اولین جلسه هماهنگی کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین برگزار شد
دبیرکل کنفرانس بینالمللی حمایت از انتفاضه فلسطین گفت: هفتمین کنفرانس بینالمللی حمایت از انتفاضه فلسطین باید به ابزار خلق قدرت تبدیل شود.
دبیرکل کنفرانس بینالمللی حمایت از انتفاضه فلسطین گفت: هفتمین کنفرانس بینالمللی حمایت از انتفاضه فلسطین باید به ابزار خلق قدرت تبدیل شود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، اولین جلسه هماهنگی برگزاری کنفرانس بینالمللی حمایت از انتفاضه فلسطین با حضور جمعی از کارشناسان، فعالان فلسطین، نمایندگان ارگانها، سازمانهای مردمنهاد فعال در حوزه فلسطین، صداوسیما، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، سازمان فرهنگی هنری شهرداری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی، وزارت امور خارجه، مجمع تقریب مذاهب اسلامی، ستاد انتفاضه فلسطین، کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین ریاستجمهوری، سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت کشور، اتحادیه رادیو تلویزیونهای اسلامی، ستاد هماهنگی امور فلسطین و گروههای فلسطینی حماس و جهاد اسلامی برگزار شد.
در ابتدای جلسه، سید مجتبی ابطحی، دبیرکل کنفرانس بینالمللی حمایت از انتفاضه فلسطین، ضمن تسلیت حضرت خدیجه کبری (س) ابتدا به مقدمهای درباره برگزاری روز قدس سالجاری پرداخت و سپس مباحثی درباره برگزاری هفتمین کنفرانس بینالمللی حمایت از انتفاضه فلسطین را مطرح کرد.
دبیرکل کنفرانس در ابتدا به شهادت رعد فتحی حازم، که در بامداد نخستین جمعه از ماه مبارک رمضان ساعتی بعد از انجام عملیات خود که تل آویو را به شهر اشباح تبدیل کرده بود و در درگیری با نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی به شهادت رسید اشاره کرد و ادامه داد: چهل و پنجمین روز قدس را در حالی برگزار میکنیم که شاهد شکلگیری مقاومتی جدید در سرزمینهای اشغالی هستیم که کاملا مردمی است و به گروههای فلسطینی هم ربطی ندارد. به تعبیر سید حسن نصرالله شاید دیگر نیازی به نبرد با اسرائیل نباشد؛ خودشان در حال خروج از سرزمینهای اشغالی هستند.
وی در خصوص شعار روز قدس امسال در منطقه عبارت القدس هی محور (قدس قلب محور مقاومت است) اعلام کرد و با اشاره به حضور سردار رمضان شریف رئیس ستاد مرکزی انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اظهار امیدواری کرد: انشاءالله بعد از دو سال زندگی کردن در شرایط اپیدمی کرونا، روز قدس امسال، شاهد برگزاری یک تظاهرات پرشور سراسری با پوشش رسانهای ملی و جهانی باشیم.
دبیرکل کنفرانس، سپس به برگزاری هفتمین کنفرانس بینالمللی حمایت از انتفاضه فلسطین در سالجاری اشاره کرد و ادامه داد: مجلس شورای اسلامی طبق مصوبه سال 1369، مکلف شد هر چهار سال یک بار، این کنفرانس را برگزار کند. سال 1399 موعد برگزاری هفتمین کنفرانس بینالمللی حمایت از انتفاضه فلسطین بود که با همهگیری کرونا مواجه شدیم و امکان برگزاری کنفرانس را نداشتیم، پیشنهاد شد کنفرانس به صورت وبیناری برگزار شود، اما مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) موافق نبودند و تأکید داشتند این کنفرانس حتما باید به صورت حضوری برگزار شود.
ابطحی افزود: به یاری خدا با گذر از شرایط حاد همهگیری بیماری کرونا و فراهم شدن نسبی آرامش، امسال میتوانیم هفتمین کنفرانس را برگزار کنیم.
وی به تفاوت کنفرانس، تجمع و نشست اشاره و تصریح کرد: در کنفرانس هفتم بنا نیست تنها میزبان مهمانهایی از سرتاسر جهان باشیم و در نهایت به یک بیانیه پایانی بسنده کنیم. انتظار میرود مدعوین کنفرانس هفتم، نقش جدی در میدان داشته باشند و کنفرانس به یک بازیگر فعال صحنه فلسطین تا آزادی کامل سرزمین فلسطین از بحر تا نهر تبدیل شود؛ کنفرانسی هجومی، مبتکر و بازیگر نقش اصلی در صحنه مقاومت.
دبیرکل کنفرانس تأکید کرد: کنفرانس هفتم باید تبدیل به ابزار خلق قدرت شود. به موازات نبرد سخت در سرزمینهای اشغالی باید در سایر مناطق جهان نبرد نرم و همهجانبه با صهیونیستها را شاهد باشیم و آن را بارورتر کنیم.
وی در پایان، حضار را به ارائه پیشنهادات و انتقادات در خصوص برگزاری روز قدس و همچنین هفتمین کنفرانس بینالمللی حمایت از انتفاضه دعوت کرد و مدعوین نیز در خصوص دو موضوع یاد شده، به بحث و تبادل نظر و ارائه راهکارها و پیشنهادات پرداختند.