جمعه 30 شهریور 1403

برگزاری مراسم تجلیل از مدال آوران کشتی؛ قالیباف و دنیامالی در کنار دبیر

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
برگزاری مراسم تجلیل از مدال آوران کشتی؛ قالیباف و دنیامالی در کنار دبیر

مراسم تجلیل از مدال آوران جهان و المپیک فدراسیون کشتی با حضور رییس مجلس و وزیر ورزش برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مراسم افتتاح پروژه های عمرانی فدراسیون کشتی و تجلیل از مدال آوران سال 1403 در رقابت های المپیک و جهانی، صبح امروز چهارشنبه 28 شهریورماه با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، جمعی از مسئولان، پیشکسوتان و مدال آوران کشتی برگزار شد. در این مراسم با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی؛ مبلغ 6.2 میلیارد تومان (5 میلیارد یک‌جا + ماهیانه 120 میلیون تومان) به مدال‌آوران طلایی، مبلغ 1.3 میلیارد (1 میلیارد یک‌جا + ماهیانه 30 میلیون تومان) به مدال‌آوران نقره‌ای و مبلغ 680 میلیون تومان (500 میلیون یک‌جا + ماهیانه 15 میلیون تومان) تعلق گرفت.

احمد دنیامالی وزیر ورزش‌وجوانان، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خسروی وفا و مناف هاشمی رییس و دبیر کمیته ملی المپیک، داورزنی رئیس سلبق فدراسین والیبال، برنا فیروزی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و چندتن از مدیران ستادی و روسای فدراسیون‌ها حضور داشتند.

دنیامالی وزیر ورزش و جوانان به دلیل حضور در جلسه هیات دولت با تاخیر در این مراسم حضور یافت.

مدال‌آوران، کادرفنی و اعضای تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی و نوجوانان و جوانان مدال‌آور ایران در رقابت‌های کشتی آزاد و فرنگی قهرمانی جهان نیز در این مراسم حضور داشتند که از آن‌ها نیز تجلیل و تقدیر صورت گرفت.

رئیس مجلس شورای اسلامی در بدو ورود به فدراسیون کشتی، برخی اماکن تازه‌تاسیس این فدراسیون نظیر سالن چندمنظوره شهید بابانظر، ساختمان سازمان لیگ با نام شهید میرشاکی و جاده تندرستی فدراسیون کشتی را افتتاح کرد.

همچنین با دعوت فدراسیون کشتی از صادق بیت سیاح قهرمان پرتاب نیزه که در بازی های پارالمپیک پاریس به بهانه به دست گرفتن پرچم حضرت ام البنین (س)، مدال طلایش پس گرفته شد، تجلیل بعمل آورد.

دبیر: با این وضع بودجه نمی‌توان کار کرد

علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی در ابتدای این مراسم اظهار داشت: من از کنار قالیباف بودن خیلی چیزها یاد گرفتم. وقت برای کار گذاشتن و خیلی از چیزهای دیگر. یکسری آدم ها مسیر زندگی آدم را عوض می کنند. من اول جوانی گیر حاج‌قاسم سلیمانی و حاج‌باقر، این آدم های کاربلد افتادم و خیلی چیزها را یاد گرفتم. تشکر می کنم که همیشه به کشتی لطف داشتید. چه زمانی که قهرمان المپیک شدم و سرباز ایشان در باشگاه پاس بودم. بیشترین سکه هم به من دادند. خود آقا هم 10 سکه داد که خیلی بود.

وی افزود: با این بودجه ما خیلی مدال گرفتیم. با این بودجه دولت دیگر نمی شود کاری کرد. نزدیک 100 تا صد خرده ای میلیارد وزارت ورزش به ما بودجه می دهد. ما هفته پیش 40 نفر به اسپانیا فرستادم فقط بلیط هر نفر 135 میلیون نفر شد. هر شب هم بابت هر نفر 240 یورو دادیم. این فقط یک اعزام ما بود. ما 60 اعزام در سال داریم. دعوای من با وزارت و کمیته این است خب پول کشتی را بدهید. خیلی روسای فدراسیون ها 2 سال مانده به المپیک، وزیر را گول می زنند و می گویند ما مدال می گیریم تا بودجه شان را سریع بگیرند اما همیشه کشتی بوده که در المپیک مدال آوری کرده و رشته های دیگر هم تک و توک مدال گرفته اند.

وی خاطرنشان کرد: با این بودجه ها اعزام تیم ها به مسابقات بین المللی خیلی کم می شود. قبل از من اعزام های کشتی 24 یا 25 بوده است. من بچه های نوجوانان و جوانان را به تورنمنت خارجی می فرستم تا باخت هایشان را آنجا بدهند.

دبیر ادامه داد: آنقدر باید توقع مدیریت را در کشتی بالا ببریم تا نفر بعدی یا همین راه را ادامه بدهد یا جرات نکند بیاید. من هیچوقت در دوران قهرمانی برای پول حرف نزدم اما باید از حق بچه ها دفاع کنم. مثلا 80 سکه به قهرمانان می دهند سکه 40 میلیون است اما 5 میلیون حساب می کنند. این خیلی کم لطفی است. کمیته کار خوبی کرد که 10 میلیارد همانجا به قهرمانان داد. البته اشتباهی شد که مالیات کم شد اما قرار است این مشکل حل شود. پاداش که کسر مالیات ندارد و قول دادند آن را پرداخت کنند.

رییس فدراسیون کشتی با اشاره به وزیر ورزش بیان کرد: آقای دنیامالی هم باید خیلی زود پاداش بدهد. خب رییس جمهور وقت ندارد، وزیر از خودش برنامه بگذارد و هفته بعد جوایز بچه ها را بدهد. ما 6میلیارد برای اولین بار به بچه ها از درآمد خودمان جایزه دادیم. به طلایی ها 6 میلیارد و 200 می دهیم. نفر دوم را از قصد فاصله گذاشتم. حق ما در کشتی خیلی بیشتر از 10 طلای المپیک بوده و حتما باید بیشتر بگیریم. پاداش ما برای نفر دوم یک میلیارد و نفر دوم 500 میلیون تومان به همراه حقوق بوده است.

رییس فدراسیون کشتی افزود: ما مثل فوتبال و والیبال یک فدراسیون نیستیم و آزاد و فرنگی هر کدام یک فدراسیون هستند. آقا هم فرموند و اسم بردند که به کشتی برسید. وقتی کشتی مدال می آورد، باید به آن برسید. دوستان می گویند خوب سازندگی کردید. ما باید کار کنیم و منتی هم نگذاریم. اگر نشده، قبلی ها نکردند. در این مملکت پول هست و می شود خیلی کارها کرد. حق مردم ما بیشتر از این هاست.

دنیامالی: مشکل ما زیرساخت نیست، نگهداری زیرساخت است

احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان در این مراسم اظهار داشت: کشتی از جمله مهمترین رشته‌های ما در ورزش است. در طول دوران تاریخ المپیک همیشه بخش عمده‌ای از مدال‌هایی که گرفته‌ایم، از این رشته بوده است. کاری که اکنون در کشتی می‌شود، اقدامات زیربنایی است و کارهای جدیدی که کشتی شروع می‌کند حوزه نرم و هوش مصنوعی است.

دنیا مالی افزود: چیزی که با دبیر صحبت کرده‌ایم، کشتی ایران می‌تواند در دنیا در همه زمینه‌ها حرف برای گفتن داشته باشد که دارد، منتهی بایستی با نرم‌افزارهای علم تمرین به یک شیوه با هوش مصنوعی تطبیق دهیم. فکر می‌کنم کشتی با این اقداماتی که انجام می‌دهد ظرف چند سال آینده جزو فدراسیون‌های برتر جهانی خواهد بود که می‌تواند کشتی را به صورت علمی و با استفاده از فضای نرم‌افزاری چه در ایران و چه در خارج از کشور توسعه دهد.

