پافشاری عجیب دولت برای استفاده از دلار در مبادلات تجاری
ابراهیم رزاقی گفت: اصل اتخاذ سیاستهای ارزی برای مبادله با کشور بر اساس پول ملی امری است که توسط دولت نادیده گرفته شده و همچنان تاکید بر استفاده از دلار در مبادلات خود دارند در حالی که بسیاری از کشورها این روش را منسوخ کرده و به پول ملی خود بها میدهند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم رزاقی کارشناس مسائل اقتصادی در ارتباط با اثر تحریم ها و افزایش فشارهای اقتصادی در حوادث سال 88 و فتنه اخیر به خبرنگار راه آرمان گفت: در شرایط کنونی حسن روحانی تلاش می کند تا همه مشکلات کشور اعم از مشکلات اقتصادی، فرهنگی و... را به بیرون از کشور ارتباط دهد البته در کنار آن سعی دارد رابطه با آمریکا و نوکری این کشور را راه حل برطرف شدن همه مشکلات معرفی کند.
وی افزود: بر اساس عقیده اصل سرمایه گذاری که در زمان ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی پایه ریزی شد، اغلب خدمات و امکانات باید خصوصی شوند، بازار داخلی و خارجی آزادانه رها شده و نهایتا مزد و حقوق کارکنان و کارگران تثبیت شود.
این کارشناس مسائل اقتصادی ابراز داشت: همه این اصول مفاهیم بنیادی سرمایه گذاری است و در این اصل سرمایه گذار است که دارای اهمیت بوده و بقیه اعضای جامعه باید در خدمت سرمایه گذار باشند.
رزاقی مطرح کرد: در این اصل به افراد یک جامعه حقوق و مزایای کمتری تعلق می گیرد چرا که فقیر بودن آن ها سبب انجام کار بیشتر برای کسب درآمد بیشتر می شود، بهتر شدن وضع اقتصادی کارگران در نظام سرمایه داری کمتر شدن سود سرمایه گذاران را به دنبال دارد.
وی یادآور شد: بر اساس جدیدترین آمار منتشر شده، 50 سال پیش در نظام سرمایه داری آمریکایی که بدترین نوع این روش است، تنها یک درصد از جمعیت آمریکا 22 درصد ثروت جامعه را در اختیار داشتند، اکنون بعد از گذشت نیم قرن ثروت یک درصد از جمعیت این کشور معادل 37 درصد ثروت جامعه است.
این کارشناس مسائل اقتصادی تصریح کرد: بر اساس اصل 2 قانون اساسی دولت مکلف است برای همه اعضا جامعه شغل، مسکن و رفاه نسبی فراهم کند و بخش خصوصی در راستای تحقق این اصل باید کمک کننده به بخش دولتی باشد.
رزاقی بیان داشت: در گذشته روش آمریکا برای مستعمره کردن یک کشور راه اندازی جنگ سخت و کودتا بود که پیش از انقلاب در زمان رضا شاه و محمدرضا شاه این اقدام پایه ریزی شده بود.
جنگ سخت تنها راهکار دشمن برای نابودی انقلاب اسلامی
وی ادامه داد: با پیروزی انقلاب و ناامید شدن آمریکا تنها جنگ سخت بود که می توانست انقلاب نوپای ایران را از پا بیندازد و نابود کند، از این رو همه کشورهای صنعتی به یاری آمریکا آمدند اما نتوانستنند انقلاب اسلامی ایران را شکست دهند.
این کارشناس مسائل اقتصادی خاطرنشان کرد: بنابراین بعد از شکست در جنگ متوجه شدند به سادگی نمی توانند ایران را از پا درآورند، از این رو با سو استفاده از نقاط ضعف ایران، اقداماتی انجام دادند تا جنگ داخلی به وجود آید و مردم با دست خود انقلاب را ساقط کنند.
رواج پدیده خود استعماری به دنبال شیفتگی مسئولان دولتی به غرب
رزاقی اظهار داشت: در حال حاضر پدیده خود استعماری در بسیاری از کشورها رواج پیدا کرده که ایران هم از این حیث بی بهره نیست، قرارگرفتن برخی افراد در راس قدرت همچون رئیس جمهور و نمایندگان مجلس و شیفتگی زاید الوصف آن ها به غرب به رواج پدیده خود استعماری دامن می زند.
وی افزود: حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور ایران 6 سال است که همه فعالیت های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی را تعطیل کرده و به دنبال ارتباط با آمریکا است، آیا نمی داند وجود 30 میلیون بیکار و 8 میلیون نفر فاقد مسکن صدای مردم را در می آود؟ می داند اما همچنان به راه خود ادامه می دهد.
این کارشناس مسائل اقتصادی عنوان کرد: در شرایط کنونی دشمن قصد دارد با استفاده از شکاف های موجود در اقتصاد، به دنبال تحقق هدف براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران تهاجم اقتصادی به راه بیندازد.
رزاقی گفت: در دوران دفاع مقدس به دنبال کمبود دارو و تجهیزات هاشمی رفسنجانی سعی در برقراری ارتباط با آمریکا داشت که با مقاومت امام خمینی (ره) متوقف و نیازهای داخل توسط جوانان تولید شد، حال آنکه اکنون روحانی ادامه دهنده این راه است.
گسترش روز افزون صنایع دفاعی در پی اتخاذ سیاست مقاومت
وی ادامه داد: نتیجه مقاومت امام خمینی (ره) و مردم در مقابل دشمن گسترش روز افزون صنایع دفاعی است که اگر وجود نداشت، بدون شک تاکنون بارها مورد هجمه دشمن قرار می گرفتیم.
این کارشناس مسائل اقتصادی یادآور شد: کشور مستقلی همچون روسیه اعلام می کند با تحریم آمریکا در کالاهایی که وارد می شد خود کفا شدیم اما در کشورهایی که با پدیده خود استعماری دست و پنجه نرم می کنند، مسئولان التماس می کنند تا تحریم ها برداشته شود و مسلم است که این تحریم ها رفع نخواهد شد، فتنه 88 و اغتشاشات اخیر حاصل همین نگرش است.
رزاقی مطرح کرد: البته در فتنه آبان ماه پیش از وقوع اغتشاشات روحانی اعلام کرد اگر برادرش حسین فریدون را محاکمه کنید جنگ داخلی رخ می دهد، دشمنان در راه اندازی این جنگ ناتوان ماندند در حالیکه مسئولان دولت این اقدام را به راه انداختند.
فعالیت قرارگاه خاتم الانبیا (ص) نمونه بارز مقاومت در دوران دفاع مقدس است
وی تاکید کرد: نمود مقاومت در دوران دفاع مقدس فعالیت های جهادی قرارگاه خاتم الانبیا است که با استفاده از تکنیک مهندسی معکوس تجهیزات و قطعات را ساخته و به کار می گیرند.
این کارشناس مسائل اقتصادی اظهار داشت: اگر سیاست های دوران دفاع مقدس ادامه پیدا کرده بود اکنون با ایرانی صنعتی رو به رو بودیم که توانایی صنعتی کردن کشورهای همسایه را نیز داشت.
رزاقی ادامه داد: پدید آمدن چنین ایران آبادی نیازمند وجود مسئولانی جهادی و جان نثار است که کم نیستند و نقطه عطف آن ها را می توان در سپاه، بسیج و نیروهای مسلح به وفور پیدا کرد.
تفکر خود استعماری اساس عملکرد حزب اصلاحات
وی یادآور شد: تفکر خود استعماری جریان رواج یافته در حزب اصلاحات است اما در شرایط کنونی که دولت تدبیر و امید به شدت ضعیف عمل کرده خود را جدا ساخته و از این دولت اعلام برائت می کنند.
این کارشناس مسائل اقتصادی تاکید کرد: بارها روحانی در نطق های خود ضمن حمله به سپاه از وجود موانع برای پیشرفت سخن به میان آورده است در حالیکه بر اساس آمار در 30 سال گذشته هزار و 500 میلیارد دلار واردات صورت گرفته و تنها 12 میلیون شغل ایجاد شده است.
رزاقی بیان داشت: در دوره 6 ساله دولت روحانی 300 میلیارد تومان واردات انجام شده که با توجه به این میزان باید 15 تا 30 میلیون شغل ایجاد شده باشد در حالیکه شغل های ایجاد شده در این دولت کمتر از مشاغلی است که در اثر ورشکستگی کارخانه ها از بین رفته اند.
وی افزود: اساس تهاجم دشمن در حوزه های مختلف وجود مسئولانی ضعیف در داخل کشور است که نه تنها سر رشته ای از اقتصاد ندارند بلکه مصمم به ادامه تصمیم های اشتباه خود هستند.
پافشاری عجیب دولت برای استفاده از دلار در مبادلات تجاری
این کارشناس مسائل اقتصادی عنوان کرد: به عنوان مثال اصل اتخاذ سیاست های ارزی برای مبادله با کشور بر اساس پول ملی امری است که توسط دولت نادیده گرفته شده و همچنان تاکید بر استفاده از دلار در مبادلات خود دارند در حالی که بسیاری از کشورها این روش را منسوخ کرده و به پول ملی خود بها می دهند.
رزاقی در ارتباط با شایعات منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر دو برابری درآمد حاصل از فروش گازوئیل در بودجه 99 و احتمال افزایش قیمت آن، به خبرگار راه آرمان گفت: متاسفانه از گذشته تا به امروز صادرات نفت و پتروشیمی خام یکی از راه های درآمدزایی دولت ها بوده است.
وی اذعان داشت: در حالی که با تبدیل این منابع عظیم به محصولات غیر نفتی و صادرات آن ها علاوه بر اشتغال زایی بالا می توان رفاه نسبی در جامعه ایجاد کرد.
سرکوب لشکر آدم خوار آشوبگران ملعبه دشمنان برای ایجاد هجمه علیه امنیت ملی
این کارشناس مسائل اقتصادی تاکید کرد: در شرایط کنونی فقر بر جامعه تحمیل شده و 30 میلیون بیکار در جامعه وجود دارد، از سوی دیگر 66 میلیون نفر در سن کار قرار دارند که از این تعداد تنها 24 میلیون نفر مشغول به کار هستند و گرانی افسار گسخته در بازار جریان دارد، در نتیجه نارضایتی عمومی شکل گرفته و مردم به خیابان ها می آیند.
رزاقی مطرح کرد: در این بین لشکر آدم خوار دشمنان وارد عمل شده و اعتراض به حق مردم را به اغتشاش می کشانند از این رو سیستم دفاعی کشور اغتشاش گران را سرکوب می کند و به دنبال آن هجمه ها علیه امنیت کشور به راه انداخته می شود که معترضان به اوضاع اقتصادی کشور سرکوب شدند.
شکل گیری اعتراضات مردمی به دنبال گرانی های تعمدی دولت
وی یادآور شد: در طول دوران ریاست جمهوری حسن روحانی چند بار بر اثر گرانی های تعمدی و غیر عقلانی این اعتراضات شکل گرفت که نظیر آن در دوران ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی هم نمایان شد.
این کارشناس مسائل اقتصادی در پایان بیان کرد: مسئولان با نگاه سرمایه داری عمدا هدف به ذلت کشاندن توده های مردم را دنبال می کنند و معتقد اند که تنها طبقه سرمایه دار است که از پس هدایت و رهبری جامعه بر می آید.
انتهای پیام /