آیتالله طهمحمدی دار فانی را وداع گفت + جزئیات
اقتصادنیوز: آیت الله غیاثالدین طهمحمدی نماینده سابق ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر همدان و نماینده سابق مردم شریف همدان در مجلس خبرگان رهبری ساعاتی پیش در بیمارستان قم جان به جانآفرین تسلیم کرد.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، خودروی آیتالله غیاثالدین طهمحمدی نماینده سابق مردم همدان در مجلس خبرگان سال گذشته در مسیر برگشت از مشهد مقدس دچار سانحه شد.
متأسفانه در این حادثه همسر آیتالله طهمحمدی درگذشت، در آن زمان آیتالله محمدی با حال عمومی خوب از بیمارستان مرخص شد، اما پس از مدتی، پزشکان متوجه وجود لخته خون در مغز وی شدند که منجر به انجام جراحی در بیمارستانی در تهران شد. پس از عمل جراحی از بیمارستان مرخص و رو به بهبودی رفت تا اینکه در اردیبهشت ماه امسال دچار سکته و خونریزی مغزی شده که منجر به بستری ایشان در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانی در استان قم شد.
آیتالله محمدی همدانی پنجم اردیبهشت سال 1326 در یکی از روستاهای محروم فامنین همدان در یک خانواده مذهبی و متدین به دنیا آمد و با توجه به علاقمندی ایشان به روحانیت و برخورداری از نبوغ خاص در همان اوائل زندگی به دعوت برادر بزرگوار خویش حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج میرزا علی محمدی در سن 12 سالگی جهت تحصیل در حوزه مقدسه علمیه قم رهسپار آن دیار مقدس شدند.
خبر مرتبط واژگونی مرگبار یک کامیون در همداناقتصادنیوز: جانشین رییس پلیس راه استان همدان گفت: بارش باران و لغزندگی جاده در محدوده گردنه اسدآباد موجب واژگونی و مرگ راننده کامیون و مجروح شدن سرنشین این خودرو شد.
وی درس مقدمات را نزد برادر خویش و سطوح عالی را نزد حضرات آیات مشکینی، نوری همدانی، خزعلی و سید محمد باقر سلطانی طباطبائی ودیگر علما اعلام طی نموده و جهت فراگیری دروس خارج فقه و اصول سالها در محضر آیات عظام و علمای اعلام، امام راحل، میرزا هاشم آملی، شیخ مرتضی حائری، تلمذ نموده و با توفیقات الهی منظومه حکمت، را نزد شهید مفتح و حکمت متعالیه، مباحث عرفانی و تفسیری را در خدمت علامه بزرگوار طباطبائی، جوادی آملی، حسن زاده آملی و شهید مطهری فرا گرفتند.
وی که با اشتیاق فراوان مباحث حوزوی را طی نمودند. در سن 28 سالگی موفق به کسب اجازه اجتهاد از آیت الله العظمی میرزا هاشم آملی (ره) شده و نیز از حضرات آیات، محمد علی اراکی، سید شهاب الدین مرعشی نجفی، محمد تقی بهجت اجازه نقل حدیث دریافت کردند و در سایه این رشد روز افزون به تدریس مقدمات و سالها درس خارج فقه، دروس فلسفی، عرفانی، تفسیر قرآن کریم و نهج البلاغه، در حوزه علمیه قم و شهرستان فامنین و همدان پرداختند.
خبر مرتبط تماس تلفنی آیتالله نوری همدانی با دفتر ریاست جمهوریاقتصادنیوز: آیتالله نوری همدانی طی تماس تلفنی با رئیس دفتر رئیس جمهور پیگیر وضعیت حادثه بالگرد رئیسجمهور شد.
از اقدامات مهم ایشان به تاسیس حوزه های علمیه خواهران و برادران الزهرا و امیرالمومنین شهرستان فامنین و تربیت صدها طلبه موفق در عرصه های مختلف مدیریتی، علمی و تبلیغی می توان اشاره نمود. حضرت آیت الله محمدی در عرصه های مختلف انقلاب اسلامی حضور فعال و پر ثمر داشته و پیش از 15 خرداد سال 1342 شمسی به فعالیتهای سیاسی علیه رژیم پهلوی پرداختند و بارها مورد تهدید، تعقیب، بازداشت و در واقعه مدرسه فیضیه مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.
وی در عرصه تبلیغ و سخنرانی علیه رژیم سمتشاهی قبل از انقلاب حضور فعال داشته و جزء مبارزین پیرو امام راحل به شمار میآمدند. پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایشان مدتی در دفتر حضرت امام (ره) در قم به فعالیت پرداخته و در دوران دفاع مقدس نیز با حضور درمناطق جنگی همراه رزمندگان سلحشور بوده و در زمینه کمکها و پشتیبانی از جبهه های جنگ حضوری فعال داشتند.
با حکم حضرت امام خمینی (ره) از سال 1361 به مدت 23 سال به امامت جمعه شهر فامنین منصوب گردید و پس از کنارهگیری حضرت آیت الله موسوی همدانی از امامت جمعه همدان به عنوان یک شخصیت و جایگاه مذهبی، علمی، سیاسی و فرهنگی از طرف رهبر معظم انقلاب به مدت 14 سال به عنوان نماینده ولی فقیه در استان و امامت جمعه شهر همدان منصوب گردید و نماینده فعلی مردم گرانقدر استان در مجلس خبرگان رهبری است.
وی در این سالها ریاست بنیاد علمی و فرهنگی بوعلی سینا را هم بر عهده داشته و بنیاد صیانت از خانواده به همت معظم له ایجاد و در راستای تحکیم بنیاد خانواده مشغول به فعالیت است.
از جمله سوابق علمی ایشان می توان به تدریس دروس مقدمات درس خارج فقه، فلسفه و عرفان از جمله (اسفار ملاصدرا) - تفسیر نهج البلاغه - برپایی درس اخلاق در سطح استان اشاره کرد.
از جمله اقدامات فرهنگی ایشان می توان به پیگیری فراهم نمودن زمینه برگزاری نماز جمعه در بخش ها و شهرهای استان که فاقد نماز جمعه بودند و تأسیس، تکمیل بسیاری از حوزههای علمیه خواهران و برادران در سطح استان و پیگیری احداث مصلاهای نماز جمعه در استان خصوصاً تهیه طرح، کلنگ زنی و آغاز عملیات اجرایی مصلای بزرگ شهر همدان در سال 1392 و در راستای خود کفایی و پشتیبانی از حوزههای علمیه استان پیگیری اختصاص 150 هکتار زمین به حوزههای علمیه جهت اجرای طرح طوبی و درختکاری در سال 1391 تقدیم چهار شهید و دو جانباز از افتخارات این خانواده متدین و انقلابی بوده است.
کارنامه بیش از پنج دهه فعالیت انقلابی، فرهنگی و علمی این معلم اخلاق، فلسفه، عرفان و مدافع همبستگی، وحدت و برادری همواره درخشان و تابناک است.
همچنین بخوانید- توصیه مهم یک امام جمعه به کاندیداها / رفتار نمایندگان بر انتخابات چهار سال آینده موثر خواهد بود
- امام جمعه همدان: ملاک ارزیابی مدیران حضور در صف اول نماز جماعت باشد
- برخی که علیه مملکت خود موضع میگیرند تزلزل شخصیتی دارند / انسان بینماز ممکلتش بی صاحب است
- طرح مطالبات جدی مردم در نماز جمعه / امام جمعه همدان: به اختلاف فاخش درآمدها رسیدگی کنید