کاندیدای پوششی در مجمع دوچرخهسواری؛ پیست در قرق رزمیکاران / ردپای ووشو در انتخابات!
برای انتخابات فدراسیون دوچرخهسواری حتی کاندیدای پوششی نیز در نظر گرفته شده تا هیچ چیز را به قضا و قدر نسپارند.
به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بنا بر اعلام وزارت ورزش و جوانان، انتخابات فدراسیون دوچرخهسواری پنجم خرداد برگزار می شود. برای ان انتخابات 16 کاندیدا ثبت نام کرده بودند که در نهایت 5 کاندیدا به نامهای عبدالرحمن قاسمی نافچی، سیدرضا میرابوطالبی، نوربخش عسکری، محمود رشیدی و حامد جولائی تایید صلاحیت شده اند.
درست از پایان دوران ریاست خسرو قمری و حضور افشین داوری به عنوان سرپرست در این فدراسیون، بساط چینش مجمع و آرا برای حضور یک کاندیدای خاص در این فدراسیون فراهم شده. کاندیدایی که هیچ تناسب و قرابتی با این رشته ندارد و از دنیای رزمی به دوچرخه سواری آمده. عجبا که این بار برای ریاست کاندیدای خاص، همه ابزار به طور علنی فراهم شده و آقای نامزد در حالی برای حضور در انتخابات برنامه ریزی می کند که یک صندلی در فدراسیون به او اختصاص داده شده تا کار راحت تر جلو برود! اتفاقی که تعارض آشکار با مفهوم عدالت در انتخابات است و در خوشبینانه ترین حالت اگر بپذیریم که هیچ اتفاقی رخ نداده، کاندیدای خاص فدراسیون را بواسطه سمت فعلی اش در شرایط برتر نسبت به سایر کاندیداها قرار می دهد. عجیب اینکه آقای سرپرست نیز در راستای حمایت از این کاندیدا کم نگذاشته و در جریان سفرهای انتخاباتی خود برای ریاست فدراسیون شطرنج، برای وی نیز تبلیغات ضمنی انجام می دهد! در همین راستا کاندیدای خاص نیز برای موفقیت در انتخابات تصمیمات عجیبی می گیرد که شاید مهمترین آنها فراخوان برای حضور اعضای مجمع و روسای هیات های استانی در تهران در هفته گذشته بود. اتفاقی که البته با استقلال سرد روسای هیات های استانی با شکست روبرو شد و تنها 5 کاندیدا حاضر به حضور در تهران شدند تا مشخص شود اوضاع چندان هم مطابق برنامه ها پیش نرفته.*کاندیدای پوششی از ووشو می آید!
نکته عجیب اینکه برای این انتخابات حتی کاندیدای پوششی نیز در نظر گرفته شده تا هیچ چیز را به قضا و قدر نسپارد. کاندیدایی که همانند کاندیدای نخست از دنیای رزمی می آید تا پیست دوچرخه سواری کاملا در قرق رزمی کاران قرار بگیرد!
نوربخش عسگری کاندیدایی است که به عنوان گزینه شماره 2 از او یاد می کنند، نامزدی که مهمترین سابقه اش مربوط به رشته رزمی ووشو بوده. عسگری که همه فعالیت مدیریتش در ورزش در ریاست دو هیئت ووشو همین طور حضور در هیئت رئیسه فدراسیون ووشو خلاصه میشود، به دنبال این است که به هر نحو ممکن صندلی ریاست فدراسیون دوچرخهسواری را به دست بیاورد. جالب اینکه هر 2 گزینه وزارت ورزش هیچ شناختی از دوچرخهسواری ندارند و از همین رو در میان روسای هیات ها و اعضای مجمع چندان اقبالی ندارند و به همین دلیل کارشناسان شانس پیروزی آنها را در این انتخابات بالا نمی دانند. بی تردید ناکامی این دو گزینه منتسب به وزارت در انتخابات فدراسیون دوچرخه سواری به معنای پایان حضور آنها در عرصه فدراسیونهای ورزشی نیست و قطعا در آینده باز هم شاهد حضور آنها در انتخابات دیگر فدراسیونها خواهیم بود. دقیقا همانند آنچه برای افشین داوری رخ داده که بعد از انکامی در بوکس، والیبال و دوومیدانی حالا برای انتخابات شطرنج کاندیدا شده و تلاش می کند!*رزمی کاران در حوالی فدراسیون ها
حضور دو کاندیدا از یک طیف خاص در انتخابات فدراسیون دوچرخه سواری یکی از اتفاقات عجیب و غیرمنتظره است. تا کنون سابقه نداشته که در انتخابات یک فدراسیون ورزشی دو کاندیدا از یک طیف خاص و مشترک و بدون هیچ نسبتی با آن رشته حضور داشته باشند اما در دوچرخه سواری ظاهرا همه تلاش ها متمرکز بر این شده که رزمی کاران رای آورده و رئیس شوند. بدون آنکه شناخت و تخصصی از یک رشته المپیکی و مدال آور همچون دوچرخه سواری داشته باشند. دو کاندیدای رزمی کاری که به نوعی شانس اول و دوم این انتخابات هستند و بعید به نظر می رسد دو نفر سرجمع تا به امروز یک دوچرخه مسابقه را از نزدیک دیده باشند؛ چه برسد به دیدن یک مسابقه دوچرخه سواری!
