چهارشنبه 7 آذر 1403

کرونا بحران در اقتصاد و صنایع چین را تشدید کرد

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
کرونا بحران در اقتصاد و صنایع چین را تشدید کرد

با شیوع ویروس کرونا وضعیت بحرانی کشور چین در حوزه اقتصاد و صنایع وارد فاز جدیدی شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با شیوع ویروس کرونا وضعیت اقتصادی و صنعتی کشور چین دچار بحران های جدی برای کنترل وضعیت شده است.

بانک مرکزی چین نقدینگی به بازار تزریق خواهد کرد

بانک مرکزی چین امروز اعلام کرد که روز دوشنبه برای مقابله با شیوع ویروس کرونا از طریق انتشار و فروش اوراق مشارکت خود 1.2 تریلیون یوان (173.8 میلیارد دلار) نقدینگی به بازار تزریق خواهد کرد.

جنگ بزرگ دولت چین با کرونا؛ تأمین تجهیزات پزشکی

نخست وزیر چین لی کیچیانگ طی بیانیه‌ای رسمی از تولید کنندگان خواسته است که تا تولید تجهیزات پزشکی مورد نیاز برای کنترل شیوع ویروس کرونا را افزایش دهند.

لی کیچیانگ که دومین مرد قدرتمند در چین است در این بیانیه مطبوعاتی رسمی دولت می‌گوید در حال حاضر لحظه‌ها و دقایق تعیین کننده هستند

لی گفت: تولیدکنندگان و کارخانه ها در حکم پیمانکاران نظامی هستند که در این نبرد با بیماری همه گیر "زرادخانه ها" را می‌سازند.

لی هشدار داد که تأمین نیازهای روزمره می تواند چالش برانگیز تر شود و بر لزوم حفظ و تقویت زنجیره های تأمینی برای اطمینان از وجود مواد غذایی در دسترس مردم تأکید کرد.

پیش از این، لی طی ییانیه رسمی دولت چین از اتحادیه اروپا خواسته بود تا چین را در تهیه و تأمین تجهیزات پزشکی کمک کند، چین با یک بحران عمیق در سطح بهداشت عمومی روبرو است. بیماران، کادر پزشکی و متخصصان از تأخیر در آزمایشات بر روی ویروس کرونا و اطلاع رسانی نتایج به عموم مردم درباره ماهیت واقعی شیوع انتشار ویروس و گسترش سریع این ویروس خبر می‌دهند.

مردم ووهان به سی ان ان گفتند که کیت های تست کرونا که برای مبتلایان به این ویروس از آن استفاده می‌کنند در بسیاری از بیمارستان‌ها با کمبود جدی مواجه شده است.

امروز چین یک بیمارستان 1000 تخت خوابه ویژه کرونا را در شهر ووهان که طی مدت 10 روز ساخته شد را به بهره برداری رساند. مقامات بهداشتی ووهان اذعان کرده اند که بیمارستان ها در ووهان دچار شلوغی و آشفتگی بیش از حد شده اند و این شهر دو بیمارستان در حال ساخت دیگر نیز برای روزهای آینده دارد.

بحران برای شرکت های بزرگ جهان در چین

تنست که چهارمین شرکت بزرگ اینترنتی جهان است دفاتر مرکزی خود را تا 9 فوریه کاملا تعطیل کرد، علی بابا و هوآوی نیز دفاتر خود را تعطیل کردند.

در میان کمپانی های خارجی فعال در چین نیز بسیاری از این کمپانی های فعالیت های خود را کاملا محدود کرده اند و کارگران و کارمندان خود را به خانه فرستاده اند. اپل روز گذشته تمام فعالیت‌ها، دفاتر رسمی، مراکز فروش خود را در چین تا مدت نامعلومی بطور کامل متوقف کرد. استارباکس و مک دونالد نیز تمامی شعب فروشگاه های زنجیره‌ای خود را در چین تعطیل کردند.

کمپانی جنرال موتورز که یکی از کارخانه‌های تولیدیش در استان هوبی قرار دارد، کارخانه خود را تعطیل کرد.

لغو پروازهای ایرلاین ها

بسیاری از ایرلاین‌ها نیز پرواز های خود را بطور کامل به سوی چین متوقف کردند یا محدودیت های گسترده ای برای سفرهای هوایی به چین اعمال کردند. آمریکن ایرلاینز و دلتا ایرلاین دو شرکت هوایی آمریکایی امروز اعلام کردند که پرواز های بیشتری را از چین لغو کرده اند. دلتا اعلام کرده است که پروازهایش بین آمریکا و چین را تا حداقل 30 آوریل کاملا متوقف خواهد کرد.

یونایتد ایرلاینز از 6 فوریه تمام پروازهای خود را به پکن، شانگهای و چنگدو کاملا متوقف کرده است و پرواز های خود را بین آمریکا و هنگ کنگ را محدود کرده است.

بریتیش ایرویز، کاتای پاسیفیک، ایر ایندیا، لوفت هانزا، فین ایر، ایندیگو، کانتاس، قطر ایرویز و ایر آسیا نیز پروازهای خود در چین را کاملا محدود کرده اند یا لغو کرده اند.

223229

کد خبر 1348334
کرونا بحران در اقتصاد و صنایع چین را تشدید کرد 2