وی در ادامه در خصوص ساختارها و مشکل بزرگ ورزش ایران که نبود زیرساخت ها است، گفت: این تصور که ما زیرساخت‌های لازم را نداریم، درست نیست. آن چیزی که ما در زیرساخت‌ها مواجه هستیم، موضوع نگهداری درست است.

وزیر ورزش گفت: هر روز استانداردها تغییر پیدا می‌کند. اماکن ورزشی بر اساس چارچوب‌هایی که فدراسیون‌های جهانی اعلام می‌کنند، باید به روز شوند. ما این کار را شروع کرده‌ایم. در بحث فوتبال هم اتفاق افتاده. اماکنی که داریم خوب هستند و مشکلات چمن را می‌توان حل کرد و به شدت دنبال آن هستیم و این تعهد را به همه ورزش دوستان می‌دهم.

او ادامه داد: در فوتبال، فضای ورزشی استادیوم‌ها را به باشگاه‌ها می‌دهیم تا کار نگهداشت آنها را انجام دهند. البته نظارت هم خواهیم کرد. کمک خواهیم کرد و باشگاه‌ها را تنها نخواهیم گذاشت. باید کیفیت برگزاری مسابقات در فوتبال و بقیه رشته‌ها را بالا ببریم و به بهترین شکل و با بهترین امکانات از تماشاگران خود استقبال کنیم. در آینده ان‌شاءالله شاهد کارهای بهتری خواهید بود.

وزیر ورزش و جوانان پس از حضور در فدراسیون کشتی در جمع خبرنگاران گفت: فدراسیون کشتی یکی از فدراسیون‌های کشور است و جزو مهم‌ترین رشته‌های ما در ورزش است. در طول دوران تاریخ المپیک بخش عمده مدال ما از این رشته بوده است.

وی افزود: کاری که الان در کشتی در حال انجام است اقدامات زیربنایی است و کارهای جدید که این رشته شروع کرده است در حوزه هوش مصنوعی است. موضوعی که با آقای دبیر راجع به آن صحبت کردیم این است که کشتی ایران در دنیا در تمام زمینه‌ها می‌تواند حرفی برای گفتن داشته باشد که دارد.

وزیر ورزش ادامه داد: با اقداماتی که کشتی انجام می‌دهد فکر می‌کنم ظرف چند سال آینده یکی از فدراسیون‌های برتر در فدراسیون جهانی خواهد بود که می‌تواند کشتی را در ایران و خارج از کشور به‌صورت علمی و نرم‌افزاری توسعه دهد.

دنیامالی درباره نبود زیرساخت لازم برای ورزش در ایران گفت: تصوری که می‌گوییم زیرساخت لازم را نداریم درست نیست. چیزی که ما درباره زیرساخت‌ها با آن مواجه هستیم، بحث نگهداری درست است. اگر به موضوع نگهداری و بروزسازی اماکن ورزشی توجه نکنیم درست نیست. استانداردها روزانه در حال تغییر هستند و شرایط فنی اماکن ورزشی بر اساس استانداردهای فدراسیون‌های جهانی باید بروز شوند.

وی افزود: اعلام کردیم که فضاهای ورزشی استادیوم‌ها را به باشگاه‌ها بدهند تا خودشان نگهداری را انجام دهند اما حتماً در این زمینه هم نظارت می‌کنمم و اصول فنی را به باشگاه‌ها اعلام می‌کنیم و به آنها کمک می‌کنیم و آن‌ها را تنها نمی‌گذاریم.

دنیامالی گفت: ما یک خانواده هستیم و باید به باشگاه‌ها کمک شود. اصل بحث این است که کیفیت خودمان را چه در فوتبال چه در رشته‌های دیگر باید بالا ببریم. مخاطب ما تماشاگران هستند که باید با بهترین شکل و امکانات از آنها استقبال کنیم.

