ادعای تازه نتانیاهو: ما کسی را از غزه اخراج نخواهیم کرد

اقتصادنیوز: در حالی که اسرائیل از هیچگونه جنایتی در حق ساکنان غزه فروگذار نکرده است، نخست وزیر این رژیم ادعا کرد: ما کسی را از غزه اخراج نخواهیم کرد.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد: من و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در مورد لزوم آزادی اسیران و اینکه غزه تهدیدی برای اسرائیل نباشد، توافق نظر داریم.
وی گفت: ما هیچ کسی را از غزه بیرون نخواهیم کرد و رئیس جمهور آمریکا پیشنهاد این را نداده است؛ ما فقط برای ساکنان غزه گزینه رفتن یا ماندن را گذاشتهایم!
خبر مرتبط توافق عادیسازی، بدون کشور فلسطین ممکن نیستاقتصادنیوز: اگر رئیسجمهور آمریکا واقعاً خواهان گسترش توافقهای عادیسازی در غرب آسیاست، ناگزیر به پذیرش تشکیل کشور مستقل فلسطین خواهد بود.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی تصریح کرد: ما خواهان پایان حکمرانی حماس در نوار غزه هستیم. ما میخواهیم توافق را منعقد کنیم اما نه به هر قیمتی.نتانیاهو گفت: ما استراتژی مشترکی با رئیس جمهور آمریکا داریم که بر مبنای هماهنگی کامل و نه اعمال فشار است. نخست وزیر رژیم صهیونیستی افزود: اسرائیل ملزومات امنیتی دارد و ما به صورت مشترک با ایالات متحده برای تحقق آن تلاش میکنیم.
همچنین بخوانید ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید