سه‌شنبه 13 خرداد 1404

اقتصادی وب‌گاه الف

اقتصادی وب‌گاه الف

بررسی کاهش روز افزون ارزش معاملات در بازار سرمایه نشان از عدم رغبت سرمایه گذاران به این بازار دارد و به نظر می رسد بازار سرمایه در یک بلاتکلیفی به سر می برد.

قیمت طلا امروز (چهارشنبه) کاهش یافت؛ اگرچه در جلسه قبل بالاتر از پایین‌ترین سطح بیش از دو هفته گذشته معامله شد، زیرا سرمایه‌گذاران منتظر آمارهای تورمی ایالات‌متحده هستند که می‌تواند انتظارات چشم‌انداز نرخ بهره فدرال رزرو را شکل دهد.

چهل و سومین دوره جشنواره قرعه‌کشی حساب‌های قرض‌الحسنه پس انداز بانک سپه تا پایان شهریورماه سال جاری تمدید شد.

با تصویب شورای پول و اعتبار نحوه محاسبه نرخ کارمزد تسهیلات قرض الحسنه در بانک ها و موسسات اعتباری بانکی تعیین شد.

شورای رقابت در جلسه امروز، قیمت 5 محصول شرکت سایپا را اعلام کرد.

شورای رقابت در جلسه امروز، قیمت 5 محصول شرکت سایپا را اعلام کرد.

امروز شاخص کل بورس با 4628 واحد افزایش به عدد دو میلیون و 127 هزار واحد رسید.

‌محسن سیفی، سرپرست بانک صادرات ایران در نشست «تبیین و تشریح اهداف و برنامه‌های عملیاتی شش ماهه دوم سال 1402 بانک صادرات ایران» برنامه‌های تیم جدید مدیریتی برای دستیابی به اهداف شاخص‌های عملکردی، برنامه‌های انگیزشی جدید و حمایت کامل ارکان ستادی از واحدهای صف را تشریح کرد.

دولت سیزدهم تاکنون بیش از 550 هزار میلیارد تومان از بدهی‌های به‌جامانده از دولت گذشته را تسویه کرده است.

عضو هیئت رئیسه مجلس تذکر کمال حسین پور نماینده پیران‌شهر به رئیس جمهور درباره ضرورت مدیریت و ساماندهی بازار اجاره مسکن را قرائت کرد.

رئیس پژوهشگاه نیرو گفت که در تابستان گذشته 36 بار رکوردزنی مصرف برق داشتیم و براساس آمار هواشناسی پیش‌بینی می‌شود تابستان سال آینده نیز تابستان سختی برای صنعت برق باشد.

به دنبال طرح موضوع مسکن 25 متری از سوی یک مجموعه انبوه‌سازی، وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد که چنین برنامه‌ای در دستور کار این وزارتخانه نیست. شهرداری تهران هم از عدم صدور مجوز ساخت برای چنین پروژه‌ای خبر داد اما مسئول اجرای این ایده درباره واکنش‌ها به طرح خود توضیحاتی ارایه کرد.

خاندوزی با اشاره به اینکه سیاست قطعی دولت سیزدهم تعامل با کشورهای همسو با منافع خود است گفت: دولت سیزدهم با پیگیری عضویت ایران در بریکس و شانگهای، نشان داد که می‌توان با کشورهایی که با منافع ملی ما اشتراک دارند، همکار بود.

بر اساس یافته‌های مرکز آمار ایران، ضریب جینی (شاخص سنجش فاصله طبقاتی درآمدی) خانوارهای ایرانی در سال 1401 به 0,38 واحد کاهش یافت.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه با خرید بیش از 10 میلیون تن گندم تاکنون، نان امسال کشور تامین شده و نیازی به واردات گندم نداریم، گفت: تلاش ما بر تثبیت پایداری خودکفایی در کشور است.

فردی در قالب یک شرکت خرید و فروش خودرو با وعده های اغواکننده از بیش از یک هزار نفر در جنوب کشور اقدام به کلاهبرداری 1000 میلیارد تومانی کرده است و اکنون متواری است.