حاج قاسم با صهیونیستها، اشغالگران و تروریستها مقابله کرد
مشاور فرمانده معظم کل قوا گفت: حاج قاسم بعد از دفاع مقدس مشغول مبارزه با اشرار و تروریستها در سوریه، لبنان و افغانستان شد. ایشان با صهیونیستها، اشغالگران و تروریستها مقابله کرد.
مشاور فرمانده معظم کل قوا گفت: حاج قاسم بعد از دفاع مقدس مشغول مبارزه با اشرار و تروریستها در سوریه، لبنان و افغانستان شد. ایشان با صهیونیستها، اشغالگران و تروریستها مقابله کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، هفدهمین مجمع خیرین مؤسسه خیریه امدادگران عاشورا با حضور سرلشکر سید یحیی صفوی مشاور عالی فرماندهی کل قوا، سردار فروتن و ایرج حریرچی معاون وزیر بهداشت صبح امروز جمعه در مرکز امدادگرایان برگزار شد.
سرلشکر صفوی در این مراسم طی سخنانی ضمن تبریک فرا رسیدی ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) حجتی بر تمام ائمه هستند.
وی با اشاره به دستاوردها و پیامدهای انقلاب اسلامی گفت: خدا را باید شکر کنیم که در زمان قاجاریه زندگی نمیکنیم و پیروزی انقلاب و دفاع مقدس و قدرت نفوذ اسلام را در عراق و سوریه دیدیم.
مشاور فرمانده معظم کل قوا در ادامه با اشاره به نقش حاج قاسم سلیمانی در محور مقاومت تصریح کرد: اگر حاج قاسم نبود عراق و سوریه سقوط میکردند. چه شد حاج قاسم اینقدر محبوب خدا شد. آیا عادی است که میلیونها نفر برای تشییع ایشان به خیابان بیایند.
صفوی در ادامه اظهار کرد: حاج قاسم محبوب خدا بود چراکه سرباز خدا و اسلام بود. محبوبیت او محصول مکتب اسلام و سالهای دفاع مقدس و خدمات خیری که به مردم کشور و ملتهای مظلوم جهان ارائه داد است.
وی ادامه داد: حاج قاسم بعد از هشت سال دفاع مقدس مشغول مبارزه با اشرار و تروریستها در سوریه، لبنان و افغانستان شد و جبهه ایران بین المللی شد. ایشان با صهیونیستها و اشغالگران و تروریستها مقابله کرد.
سردار سرلشکر صفوی در ادامه تصریح کرد: حاج قاسم چون بنده خدا بود و از سلسله مراتب ولایت اطاعت میکرد و انسانی اهل عمل صالح بود در دل مردم جای دارد. او بعد از جنگ هم به جهاد روی اورد و جهاد را ترک نکرد. جهاد برای او عمل صالح بود.
رئیس هیئت امنای خیریه امدادگران عاشورا ادامه داد: ما در برنامه پنج سال آینده سه بعد گسترش، هم افزایی و تعامل و توجه به پیشگیری و بهداشت را در مؤسسه دنبال کنیم. برای اینکه بتوانیم خدمات بهداشتی و درمانی بیشتری ارائه دهیم باید منابع بیشتری داشته باشیم. ما بودجه دولتی نداریم و یک نهاد مردمی هستیم. اگر تعداد حامیان و نیکوکاران افزایش یابد قصد داریم خدمات خود را به 100 میلیارد تومان افزایش دهیم. این احتیاج به کمکهای خیرین عزیز دارد. ما میخواهیم با همه نهادها که در کار تخصصی در حوزه درمان به مردم کمک میکنند و پزشکان عالیقدر تعامل داشته باشیم.
وی در ادامه تاکید کرد: 44 کارخانه تولید دارو با خیریه ما همکاری دارند. ما پزشکانی داریم که غیر از درمان مریضها کمکها نقدی نیز به مؤسسه میکنند. ما به این تصمیم رسیدیم در سال 99 به بحث پیشگیری و معنویت درمانی بپردازیم. اینکه ما آداب اسلامی که باعث سکینه و آرامش است را در خانوادهها ترویج دهیم. نماز خواندن و قرآن خواندن ارامشی به انسان میدهد. فردی که سرطان دارد اگر ایمان به خدا و ائمه داشته باشد قطعا در حفظ روحیه او تأثیر گذار است.
وی در پایان افزود: ما هم در جنگ تحمیلی و هم در شفا مریضها نیز تأثیر نصرت الهی و ائمه را دیدیم. دولت نمیتواند همه کارها را به تنهایی انجام انجام دهد. ما زمانی 36 میلیون جمعیت داشتیم و روزانه شش میلیون بشکه نفت صادر میکردیم. امروز روزانه زیر 700 هزارتا بشکه نفت صادر میکنیم و میخواهیم 80 میلیون جمعیت را اداره کنیم. اگر به کمک هم بیاییم کشور ما در مسیر پیشرفت و آبادانی قرار م ی گیرد. کمک فقط مالی نیست بلکه حضور ما نیز میتواند تأثیر گذار باشد.