (6 خرداد ماه جاری) با حمله به اردوگاه آوارگان در شهر رفح در جنوب نوار غزه دست کم 41 فلسطینی از جمله زنان و کودکان را شهید و دهها نفر دیگر را زخمی کرد.
شورای امنیت سازمان ملل متحد عصر امروز سه شنبه به وقت محلی (نیویورک) نشستی غیر علنی به درخواست کشور الجزایر درباره حمله اسرائیل به رفح پشت درهای بسته برگزار می کند.
دیوان بین المللی دادگستری روز جمعه با 13 رای موافق و 2 رای مخالف حکم توقف فوری عملیات نظامی رژیم اسرائیل در رفح را صادر کرد و بازگشایی گذرگاه رفح را برای ورود کمکهای بشردوستانه به نوار غزه خواستار شد.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین 15 مهرماه 1402برابر با هفتم اکتبر 2023، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از 45 روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه 1402 برابر با 24 نوامبر 2023، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام 10 آذر برابر با اول دسامبر 2023 به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
کابینه جنگ رژیم اسرائیل 17 اردیبهشت ماه 1403 برابر با 6 می 2024 نیز به رغم مخالفتهای بینالمللی، حمله زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم، از 18 اردیبهشت بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرده است و بدین ترتیب، رفح شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم اسرائیل در تمامی مناطق خود از جمله مناطق مسکونی بوده و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها دروازه فلسطینیان غزه را به روی جهان بسته است.
خبر مرتبط درخواست این کشور برای پیوستن به شکایت علیه اسرائیلاقتصادنیوز: مکزیک خواستار ورود به پرونده شکایت آفریقای جنوبی از اسرائیل به دلیل نسلکشی در نوار غزه شده است.
اسرائیل همچنین به بهانه نابودی حماس به شهر مرزی رفح، جایی که بیش از یک میلیون فلسطینی پناه گرفتهاند، حمله کرده است که این موضوع باعث نگرانی های بین المللی شده چرا که وضعیت نوار غزه را وخیمتر میکند.
اسرائیل طی این مدت دستاوردی غیر از قتلعام، ویرانی، جنایتهای جنگی، نقض قوانین بینالمللی، بمباران نهادهای امدادرسان و تحمیل قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.
وزارت بهداشت غزه در دویست و سی و پنجمین روز جنگ، اعلام کرد که از آغاز عملیات طوفان الاقصی هفتم اکتبر (15 مهرماه) تا به امروز به 36 هزار و 96 نفر افزایش یافته و آمار مجروحان این جنایات نیز به 81 هزار و 136 نفر رسیده است.
همچنین بخوانید ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید