پیشنهادی برای ماندگاری آمریکا در برجام / پیگیریها برای احیای زایندهرود / خبری از قاضی جنجالی
قاضی جنجالی پیشین دادگستری / برجام و مذاکرات / احیای زاینده رود / کرونا و... از موضوعات و اخبار پربازدید تحریریه سیاسی ایسنا بود که جزییات آن در ادامه می آید.
به گزارش ایسنا، انتشار عکسی از یک دورهمی توسط احمدرضا عابدزاده و حضور بیژن قاسم زاده قاضی جنجالی پیشین دادگستری به عنوان یکی از حاضران این عکس در روزهای اخیر خبرساز شده است.
بیژن قاسمزاده قاضی سابق دادسرای فرهنگ و رسانه است که به جرم دریافت رشوه به انفصال از خدمت و حبس محکوم شده بود و این روزها آزاد است. کسی که شاید مهمترین تصمیم قضاییاش صدور دستور فیلتر تلگرام باشد یا دست کم این روزها بیشتر با آن شناخته میشود.
از دیگر اخبار مورد توجه مخاطبان، واکنش یک سناتور جمهوریخواه آمریکایی به خواست ایران از واشنگتن برای تضمین عدم خروج مجدد از برجام بود.
تد کروز در حساب کاربری خود در توئیتر تاکید کرد که تضمین عدم خروج دوباره ایالات متحده از توافق هسته ای در آینده تنها با تصویب برجام به عنوان یک معاهده در سنا ممکن است.
دیاکو حسینی پژوهشگر ارشد مسایل استراتژیک هم در تحلیلی درباره آغاز مذاکرات خاطرنشان کرد: ما با آمریکاییها در برجام در رابطه با موضوع هستهای از یک طرف و همچنین تحریم های مرتبط با آمریکا و شورای امنیت وارد مذاکره شدیم اما آمریکا حق ندارد به واسطه امضای برجام در مورد مسائل منطقه ای و موشکی اینگونه برخورد کند.
همچنین وزیران امورخارجه و دفاع روسیه و فرانسه در پاریس با یکدیگر دیدار و درباره موضوعات مختلف دوجانبه و بینالمللی از جمله از سرگیری مذاکرات احیای برجام گفتوگو کردند.
در این دیدار سرگئی لاوروف وزیر امورخارجه روسیه در اظهاراتی گفت که مسکو در نشست آتی وین که قرار است 29 نوامبر (8 آذر) در پایتخت اتریش برگزار شود، خواستار لغو تمامی تحریمهای اعمال شده علیه ایران و اجرای کامل توافق هستهای خواهد بود.
این در حالیست که در ادامه رویکرد خصمانه مقامات آمریکایی درقبال کشورمان جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در یادداشتی به وزارت امورخارجه این کشور تصریح کرد که اطلاعات موجود نشان میدهد در حال حاضر عرضه نفت به بازارهای جهانی به اندازه کافی است و این امر امکان کاهش چشمگیر خرید نفت ایران توسط کشورهای دیگر را ایجاد میکند.
همچنین دان بیکن و جو ویلسون، دو عضو مجلس نمایندگان آمریکا طرحی موسوم به "قانون جلوگیری از مبادلات تسلیحاتی ایران" ارائه کردهاند که هدف آن تحریم هرگونه خرید و فروش تسلیحات با ایران است.
این قانونگذاران آمریکایی که هر دو عضو کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان هستند در طرح خود از دولت خواستهاند تا علیه هر شخص یا نهادی که در مبادلات خرید و فروش تسلیحات متعارف با ایران مشارکت دارد، تحریم وضع کند.
پیگیری ها برای احیای زاینده رود هم از دیگر موضوعات مورد توجه مخاطبان بود که در همین رابطه رئیس جمهوری در جمع نمایندگان استانهای سمنان، قم و اصفهان به رییس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری برای مطالعات علمی در زمینه احیای زاینده رود ماموریت داد.
در پی این ماموریت، رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری، در صفحه اینستاگرام خود نوشت: این اولین ماموریت ویژه رییس جمهور محترم به مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری است و بنا داریم با کمک تمامی صاحبنظران و اساتید دانشگاهی و مراکز علمی کشور به صورت علمی و عملیاتی به این موضوع بپردازیم.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی همچنین در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، اقدام شرکتهای داخلی در تولید واکسن کرونا را بسیار ارزشمند دانست و اظهار داشت: حمایت از فعالیت و تولید واکسن داخلی توسط این شرکتها، جزو اولویتهای دولت است و در این راستا پیش خرید این تولیدات، میتواند آنها را نسبت به ادامه و گسترش فعالیتهایشان امیدوارتر کند.
لزوم بررسی بیشتر موضوع بازگشایی مدارس به دلیل احتمال ورود کشور به پیک ششم کرونا هم مورد تاکید فرهاد بشیری عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی قرار گرفت که معتقد است: ستاد مقابله با کرونا بر رعایت پروتکلهای بهداشتی در مدارس نظارت کند.
توییت احمد علیرضابیگی درباره طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیام رسانهای اجتماعی هم از پربازدیدهای بامداد امروز بود.
این عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در مجلس با اشاره به اینکه طرح صیانت هرگز به نتیجه نخواهد رسید، نوشت: مدافعان طرح در اقلیت هستند و اکثریت مجلس، آگاه و کنار مردم است؛ مجلس تسلیم جوسازی نخواهد شد و این طرح شانسی برای موفقیت ندارد.»
انتهای پیام