وزیر ورزش پس از پایان مراسم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما از الان در تلاش هستیم که با کمک دولت و مجلس بتوانیم شرایط را برای المپیک 2028 مهیا کنیم. کشتی از الان در حال برنامه‌ریزی برای بخش استعدادیابی است تا برای المپیک 2032 استرالیا که 8 سال دیگر است و اهمیت زیادی هم دارد، آماده شویم. قبل از اینها نیز بازی‌های آسیایی 2026 در ژاپن و همزمان نیز المپیک جوانان در سنگال را داریم. بنابراین فکر می‌کنیم باید بر روی رشته‌هایی که مزیت نسبی داریم، بیشتر کار کنیم، چون یک رشته هر چقدر که بالا می‌رود، طبیعتاً بیشتر مورد تهدید قرار می‌گیرد و حفظ شرایط آن جایگاه نیازمند کار بیشتری است. ما در المپیک 2008 در کشتی فقط یک برنز گرفتیم و تکواندو نیز یک طلا بدست آورد و کاروان ما به این 2 مدال رسید.

وی افزود: یکی از آسیب‌های ورزش ما این است که فقط به دو رشته تکیه کرده‌ایم. سیاست‌های من به عنوان وزیر ورزش این خواهد بود که رشته‌هایی مثل دوومیدانی، وزنه‌برداری، تیراندازی، تیروکمان، صخره‌نوردی و رشته‌هایی که می‌توانیم در آنها مزیت نسبی داشته باشیم، توسعه بدهیم. اتکاء به تک‌رشته‌ها، ما را در المپیک و بازی‌های آسیایی آسیب‌پذیر می‌کند.

دنیامالی تصریح کرد: ما کشورهای آسیایی را بررسی کردیم و مشاهده کردیم که 7 کشور در چند رشته مدال گرفتند، ولی ما در 2 رشته مدال کسب کردیم. امیدوارم روزی با شما مصاحبه کنم و به مردم گزارش بدهم که در المپیک 2028 در چند رشته صاحب مدال می‌شویم.

وی درباره زیرساخت‌های فوتبال در ایران که شرایط خوبی ندارد، گفت: زیرساخت فوتبال ما بد نیست و خیلی خوب است، اما اینکه به چمن و نور آن رسیدگی نمی‌کنیم، باید بگویم که من یک برنامه فشرده‌ای گذاشته‌ام. بر همین اساس دیروز یک جلسه سه ساعته با بیشتر مدیران باشگاه‌ها و فدراسیون فوتبال، همکاران خودم در ادارات کل استان‌ها داشتیم. قطعاً بدانید که اولاً در حال واگذاری استادیوم‌ها به باشگاه‌ها هستیم که خودشان بر آن نظارت کنند، البته با چک‌لیست‌های نظارتی که ما بدون شک در بُعد نظارتی آن نظارت خواهیم کرد و براساس ماده 27 می‌توانیم این کار را انجام بدهیم.

وزیر ورزش گفت: زیرساخت‌های ما زیرساخت‌های بدی نیست، اما در بحث نگهداری ضعیف بوده‌ایم که من ان‌شاءالله به جامعه ورزش قول می‌دهم که بحث نگهداری را چه در موضوع استادیوم‌ها و چه در موضوع سالن‌های ورزشی در رشته‌های مختلف شرایط خوبی را به وجود می‌آوریم.

وی در پایان درباره پرداخت پاداش‌ها گفت: سریع پرداخت می‌کنیم.

قالیباف: المپیک آینده از نظر ژئوپلتیکی برای ما مهم است

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم تجلیل از مدال آوران المپیک 2024 پاریس و قهرمانان مسابقات نوجوانان و جوانان جهان که در فدراسیون کشتی برگزار شد، با گرامیداشت هفته وحدت گفت: به همه پهلوانان کشتی خدا قوت می‌گویم؛ در ایام برگزاری المپیک تا کشتی گیران روی تشک نرفتند مردم دمق بودند و این مدال‌آوران و کشتی‌گیران بودند که شادی و نشاط را به ارمغان آوردند.

وی افزود: ورزش حتماً بدون شک یک پدیده اجتماعی و یک اوقات فراغت غنی شده برای عموم جوانان و مردم ما است ولی ما مسئولان و سیاستگذاران باید باور کنیم که ورزش یک صنعت هم است؛ باید باور کنیم که امروز در دنیا وقتی از پیشرفت حرف شده می‌شود، یکی از شاخص‌ها و نمادهای آن حضور در عرصه‌های بین‌المللی و میزان موفقیت کشورها در این عرصه است و امروز تجربه و علم این را ثابت کرده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در پدیده‌های اجتماعی اگر ما 2 الی 3 درصد از هزینه‌ای را که بعداً در آسیب‌های اجتماعی صرف می‌کنیم و جبران خسارت نمی‌شود، در حوزه پیشگیری، اوقات فراغت حوزه ورزش به ویزه ورزش‌های بومی، فرهنگی و سنتی خودمان انحام دهیم، بی شک اثرگذار است.

قالیباف همچنین بیان داشت: درک اینکه ورزش از یک سو صنعتی برای پیشرفت بوده و از سوی دیگر پدیده اجتماعی و فرهنگی است که البته برعهده ورزشکاران نبوده بلکه برعهده مسئولان کشور است. باید فهم و درک درستی نسبت به این موضوعات داشته باشیم؛ ما از فرهنگ جبهه و جنگ آموختیم تفاوت میان فرهنگ «بیا» و «برو» کجاست؛ آن زمان فرماندهان گام نخست را بر می داشتند و سپس رزمندگان را فرا می خواندند لذا من و امثال من حق نداریم پشت تریبون‌ها از این مسائل سخن بگوییم اما خروجی کارنامه‌مان غیر از این باشد که قطعاً در این صورت سخنی گزاف خواهد بود و خیر و برکت ندارد و تأثیرگذار نخواهد بود و با مکتب و فرهنگ انقلاب و شهدا و جوانمردی و مردمی در کشور ما سازگاری ندارد.

وی ادامه داد: از زمانی که از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیرون آمده و توفیق خدمت در نیروی انتظامی را پیدا کردم، ورزش را در این نیرو کلید زدم که برخی انتقاد کردند و گفتند که شما به دنبال پرداخت حقوق نیروهای‌تان باشید و نمی‌خواهد به دنبال راه اندازی باشگاه پاس باشید، اما ما همه اینها را با هم پیش بردیم.

رئیس مجلس با اشاره به سپری شدن دوران خدمت سربازی علیرضا دبیر در باشگاه پاس و آغاز دوران قهرمانی او از این زمان، گفت: برخی به ما می گفتند فوتبال مانند پینگ پنگ و کشتی نیست اما تلاشی که صورت گرفت، باعث شد تیم پاس همان سال قهرمان لیگ برتر شود و به مسابقات آسیایی برود، صاحب باشگاه شود و بیش از 17 تا 18 رشته مهم در آن ایجاد شود و همه این تحولات را دیدند؛ مشابه این تحولات را در زمان حضورم در شهرداری تهران داشتیم؛ آن زمان معتقد بودیم شرایط باید به گونه ای باشد که وقتی فرزندان ما در جنوب و مرکز شهر از منزل کوچک خود درآمدند، بتوانند وارد یک زمین چمن شده و بازی کنند که پولی هم برای آن ندهد و آرزو به دل نمانند.

