جامعه روحانیت
جامعه روحانیت
هویت او برای همه مشخص نبود. او با نام تشکیلاتی «کریم رادیو» در بخش فنی رادیو مجاهد سازماندهی شد. او کسی جز «محمدرضا کلاهی» عامل انفجار هفت تیر نبود.
ایسنا نوشت: شاهسوندی گفت: چند هفته بعد فردی به جمع ما پیوست. ظاهری نجیب و آرام و روحیهای تشکیلاتی و اجرایی داشت. هویت او برای همه مشخص نبود. او با نام تشکیلاتی «کریم رادیو» در بخش فنی رادیو مجاهد سازماندهی شد. او کسی جز «محمدرضا کلاهی» عامل انفجار هفت تیر نبود.
عضو شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی در برنامه تلویزیونی «ماجرای بهشتی» گفت: بعد از نوشتن نامه شهید بهشتی به امام (ره) که مردم شعار مرگ بر بنی صدر را سر دادند، حکم عزل بنیصدر صادر شد.
حجت الاسلام والمسلمین مشیری خراسانی گفت: شهید بهشتی در معرفی اسلام و افشای ظلم رژیم پهلوی و تبیین حق و عدالت، نقش تاثیر گذاری داشت.
شهید بهشتی تنها مرد علم و بیان و قلم نبود بلکه، در میدان مبارزه نیز مردانه جنگیدبه ویژه از آغاز قیام حضرت امام خمینی (ره) در سال 1341 به همکاری با جمعیت موتلفه اسلامی پرداخت و به عضویت شورای روحانیت آن انتخاب شد.
ایسنا نوشت: موج انفجار و ترکشهای رادیو ضبط، استخوان بالای ران و استخوان ترقوه شانهشان را شکسته بود. علاوه بر آن ترکشها موجب پارگی و قطع چند رگ و عصب دست راست او شد و پزشکان نتوانستند مانع از قطع دست راست ایشان شوند.
به مناسبت سالگرد شهادت شهید آیتالله سیدمحمد حسینی بهشتی دو روایت از او همراه با معرفی یک منبع مطالعاتی مناسب درباره این شهید ارائه میشود.
سید رضا اکرمی در پاسخ به این سوال پیش بینی می کنید کدامیک از وزرا تغییر کنند؟ عنوان کرد: در حال حاضر درباره وزیر صمت این احتمال وجود دارد و از گوشه و کنار شنیده میشود که به وی نقد دارند، البته نمایندگان مجلس باید درباره وزرا اظهارنظر کنند.
قرن نو نوشت: عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز از احتمال تغییر وزیر صمت خبر داد و تاکید کرد ماجرای اصولگرایان، مستقلین و اصلاحطلبان صرفا برای سرگرم کردن مردم است.
تسنیم نوشت: عباس عبدی گفت: بین مجموعه اصلاحطلبان باید درون خودشان گفتوگوی آزاد داشته باشند. آنهایی که میگویند بمانیم حرفشان را صادقانه و بدون سانسور بزنند. آنهایی هم که میگویند از این مرحله به بعد برویم کنار حرفشان را بزنند و جمع نهایتاً به یک تصمیم برسد و آن را انجام دهند... اصلاحطلبان به پوستاندازی بیشتری احتیاج دارند برای اینکه شجاعت این نوع تصمیمگیری را داشته باشند.
عباس عبدی گفت: اخیراً تحقیقی دیدم که دوستم آقای محسن گودرزی انجام داده که میگوید اوج اعتماد اجتماعی در ایران مربوط به سالهای 56 تا اوایل دهه 60 است. اما وقتی انقلاب شد و بعد از پایان درگیریها همه حس کردند ظاهراً این انتظارات توهماتی بوده است. ممکن است در روابط فردی اینگونه رفتار وجود داشته باشد اما در حوزه روابط اجتماعی اصلاً اینگونه نیست و نه ممکن است و نه مفید.
عباس عبدی ضمن ارائه پیشنیهای از سابقه اصلاحطلبان و چگونگی پیروزی آنها در انتخابات 76 معتقد است که در برهه فعلی اصلاحطلبان نیازمند یک پوستاندازی هستند و این پوستاندازی مانند زایمان دردآور است.
عباس عبدی گفت: اینکه شما بخواهید یک سیاستمدار اصلاح طلب باشید ولی در قدرت نروید و قدرت نگیرید، کاری عبث و بیهوده است مردم هم نمیپذیرند. شما به عنوان یک فرد حقیقی یا یک روزنامهنگار میتوانید این گونه رفتار کنید. مثلاً به عنوان فرد تحلیل بنویسید درباره اصلاح طلبی؛ خیلی از افراد هم هستند که اندیشمندند یا به عنوان روزنامهنگار و روشنفکر همین مسیر را دارند. میتوانید در این طریق نقد کنید...
عباس عبدی ضمن ارائه پیشنیهای از سابقه اصلاحطلبان و چگونگی پیروزی آنها در انتخابات 76 معتقد است که در برهه فعلی اصلاحطلبان نیازمند یک پوستاندازی هستند و این پوستاندازی مانند زایمان دردآور است.
مهر نوشت: رئیس مجمع نمایندگان استان تهران درباره انتخابات ریاست جمهوری 1400، گفت: مردم در اوج آزادی رأی دادند و به کسی تحمیل نشد که به رئیسی رأی دهد.