یک‌شنبه 30 دی 1403

وزیر پیشنهادی ارتباطات نماد دولت جوان حزب‌اللهی است

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: عیسی زارع‌پور نماد دولت جوان حزب‌اللهی است و مراحل رشد حرفه‌ای خود را منطقی و البته پرافتخار طی کرده و دارای کارنامه و کاملا عملگراست.

به گزارش خبرگزار خبرآنلاین، مالک شریعتی در جلسه نوبت بعداز ظهر مجلس شورای اسلامی برای بررسی صلاحیت «عیسی زارع پور» وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان موافق صحبت و خاطرنشان کرد: قدرت در دنیای سنتی بر چهار ستون اقتصاد، فرهنگ، سیاست و امنیت استوار بود، اما قدرت مدرن امروز بر دو مولفه اساسی «اطلاعات» و «انرژی» بنا شده است لذا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز مسوول ارتقا و تعالی یکی از دو پایه اساسی اقتدار نظام مقدس ماست که متولی تامین سخت‌افزار و زیرساخت و مهم‌تر از آن نرم افزار و محتواست.

وی با بیان اینکه مایه خوشحالی و مباهات است که گزینه پیشنهادی رییس جمهور محترم برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، جوانی متخصص، انقلابی، متعهد و دغدغه‌مند از خطه مقاوم و شهیدپرور کرمانشاه است، گفت: زارع‌پور از کودکی و نوجوانی تاکنون همواره به نخبگی و هوشمندی شناخته شده و مراحل رشد حرفه‌ای خود را منطقی و البته پرافتخار طی کرده است و علیرغم جوان بودن، دارای کارنامه بوده و کاملا عملگراست.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در توضیح توانمندی‌ها و شایستگی‌های زارع‌پور برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ارتباط گسترده با شبکه حرفه ای فناوری اطلاعات و بدنه اپراتورهای مخابراتی در راستای توسعه زیرساخت های سخت و نرم در حوزه فناوری اطلاعات و تلکام کشور از جمله توانمندی های وزیر پیشنهادی است.

شریعتی تصریح کرد: به اذعان خبرگان صنعت ارتباطات کشور، موفقیت در توسعه شبکه ملی اطلاعات که وظیفه مغفول مانده دو دولت گذشته بوده است در گرو ایجاد کیفیت برای مشتریان این شبکه یعنی آحاد مردم ایران است. در سند معماری شبکه ملی اطلاعات، برای دسترسی عموم مردم به خدمات ICT در شبکه ملی، اهدافی با دو شاخص رسیدن به پوشش 100 درصد و رسیدن به پهنای باند 25 مگابیت بر ثانیه تعیین شده که با وضع موجود فاصله بسیار دارد و همین عدم تحقق پوشش و سرعت دسترسی مردم، باعث کاهش کیفیت مورد انتظار شده است که بالتبع عدم اقبال مردم به شبکه ملی اطلاعات را رقم خواهد زد و این مهم نیز جز با تمرکز بر «توسعه زیرساخت‌های نرم و سخت حوزه تلکام» از جمله ایجاد دیتاسنترهای بزرگ و فراگیر برای توسعه خدمات میزبانی در کشور، تکمیل شبکه فیبر نوری کشور جهت ارتقاء اتصال کاربران (Conectivity) و توسعه سرویس های پایه نظیر موتور جستجوی بومی رقم نخواهد خورد.

وی در خصوص تجربه موفق زارع‌پور در توسعه خدمات دولت الکترونیک نیز گفت: مفهوم دولت الکترونیک یکی از ابعاد هوشمندسازی است که کشور لاجرم باید به سمت آن با شتاب بیشتری حرکت کند و بروز همه گیری کرونا بر اهمیت و فوریت آن بیش از پیش افزوده و خلا و فقدان وجود زیرساخت‌های دولت الکترونیک در این بلیه طبیعی، خودنمایی کرده است. از سوی دیگر، شعار فسادستیزی دولت سیزدهم نیز جز با ایجاد شفافیت محقق نخواهد شد و شفافیت نیز در گرو ایجاد زیرساخت‌های دولت الکترونیک و دستیابی آزاد به اطلاعات ملی است. تجربه ارزنده آقای زارع پور در قوه قضائیه در راستای افزایش سطح رضایت‌مندی مردم با تکمیل خدمات قضایی الکترونیک و کاهش مراجعات حضوری به‌ویژه در شرایط کرونا نویدبخش تسلط ایشان بر مفاهیم و زیرساخت‌های دولت الکترونیک و نشانگر تجمیع سه مولفه «دانستن، خواستن و توانستن» در ایشان است.

