سه‌شنبه 24 تیر 1404

پاسخ دولت به اختلال در اینترنت؛ رویکرد دولت، اینترنت آزاد است / در صورت لزوم بودجه 1404 اصلاح خواهد شد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
پاسخ دولت به اختلال در اینترنت؛ رویکرد دولت، اینترنت آزاد است / در صورت لزوم بودجه 1404 اصلاح خواهد شد

اقتصادنیوز: سخنگوی دولت گفت: ما به هیچ عنوان به دنبال جنگ نبوده و نیستیم و این را تاریخ ما نشان می‌دهد اما زیر بار ظلم هم نخواهیم رفت و حتماً تسلیم نیز نخواهیم شد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، «فاطمه مهاجرانی» امروز سه‌شنبه 24 تیرماه 1404 در نشست خبری هفتگی با خبرنگاران گفت: اهم اقداماتی که دولت در روزهای گذشته انجام داد مخابره این پیام به دنیا بود که ما به دنبال جنگ نیستیم ولی تسلیم‌پذیر هم نیستیم.

سخنگوی دولت افزود: سعی شد این شعار بسیار مهم در نشست‌های دیپلماتیک و همچنین در مصاحبه‌ها به صورت مفصل به دنیا مخابره شود که به هیچ عنوان به دنبال جنگ نبوده و نیستیم و این را تاریخ ما نشان می‌دهد اما زیر بار ظلم نخواهیم رفت و حتماً تسلیم نیز نخواهیم شد.

وی تاکید کرد: در طول این مسیر تمام تلاش خودمان را برای اینکه مردم کشور از بهترین زندگی برخوردار باشند انجام خواهیم داد.

مهاجرانی با بیان اینکه موقعیت جغرافیایی کشور ما به گونه‌ای است که در طول سال ها بارها مورد تهاجم دشمنان قرار گرفته‌ایم، گفت: آنچه مردم ایران را تاب‌آور کرده، ریشه‌دار بودن ملت ایران است، مردم ایران به واسطه اصالت خود در طول تاریخ پابرجا باقی مانده‌اند.

سخنگوی دولت افزود: متن پیام روز گذشته رئیس‌جمهور به ایرانیان خارج از کشور این بود که مردم صاحبان اصلی کشور هستند و مردمان قلب تپنده سرزمین هستند و برغم فشارهای روانی و اقتصادی که وجود داشت، دنیا شاهد انسجام تاریخی ملت ایران بود، ملت ایران نشان داد که اجازه دخالت هیچ قدرت بیگانه‌ای را نخواهد داد.

در صورت لزوم بودجه 1404 اصلاح خواهد شد

مهاجرانی در پاسخ به سوالی درباره میزان خسارات وارده ناشی از جنگ تحمیلی 12 روزه علیه ملت ایران و لزوم اصلاح بودجه سال جاری، گفت: هنوز ارزیابی کاملی از خسارات وارده به ویژه در حوزه‌های زیرساختی نداریم و به همین دلیل در حال حاضر نیازی به اصلاح بودجه 1404 نیست اما در صورت لزوم این کار انجام خواهد شد.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص اینکه چند نفر بر اثر جنگ تحمیلی با مشکلات اعصاب و روان دست و پنجه نرم می‌کنند؟ افزود: حدود 5600 مجروح جنگ داریم و باید وزارت بهداشت بررسی کنند که چه تعداد از این افراد با مشکلات اعصاب و روان مواجه شده‌اند.

سخنگوی دولت تاکید کرد: سامانه 4030 نیز حدود 92 هزار تماس دریافت کرده است و اساتید روانشناسی نیز اعلام آمادگی کامل خود را برای حل مشکلات مردم اعلام کرده‌اند.

مهاجرانی به بیان موضع دولت در خصوص هتاکی رئیس‌جمهور آمریکا علیه رهبر معظم انقلاب پرداخت و تصریح کرد: طبیعی است که جامعه ما از بی‌حرمتی‌های انجام شده عصبانی است و علمای دین نیز به عنوان یک گروه اجتماعی متنفذ، در واکنش به این بی‌حرمتی و بی احترامی‌ها فتوا صادر کردند. موضع دولت در مواضع رسمی اعلام خواهد شد و ما از طریق مراجع رسمی بین المللی موضع خود را به صورت جدی پیگیری خواهیم کرد.

وی یادآور شد: بار دیگر تاکید می‌کنم که این فتوا در واکنش به بی‌حرمتی‌ها صورت گرفت و علمای ما در واکنش به توهین‌ها و بی احترامی‌ها فتوا دادند، آیت الله سیستانی و رئیس العلمای بوسنی از نخستین کسانی بودند که به سرعت واکنش نشان دادند.

رویکرد دولت، رویکرد اینترنت آزاد است

سخنگوی دولت با بیان اینکهرویکرد دولت از ابتدای روی کار آمدن، اینترنت آزاد بوده و باوری بر اینکه بخواهد اینترنت را قطع کند ندارد، اظهار کرد: اما در طول ایام دفاع مقدس12 روزه، تعدادی از پهپادهایی که در جنگ اخیر مردم را مورد اصابت قرار می‌دادند از طریق اینترنت کنترل می‌شدند و طبیعتاً نیاز بود که برای حفظ امنیت مردم به اینترنت ملی مهاجرت کنیم و البته شاهد این بودید که بعد از آن برگشتیم.

مهاجرانی افزود: برای دولت مهم است که بتواند جریان اطلاعات را به گونه‌ای حفظ کند که روایت درست منتقل شود ولی شما اگر بخواهید جای دولت تصمیم بگیرید بین امنیت مردم و بین آزادی انتشار اخبار کدام یک را انتخاب می‌کنید؟ طبیعتاً همه امنیت مردم و جان مردم را انتخاب می‌کنند و مسلماً این موضوع به این دلیل انتخاب شد، وگرنه رویکرد دولت رویکرد اینترنت آزاد است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا زمان و پیش‌بینی مشخصی برای رفع فیلتر تلگرام وجود دارد؟ گفت: همانطور که قبلاً هم اعلام کردم، دولت به‌دنبال محدودسازی اینترنت نیست، اما موضوع مهم این است که شرایط فعلی و اقدامات رژیم صهیونیستی دست مخالفان را در راستای این اقدام دولت خوب پُرکرده است.

این خبر درحال تکمیل است....

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید