یک‌شنبه 7 بهمن 1403

امام حسین (ع) بهترین سرمایه برای تزکیه و تحکیم زندگی است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
امام حسین (ع) بهترین سرمایه برای تزکیه و تحکیم زندگی است

کرج - ایرنا - مسوول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین گفت: امام حسین (ع) بهترین سرمایه برای تزکیه و تحکیم زندگی و بهترین سرمایه برای جامعه سازی است.

حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا تویسرکانی در مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی در هیات انصارالامام (ره) رزمندگان کرج افزود: برای داشتن جامعه ای پر از محبت، عقلانیت، آثار فداکاری، خلوص، صدق، محبت و... فقط زیر سایه نام امام حسین (ع) امکانپذیر است.

وی با بیان اینکه با نام امام حسین (ع) جهانی پر از عدالت و دور از ظلم وستم امکان تحقق دارد، اظهار داشت: امام حسین (ع) عجب سرمایه ای است برای زندگی بشر و این بشر چه مسلمان باشد و چه غیر مسلمان و این زندگی در ابعاد مختلف اجتماعی،‌سیاسی،‌نظامی و امنیتی محقق می شود.

وی امام حسین (ع) را چراغ هدایتی در تمام ابعاد زندگی برشمرد و گفت: هر کجا مشکلی پیدا می کنیم می توانیم با استفاده از نام امام حسین (ع) آن مشکل را برطرف کنیم.

تویسرکانی ادامه داد: زیر سایه نام امام حسین (ع) که دولت جهانی حضرت قائم (عج) شکل می گیرد و امام حسین (ع) یک سرمایه بی نظیر برای ماست و با هیچ عدد و رقمی قابل قیاس نیست.

ضرورت پرداختن به نهضت امام حسین (ع)‌از سوی دشمنان

مسوول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین گفت: این صفات امام حسین (ع) موجب شده تا دشمن همین مقدار حساسیت،‌اهمیت و ضرورت را برای پرداختن به نهضت سرور و سالار شهیدان داشته باشد.

وی افزود: در نهضت امام حسین (ع) یک جریان دوستان و عاشقان این امام و یک جریان دشمنان و مخالفین این نهضت وجود دارد.

تویسرکانی بیان داشت: عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) برای زنده نگه داشتن این نهضت، پرچم و این فرهنگ، روش ساده ای را از اهل بیت (ع) گرفته اند که همان عزاداری است.

وی گفت: اگر عزاداری بر این امام نبود امروز اینچنین شکوه و جلالی را انسان ها برای امام حسین (ع) احساس نمی کردند و این در حالی است که هل بیت (ع) در کمیت و کیفیت، روش و اصول عزاداری بر امام حسین (ع) دخالت نکرده اند و گفته اند هر قوم و قبیله و ملتی با روش خودش عزاداری کند.

وی اضافه کرد: این عزاداری ها می تواند با شعر، زنجیرزنی، تعزیه خوانی، سینه زنی، روضه خوانی، سخنرانی، سیاهپوش کردن، علم و کتل و... باشد.

مسوول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین افزود: عزاداری یک دستور ساده بود که ابتدا «ام سلمه» همسر رسول خدا (ص) در مدینه و بعد امام سجاد (ع) در شام و سپس امام محمد باقر (ع) و امام جعفرصادق (ع) آن را رواج دادند در حالیکه دشمنان می گویند عزاداری بر امام حسین (ع) از دوران صفویه شروع شده است.

وی با بیان اینکه گریه بر امام حسین (ع) و یارانش یک وسیله است نه هدف، تصریح کرد: عزاداری برای سیدالشهدا (ع) به دستور اهل بیت (ع) بود که دشمنان تاریخ نیز آن را فهمیدند و روش ممانعت از عزاداری را در پیش گرفتند.

وی گفت: به طوریکه در دوران پهلوی عزاداری به صورت اجتماعی و علنی ممنوع شد و حتی این ممانعت را تا چند سال پیش در کشور عراق وزمان صدام می دیدیم.

تحریف عزاداری بر امام حسین (ع) به روش انگلیسی

تویسرکانی به نقش انگلیس در بدبختی بشریت اشاره کرد و افزود: انگلیس متوجه شد که با این ممانعت مشکل حل نمی شود بلکه شور و شوق مردم بیشتر می شود و به جایش تحریف عزاداری را پیش گرفتند.

وی اضافه کرد: آن ها تحریف نهضت امام حسین (ع) را در موضوعات مختلف دنبال کردند زیرا می دانستند که تحریف مقدمه نابودی است و وقتی بخواهند انقلاب و نهضتی و انسانی را نابود کنند از تحریف شروع می کنند.

وی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری هم به این موضوع اشاره کردند که آمریکا دو مشکل تحریف و تحریم را شروع کردند وگفتند زمانی تحریم‌موفق می شود که تحریف تاثیر گذار باشد.

تویسرکانی با بیان اینکه تحریف منجر به شهادت امام حسین (ع) شد، گفت: دشمنان برای تحریف نهضت امام حسین (ع)‌شروع به نوشتن کتاب، شعر گفتن و... کردند و در فرهنگ امام حسین (ع)‌تحریف کردند.

وی بیان داشت: دشمنان می دانند وقتی نهضت تحریف شود دیگر کارایی ندارد و دیگر سرمایه عزت بخش و تجلی بخش نیست.

وی به عزاداران حسینی تاکید کرد که عزاداری امام (ع) را به هر کمیت و کیفیتی اقامه کنید که یکی از وظایف ما است، حتی یک نفره روضه بگیرید همانطور که رهبر گرفته اند.

وی گفت: ترک روضه نکنید و یکی از بزرگترین خطاهای هر مسلمان و شیعه ای ترک روضه است.

مسوول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین افزود: دومین موضوع برای تحریف نهضت امام حسین (ع) را بزرگ کردن حواشی مجالس امام حسین (ع) و دور کردن اصل موضوع مجالس عزاداری به بهانه مبارزه با تحریف دانست.

وی اضافه کرد: بعضی ها مثل مگس به جان مجالس امام افتاده اند و باید با محبت و روشنگری و تبیین فرهنگ سیدالشهدا (ع) را زنده نگه دارید.

وی با بیان اینکه بعضی ها با روضه وگریه مخالف هستند، گفت: گریه بر امام حسین (ع) روح را صفا می دهد همانطور که ما در برابر نهضت امام حسین (ع) مسوولیت داریم که اولین وظیفه اقامه عزا برای سیدالشهدا (ع) است.

وی ادامه داد: دومین وظیفه این است که اگر جایی انحراف، تحریف و یا خطایی دیدیم با حفظ اصل عزاداری با آن دروغ و جعل اقدام کنید که می توان این اقدام را با نوشتن کتاب، سخنرانی و... انجام داد تا تحریف موثر نشود.

تویسرکانی یکی از این تحریف ها را قمه زنی دانست که نخستین بار سفیر انگلیس در ایران اینکار را شروع کرد در حالیکه اکنون به فتوای رهبر معظم انقلاب قمه زنی ممنوع است ولی اگر در جایی هم دیده شد نباید حمله کرد زیرا راه مبارزه با تحریفات عاشورا توهین و تحقیر نیست چرا که به نفع دشمن تمام می شود.

وی گفت: همانطور که اگر این روها هیاتی رعایت پروتکل های بهداشتی را نکرد باید با مهر و مودت آ» ها را هدایت کرد.

مسوول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفان خاطرنشان کرد که این دو مسوولیت باعث می شود سرمایه نهضت امام (ع) برای ما بماند تا در زیر سایه آن منتظر ظهور بمانیم و جامعه آماده حضور حضرت حجت (عج) شود.

*س_برچسب‌ها_س*