شریعتی، آشنایی و دغدغه‌مندی در حوزه تولید محتوای فاخر در شبکه ملی اطلاعات را از دیگر توانمندی‌های زارع‌پور ارزیابی کرد و گفت: بی شک زمانی میتوانیم مردم کشورمان را به بهره‌مندی از شبکه ملی اطلاعات خرسند گردانیم که علاوه بر زیرساخت کافی، محتوای غنی در حوزه‌های مختلف نظیر محتوای دیجیتال، فیلم و بازی و سرگرمی داشته باشیم. وزارت ارتباطات در این حوزه و بسترسازی آن نقش کلیدی برعهده دارد. در این راستا تاسیس و راهبری «مرکز رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی»، اجرای «قانون حمایت از حقوق سازندگان نرم افزارهای رایانه ای»، شناسنامه‌دار شدن درگاه‌های اینترنتی، فعال کردن شرکت‌های محتوای دیجیتال و مشاوره به چندین مرکز و دستگاه کشور در این حوزه از جمله سوابق پربار ایشان است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزیر پیشنهادی دارای برنامه و نگاه منسجم در حوزه پیشبرد صنعت فضایی کشور است، خاطرنشان کرد: متاسفانه یکی از اقدامات اسفبار دولت قبلی، تعطیل کردن صنعت فضایی کشور بوده است. سیطره کشورها در حوزه فضایی در دهه گذشته روندی فزاینده داشته و سرعتی چند برابر گرفته است و بدیهی است تلاش مضاعف برای جبران این عقب‌ماندگی و رسیدن به جایگاه در خور شان جمهوری اسلامی در منطقه در حوزه فناوری فضایی لازم است.

وی تصریح کرد: آقای دکتر زارع پور با بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی و مراکز پژوهشی کشور می‌تواند این خلا را با اهتمام خود و تیم کاری آینده وزارت ارتباطات پوشش دهد که برنامه خوب ایشان در این حوزه نویدبخش تحولی جدی در حوزه فضایی خواهد بود.

شریعتی با تاکید بر اهمیت مضاعف فضای مجازی گفت: رهبر حکیم انقلاب در اهمیت فضای مجازی کشور تاکید فرمودند: «اگر من مسئولیت رهبری کشور را نداشتم حتما مسئول فضای مجازی کشور می شدم». متاسفانه تاکنون فضای مجازی کشور یله و رها بوده است و وزیر سابق که با تعهد و قول پیگیری این مهم از مجلس گذشته رای اعتماد گرفت، خلف وعده کرد و دغدغه رهبری و مصلحت عمومی را بر زمین گذاشت و به سیاسی کاری پرداخت.

وی تصریح کرد: فضای مجازی مانند هر پدیده‌ای دارای فرصت و تهدید است؛ فرصت‌هایی بی بدیل برای تمدن‌سازی، رشد اقتصادی، حل مشکل بیکاری و صدور فرهنگ غنی ایرانی - اسلامی دارد و حاوی تهدیدهایی چون اقتصاد و فرهنگ وابسته، آسیب‌های اجتماعی و امنیتی نیز هست.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس گفت: ضعف عملکرد گذشته و کنونی باعث شده، با قاطعیت بگوییم «امروز فضای مجازی کشور، صاحب و متولی ندارد». وزیر سابق صرفا خود را متولی زیرساخت‌های ارتباطی فضای مجازی می دانست و شانه از زیر بار مسوولیت سایر حوزه‌ها خالی می‌کرد. خوشبختانه، وزیر پیشنهادی در کمیسیون‌ها اظهار داشته که مسوولیت فضای مجازی کشور را هم در سخت‌افزار هم در نرم‌افزار به‌عنوان بازوی اجرایی نهادهای سیاستگذار مجلس شورای اسلامی و شورای عالی فضای مجازی پذیرفته است تا به‌طور همزمان اقتصاد و کسب و کار دیجیتال مردم رونق یابد و خدمات تخصصی پیشرفته مبتنی بر نیازهای اقشار مختلف مردم در سنین مختلف و با حفظ کامل امنیت اخلاقی و دینی تامین و ارائه شود.

شریعتی خاطرنشان کرد: زارع‌پور نماد دولت جوان حزب اللهی است؛ اما حمایت و اعتماد مجلس منوط به کارآمدی و حفظ سلامت اقتصادی مدیران ارشد دولت به‌ویژه در وزارتخانه کلیدی و ثروتمند ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

223223

کد خبر 1547043