آرامگاه شهید سلگی یکی از آرامگاه های پرجمعیت ایران خواهد شد
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام شهید سلگی را یک عارف مجاهد و انسانی متشرع دانست و گفت: سردار حاج میرزامحمد سلگی در بسیاری از عملیات های جنگی نقش مهمی و تأثیرگذاری ایفا کرده است.
محسن رضایی شامگاه شنبه 16 فروردین در آیین مجازی بزرگداشت سومین روز شهادت سردار حاج میرزامحمد سلگی در همدان، اظهار کرد: لازم بود برای ادای دین به این شهید بزرگوار به همدان می آمدیم اما به علت رعایت دستورالعمل های بهداشتی برای سلامتی مردم و کاهش فشار سنگین بر روی دوش مجاهدین سلامت در بیمارستان ها این امر انجام نشد.
وی ضمن عرض تبریک و تسلیت شهادت مظلومانه حاج میرزا محمد سلگی افزود: سردار سلگی فرمانده غیرتمند و سرافراز گردان 152 حضرت ابوالفضل (ع) تیپ انصارالحسین (ع) استان همدان بود و در اواخر جنگ به ریاست ستاد لشگر انصارالحسین (ع) هم منصوب شد و در هشت سال دفاع مقدس مسئولیت های مهم و متفاوتی بر عهده داشت.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه سردار سلگی از ابتدای جنگ تا روزهای آخر در صحنه نبرد حاضر بود، اضافه کرد: هر یک از فرماندهان ما به شکلی از حماسه حضرت ابوالفضل (ع) شهید شدند به طوریکه سردار سلیمانی دست قطع شده خویش را به نشانه عشق به این حضرت به ملت ایران تقدیم کرد و حاج میرزامحمد نیز همچون حضرت عباس در مظلومیت به خاک سپرده شد و تشییع جنازه ای برای این شهید بزرگوار برگزار نشد.
وی با بیان اینکه سردار سلگی به علت لیاقت، شایستگی و شجاعت خود از یک رزمنده عادی به یک سردار بزرگ تبدیل شد، گفت: در سال های آخر دفاع مقدس جنگ به بن بست رسیده بود و سه سال ما حمله می کردیم اما 10 تا 20 درصد موفقیت نداشتیم و سپس عملیات بسیار خطیر و با ریسک بالای والفجر 8 را در فاو طراحی کردیم.
رضایی با بیان اینکه 60 هزار نفر باید از یک رودخانه عریض عبور می کردند، افزود: چندین شبانه روز می جنگیدیم، دشمن از بعضی مناطق ناامید شده بود و نیروهای خود را به منتهی الیه خلیج فارس، ام القصر برد که آتش ما کمتر به آنجا می رسید و بعد از چند روز گردان 152 ابوالفضل (ع) به آنجا فرستاده شد و در آنجا سردار سلگی نگذاشت که فاو سقوط کند و همه می دانیم که پیروزی در فاو نقش مهمی در کل جنگ داشت.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه شهید سلگی در عملیات ماهوت از هر دو پا جانباز شد، اضافه کرد: البته او پس از درمان به جبهه ها بازگشت و در منطقه چهارزبر کرمانشاه مستقر شده بود و ما از سردار سلگی خواسته بودیم که به خرمشهر بیاید چراکه خرمشهر در روزهای آخر جنگ تقریبا در حال سقوط بود و عراق دوباره جاده خرمشهر - اهواز را قطع کرده بود و ما نیاز داشتیم که نیروهایی که در سمت غرب و شما غرب بودند را به جنوب بیاوریم.
وی بیان کرد: در آن زمان منافقان با یک نقشه هولناک به دنبال حمله بودند تا به بیت امام برسند اما سردار سلگی مقاومت کرد تا سردار شهید همدانی، مظاهری و سالکی به او رسیدند و جلوی نفوذ مجاهدین خلق به کرمانشاه را گرفتند.
رضایی با بیان اینکه کتاب «آب هرگز نمی میرد» یکی از آینه های خوبی است که می توان همه جنگ را در آن دید، افزود: سردار سلگی یک مجاهد عارف و انسان متشرعی بود و به خاطر تدین و تعهد پدرش به اسلام و اهل بیت (ع) از همان ابتدا با احکام آشنا شد.
وی با بیان اینکه سردار سلگی عاشق حضرت ابوالفضل (ع) بود و نام گردانش را نیز همین اسم نامگذاری کرده بود، گفت: آرامگاه شهید سلگی یکی از آرامگاه های پرجمعیت ایران اسلامی خواهد شد.
انتهای پیام