27 آذر یادآور وحدت و وظیفه حوزه و دانشگاه در برابر دروغپراکنی دشمن
تهران - ایرنا - رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، گفت: 27 آذر روز یادآوری وحدت دائمی حوزه و دانشگاه و وظیفه حوزویان و دانشگاهیان در برابر دروغپراکنیها و ایجاد شبهات از سوی دشمنان است.
به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی شامگاه شنبه در آیین گرامیداشت روز 27 آذر سالروز شهادت دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه که به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار داشت: این نشست یک جلسه نمادین با هدف تبیین اهتمام مجموعه های حوزه و دانشگاه بر امر مهم وحدت است.
وی در این آیین که با حضور وزیر علوم، وزیر بهداشت، حداد عادل رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، حجت الاسلام رشاد رییس شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه استان تهران، محمدمهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد و جمعی از اساتید حوزه و دانشگاه همراه بود، ضمن تقدیر از حضور اساتید حوزه و دانشگاه و دبیران هماندیشی و مسوولان دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه ها و مدیران حوزه علمیه گفت: در واقع بنا نیست که در 27 آذر به وحدت حوزه و دانشگاه برسیم؛ این روزی است که جریان وحدت دائمی حوزه و دانشگاه یادآوری می شود و اهمیت و رفع نقایص و شتاب دهنده های این مسیر مورد توجه قرار می گیرد.
رستمی با طرح این پرسش که انقلاب اسلامی به دنبال چیست، افزود: به تعبیر امام راحل تمام مقصد ما مکتب ماست و تمام آنچه که در این مکتب مطالبه شده، ما در انقلاب اسلامی به دنبال آن هستیم.
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها تاکید کرد: انقلاب اسلامی به دنبال رقم زدن تمدن نوین اسلامی برای ابطال یا نشان دادن راهی غیر از مسیر باطلی است که بشریت به دنبال آن است که آخرین نماد آن لیبرال دموکراسی و تمدن غربی است.
وی افزود: این راه ها و این مسیرهای انحرافی را هر زمانی که بشریت طی کرده و طاغوت ها، فرعون ها و نمرودهایی مردم را به آن دعوت کردند، به بن بست رسیدند و بعدها گروه های دیگر بشریت نیازمند حرکت را به دنبال خود کشاندند.
حجت الاسلام رستمی با بیان اینکه، به تعبیر حضرت آقا انقلاب اسلامی آغاز راهی است که نهایت آن رقم زدن تمدن نوین اسلامی است، افزود: یک تمدن در واقع هنگامی متولد خواهد شد که بتواند یک جامعه الگویی داشته باشد که در آن سبک زندگی، ارزش ها، فرهنگ، باور، دانش و فناوری و تمام نیازهای بشریت را پاسخگو باشد.
وی اضافه کرد: هنگامی ما می توانیم مدعی پاسخگویی به انواع نیازهای بشریت شویم که یک جریان دانشی مبتنی بر تولید دانش و پاسخگوی همه این نیازها در یک محیط شکل گرفته باشد و در یک جامعه الگویی ارائه شود تا از قلمرو اولیه شروع به خارج شدن کرده باشد.
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در ادامه تاکید کرد: حال مگر می توان بدون دانشگاه به عنوان تلاشگران عرصه های مختلف علم و حوزه به عنوان محیطی که روی مبانی کار کرده است، به تمدن نوین اسلامی دست یافت.
وی اظهار کرد: بنابراین آن چیزی که ما را ملزم می کند به صورت عینی وحدت حوزه و دانشگاه را مدنظر قرار دهیم، آن هدف غایی است که رسالت همه انبیا و اولیا بوده است. اینکه بیاییم سبقت الله را در زندگی متجلی کنیم و با رنگ الهی زندگی کنیم، این اتفاق بدون وحدت حوزه و دانشگاه رقم نخواهد خورد.
حجت الاسلام رستمی با اشاره به برخی تلاش های جاهلانه برای به هم زدن ارتباط حوزه و دانشگاه افزود: تمام اساتید معزز در دانشگاه ها، مدیران دو عرصه بلند حوزه و آموزش عالی ماموریت و مسوولیت خطیر حرکت سنجیده و صحیح در این فضا را عهده دار هستند.
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با بیان اینکه، پمپاژ دروغ و تردید همواره در فضاهای ابهام و کجسلیقگی اتفاق می افتد، افزود: در حال حاضر در جریانی قرار داریم که مخاطبین ما در سهمگین ترین طوفان های تردیدافکنی قرار گرفته اند و به جز حوزه و دانشگاه چه کسی می تواند آنها را به ساحل امن برساند.
وی در ادامه با بیان اینکه، در ارتباط با اتصال حوزه و دانشگاه تاکنون اقدامات ارزشمندی صورت گرفته است، افزود: ما نباید تصور کنیم وحدت حوزه و دانشگاه محقق نشده است بلکه موفقیت های فراوانی از خدمات حوزه به دانشگاه و بالعکس اتفاق افتاده و حضور حوزویان در قالب های مختلف در دانشگاه ها چه در قالب مبلغ، مدرس و مسوولیت های دانشگاه اتفاقات زیبایی را رقم زده است.
حجت الاسلام رستمی با اشاره به برخی از جریان سازی های دینی در دانشگاه ها افزود: بر خلاف ظاهر بسط و شکل گیری برخی فرهنگ های جدید دینی همچون اعتکاف، عتبات و عمره دانشجویی در دانشگاه های کشور توسط خود دانشگاهیان اتفاق افتاد و حوزه این مباحث را تنها در محیط مستعد دانشگاهی عمومی کرد.
*س_برچسبها_س*