برخی از کارشناسان حضور این دو کاندیداها را بی ارتباط با صندلی سابق معاون وزیر ورزش و جوانان نمی دانند. صندلی ریاست فدراسیون ووشو که یک فدراسیون رزمی موفق بود و جالب است که این دو کاندیدا نیز از این طیف رزمی آمده اند. طعنه آمیز اینکه یکی از دو کاندیدا از همان رشته ای می آید که آقا معاونبیش از یک دهه ریاست آن را عهده دار بوده؛ نوربخش عسگری ریس هیات ووشو استان چهارمحال و تهران را دوران ریاست آقای معاون وزیر عهده دار بوده و همچنین در هیات رییسه فدراسیون وشوو نیز ابلاغ گرفته بود. نکته خنده دار ماجرا اینجاست که هر دو نامزد رزمی کار انتخابات فدراسیون دوچرخه سواری در افواه خود را گزینه منتسب به وزارت می دانند و با القای آن به جامعه دوچرخه سواری می کوشند تا آرا را به نفع خود جلب کنند.
حضور دو کاندیدای رزمی در انتخابات دوچرخه سواری را برخی ها بی ارتباط به پایان عمر دولت دوازدهم نمی دانند. اتفاقی که سبب شده برخی ها از هم اکنون به دنبال برنامه ریزی برای آینده و دولت بعدی و بقا در عرصه ورزش باشند. به ویژه اینکه انتخابات کمیته ملی المپیک نیز در راه است و برخی ها از هم اکنون برای حضور در این عرصه و این تشکیلات دورخیز کرده اند!
*برنامه ریزی برای صندلی های بلاتکلیف
شاید پایان دولت یازدهم باعث شود ورزش کشور بتواند از این حالت رخوت خارج شود؛ دورهای که مملو از دخالتهای وزارت ورزش در انتخابات فدراسیونهای ورزشی بود و حالا با نزدیک شدن به روزهای پایانی عمر دولت، دخالت ها و مهندسی آرا در انتخابات پیش رو نمودی بیشتر یافته و علنی شده.
بنا بر برنامه وزارت ورزش و جوانان انتخابات چند فدراسیون بلاتکلیف تا پایان دوره دولت برگزار خواهد شد تا هیچ صندلی ریاستی بلاتکلیف نباشد و احیانا همگی بین رفقات تقسیم شود! در حال حاضر تاریخ برگزاری انتخابات دوچرخه سواری و شطرنج اعلام شده و برای فدراسیون های ژیمناستیک، تیراندازی، ورزش زورخانه ای نیز در دستور کار است.
در همین راستا در فدراسیون شطرنج نیز اتفاقاتی شبیه دوچرخه سواری در حال رخ دادن است و آنجا تلاش ها بر محوریت افشین داوری سرپرست فعلی دوچرخه سواری انجام می شود. همچنین شنیده می شود برای انتخابات فدراسیون ژیمناستیک نیز اتفاقاتی مشابه در دستور کار قرار دارد و احتمالا در طی چند روز آینده اتفاقاتی رخ خواهد داد که این موضوع را تایید میکند. ثبتنام احمد سعادتمند مدیر برکنار شده باشگاه استقلال به عنوان گزینه منتسب به وزارت برای انتخابات این فدراسیون یکی از اقدامات عجیب است که از سوی کارشناسان در راستای مهندسی انتخابات تعبیر می شود.
انتهای پیام /