قالیباف با تاکید بر اینکه باور همه ما بر این است که ورزش، زمین چمن، سالن و حتی اقدامات فرهنگی همچون سراهای محله با تفکر مسجدی شکل گرفت که اگر بر این اساس نباشد دیر یا زود دچار آسیب خواهیم شد، عنوان کرد: از آقای دبیر تشکر می کنم که فرهنگ ملی و پرچم عزیز ما، اسلامیت و دینی بودن ما و همچنین فرهنگ شهدای ما را با افتخار سر دست می گیرد و علیرغم اینکه موج ها و فراز و نشیب هایی وجود دارد اما از مسیر منحرف نمی شود.

وی همچنین با اشاره به بندهای مربوط به ورزش در برنامه هفتم توسعه گفت: برنامه هفتم توسعه میثاق دولت و مجلس است و اراده در مجلس دوازدهم و دولت چهاردهم بر این است که شاهد تحقق این قانون باشیم. ورزش یکی از احکام مورد تأکید در قانون برنامه است. بر اساس یکی از بندهای ماده 73 این قانون، صد در صد درآمد حاصل از مالیات بر ارزش افزوده سیگار را برای توسعه زیرساخت ورزش قرار دادیم؛ این علاوه بودجه‌های سالانه‌ای است که برای ورزش تخصیص می‌یابد همچنین موضوع حق پخش تلویزیونی در آنجا تبدیل به قانون شد. موضوع مهم دیگر این است که رؤسای فدراسیون ها نباید دو شغله محسوب شوند که البته این موضوع در صحن مجلس رأی کافی را نیاورد و من معتقدم باید درباره آن مجددا با صحن مجلس صحبت کنیم تا کار کارشناسی شده و فدراسیون ها استثنا شوند تا افراد ماندگار، قوی و با تجربه، فدراسیون‌ها را مدیریت کرده و شرایط به گونه ای نشود که نتوانیم از ظرفیت این افراد استفاده کنیم. قانون منع به کارگیری بازنشستگان در سایر حوزه ها قطعاً صحیح است اما در این بخش باید استثنا قائل شد و در کمیسیون فرهنگی به آن بپردازیم که یکی از نقطه های درست و دقیق در حوزه سیاستگذاری بوده و لازمه توجه است.

رئیس مجلس با تاکید بر اینکه امروز جامعه ما بیش از هر زمان دیگری نیازمند امید به تحول و تغییر در ابعاد مختلف زندگی مردم است، گفت: وقتی امروز حرف از رشد اقتصادی در مدیریت می زنیم، منظور رشد بهره وری است. قطعاً نخبگان ما به ویژه در عرصه اقتصادی این را می پذیرند که بی شک سرمایه گذاری داخلی و خارجی اولویت ما است اما من به عنوان یک فرد با تجربه می گویم امروز تحول در حوزه بهره وری مهم تر از حوزه سرمایه گذاری است. اگر به دنبال رشد 8 درصدی هستیم، 3 درصد از آن در حوزه بهره وری است.

قالیباف ادامه داد: بهره وری به معنای شایسته سالاری، عرضه داشتن و مدیریت درست است و بقیه آن به حواشی مربوط می شود. ما برای جامعه خود نیازمند سلامت جسمی و روحی هستیم و بدون شک ورزش در ابعاد قهرمانی، عمومی و همگانی پیشتاز عرصه سلامت روحی و جسمی خواهد بود.

وی هم‌چنین با اشاره حضور احمد دنیامالی در وزارت ورزش و جوانان عنوان کرد: روحیه برنامه محوری و شایسته گزینی که در دنیامالی وجود دارد باعث بروز تحول در حوزه ورزش می شود و من این اطمینان را با توجه به سابقه کاری وی دارم. یکی از موضوعاتی که باعث عقب ماندگی در ورزش شده، موضوعات مربوط به زیرساخت ها به ویژه در حوزه توسعه فضاهای ورزشی است. احمد دنیامالی با ورزش آشنا بوده، روحیه ورزشی دارد، ورزشکار است و سالیان سال رئیس فدراسیون بوده و یک فدراسیون را احیا کرده؛ او همچنین یکی از چهره های شاخص عمرانی و فنی کشور است که بخش قابل توجهی از تحولات عمرانی تهران در زمان خدمت وی صورت گرفته است و همین می تواند کمک کننده باشد؛ ما نیز در حوزه مالی موضوعات را دنبال می کنیم.

