تعداد نهایی داوطلبان انتخابات نمایندگی مجلس شورای اسلامی مشخص شد
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور امروز (چهارشنبه) پس از اتمام فرصت ثبت نام داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی درباره جزئیات فرآیند ثبت نام این دوره از انتخابات مجلس گفت: فرصت ثبت نام انتخابات مجلس شورای اسلامی ساعت 18 به پایان رسید؛ 24 هزار و هشتصد و بیست و نه نفر ثبتنام قطعی داشتند که 7 هزار و هشتصد و پنجاه و شش نفر امروز ثبت نامشان را نهایی...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور امروز (چهارشنبه) پس از اتمام فرصت ثبت نام داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی درباره جزئیات فرآیند ثبت نام این دوره از انتخابات مجلس گفت: فرصت ثبت نام انتخابات مجلس شورای اسلامی ساعت 18 به پایان رسید؛ 24 هزار و هشتصد و بیست و نه نفر ثبتنام قطعی داشتند که 7 هزار و هشتصد و پنجاه و شش نفر امروز ثبت نامشان را نهایی کردند.
وی با اشاره به ترکیب جنسیتی داوطلبان قطعی در این دوره از انتخابات مجلس افزود: 88 درصد داوطلبین را آقایان و دوازده درصد را بانوان تشکیل میدهند.
سخنگوی ستاد انتخابات در مورد بازه سنی ثبت نام کنندگان نیز گفت: 28 درصد داوطلبان در بازه سنی 30 تا 40 سال، 37 درصد را 40 تا50 سال، 26 درصد را 50 تا 60 سال و 9درصد داوطلبان را افراد 60 تا 75 سال تشکیل دادند.
اسلامی در مورد رتبه بندی استانها در شاخص میزان استقبال نسبت به هر کرسی نیز گفت: استان البرز، تهران، قم، خراسانرضوی، چهارمحال و بختیاری، یزد، اصفهان، قزوین، فارس و گلستان رتبههای اول تا دهم را در این شاخص تشکیل میدهند. بیست و سه درصد داوطلبان قطعی سابقه ایثارگری و 2 درصد نیز سابقه نمایندگی در ادوار نهم، دهم و یازدهم مجلس شورای اسلامی را در کارنامه خود دارند.
وی افزود: براساس جدول زمان بندی انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، ظرف ده روز از تاریخ ثبت نام یعنی از 27 مهرماه که ثبت نام آغاز شده است تا امروز بررسی سوابق داوطلبان از مراجع 5 گانه شکل میگیرد و پس از ارسال نتیجه به وزارت کشور بررسی صلاحیت داوطلبان در هیاتهای اجرایی شکل خواهد گرفت.
سخنگوی ستاد انتخابات تصریح کرد: هیاتهای اجرایی هم ظرف 15 روز از فردا تا 18 آبان ماه بررسیها را انجام میدهند و دیگر فرآیندهای اجرایی انتخابات شکل خواهد گرفت. هزار و دویست و هجده هیات اجرایی در کل کشور به صورت اصلی و فرعی شکل گرفته است و فرمانداریها در راستای جدول زمان بندی کار را در عین تعامل با شورای نگهبان پیش میبرند.