رئیس مجلس هم‌چنین با تقدیر از علیرضا دبیر به دلیل فعالیت‌هایش در فدراسیون کشتی اظهار کرد: از برادر عزیزم دبیر تشکر می‌کنم از این باب که وصیت‌های شهدا را نقشه راه کار خود قرار داد؛ شهید طهرانی مقدم به عنوان پدر موشکی می‌گفت که فقط انسان های ضعیف به اندازه امکاناتشان کار می‌کنند و رزمنده و مدیر کسی است که بیش از امکاناتی که در اختیار دارد، کار کند و امروز ما این نوع مدیریت را در فدراسیون کشتی می‌بینیم.

قالیباف در پایان با بیان اینکه کار جهادی در درون خود دو گوهر اختیار و اعتبار به همراه دارد که در اختیار مدیر قرار می دهد، عنوان کرد: المپیک آینده به لحاظ ژئوپلتیکی برای ما مهم است و از ابعاد مختلف صحنه مبارزه است از این رو منتظر هستیم از امروز همه فدراسیون ها تلاش کنند تا در المپیک 2028 رکورد بزنیم و یک خط تراز در عرصه ورزش به نمایش بگذاریم که همت همه ورزشکاران و مدیران ورزشی را می طلبد.

محمدباقر قالیباف رییس مجلس در حاشیه مراسم تجلیل از مدال آوران کشتی و افتتاح طرح های عمرانی این فدراسیون، اظهار داشت: همانطور که مشاهده کردیم دو فدراسیون در المپیک افتخار ملی آفریدند و پرچم جمهوری اسلامی ایران عزیزمان را به اهتزاز درآوردند. این نشان می‌دهد وقتی فرهنگ کار و تلاش را کنار هم قرار می‌دهیم، اینگونه افتخارآفرینی صورت می‌گیرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: امکانات مهم است اما اصل نیست. اصل اراده و ایمان قوی و انگیزه و تلاش با فرهنگ جهادی است.

قالیباف ضمن تشکر از رئیس فدراسیون کشتی، بیان کرد: از برادر عزیزم علیرضا دبیر که واقعا به وصیت شهدا عمل کردند، قدردانی می‌کنم. شهید حداد طوسی همیشه می‌گفت قبل از عملیات عرق بیشتری بریزید و تلاش بیشتری انجام دهید که در شب عملیات خون کمتری ریخته شود.

وی با اشاره به ظرفیت ها بیان کرد: شهید طهرانی‌مقدم هم می‌گفت اگر هر کسی در حد امکاناتی که دارد کار کند مدیر ضعیفی است. امروز متاسفانه از همان امکاناتی که در دست بخشی از مدیران است استفاده نمی‌شود، در حالی که شهید طهرانی‌مقدم می‌گفت اگر به همان اندازه استفاده کنند آنها مدیران ضعیفی هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دبیر از قبل زحمات فراوانی کشید و عرق بیشتری ریخت. جوانان هم تلاش کردند؛ مربیان کنار هم قرار گرفتند و چون اتحاد وجود داشت، قوی شدند و دیدیدم که در عرصه دنیا هم جواب گرفتند.

قالیباف در پاسخ به این سوال که سیاست و سیاستمداران ما به چه اندازه به مرام پهلوانی نیاز دارند؟ اظهار کرد: من فکر می‌کنم در همه عرصه‌های زندگی به جوانمردی و پهلوانی نیاز است در عرصه سیاست حتما نیاز بیشتری به مرام پهلوانی داریم.

253 258

کد خبر 1959483