حاصل قیام امام حسین (ع)، بنیانگذاری مکتب انقلاب اسلامی بود
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: در عاشورا اگر چه حضرت سیدالشهدا (ع) به شهادت رسیدند و در آن مقطع در ظاهر نتوانستند حکومت تشکیل دهند اما هدف امام محقق شد و مکتبی را بنیان گذاشتند که تاریخ از آن درس بیاموزد و از آن مکتب انقلاب اسلامی ملت ایران حاصل شود که عاشورا را زنده کرد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ رئیس سازمان بسیج مستضعفین در یادواره شهدای شهرستان بوئین میاندشت با بیان این که حادثه عاشورا اتفاق بزرگ در تاریخ اسلام و بشریت و واقعهای انسانساز و جریانساز بود، گفت: در این حادثه و مکتب درسهای فراوان و عبرتهای بزرگی نه تنها برای مسلمانان بلکه برای بشریت وجود دارد.
سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی اظهار کرد: در سال 61 هجری فرزند پیامبر و امام مسلمین توسط تعدادی از مسلمانان در جایی به شهادت رسید که امام علی (ع) در ساخت آن نقش محوری داشت چرا که کوفه شهر مجاهدان اسلام بود و شهری بود که به منظور نزدیک بودن مجاهدان به سرزمینهای شرقی اسلام، احداث شد.
وی تصریح کرد: این مردم در چنین شرایطی و در حالی که خاندان پیامبر اکرم (ص) را به خوبی میشناختند و چندین هزار نفر زیر نامههای دعوت از امام را امضا کرده بودند که هر امضا به نمایندگی از صدها نفر از عشیره و قبیله امضاکننده بود، خاندان امامت را تنها گذاشته و غریبانه به شهادت رسیدند.
این یادگار دفاع مقدس با تأکید بر نقش امر به معروف و نهی از منکر در قیام امام حسین (ع) عنوان کرد: ملت ایران همواره جزءجزء این حوادث را در روضهها مرور کرده و یادآوری میکنند امام حسین با نگاه به همراهی مردم عراق آمدند تا در قلب جهان اسلام با انحراف حکومت مقابله کنند.
رئیس سازمان بسیج حادثه عاشورا را نقطه عطف تاریخ اسلام دانسته و با اشاره به لزوم زمان شناسی در حادثه کربلا گفت: بعد از این واقعه قیامهای مختلفی همچون قیام توابین و مختار و حتی قیامهایی در سرزمینهای دورتر رخ داد اما نتیجه خاصی از این قیامها حاصل نشد.
سردار سلیمانی افزود: امروز هم جبهه اسلام ناب در مقابل جبهه یزیدیان وجود دارد کما اینکه از ابتدای خلقت بشر این دو تفکر و رویکرد در مقابل هم قرار داشتند و امروز کسانی در انقلاب اسلامی آرمان امام حسین (ع) را دنبال کرده و حکومت اسلامی را تشکیل دادند تا زمینه قرار گرفتن بشریت در مسیر تکامل الهی در همه ابعاد را فراهم کنند.
وی حکومت جمهوری اسلامی را حکومت عاشورایی خواند و اظهار کرد: کسانی که سال 57 را در خاطر دارند میدانند فرهنگی که بر انقلاب حاکم بود فرهنگ عاشورا بود و شعار «خون بر شمشیر پیروز است» موتور پیشران نهضت امام خمینی (ره) بود.
این فرمانده بسیجی بیان کرد: در عاشورا اگر چه حضرت سیدالشهدا (ع) به شهادت رسیدند و در آن مقطع در ظاهر نتوانستند حکومت تشکیل دهند اما هدف امام محقق شد و مکتبی را بنیان گذاشتند که تاریخ از آن درس بیاموزد و از آن مکتب انقلاب اسلامی ملت ایران حاصل شود که عاشورا را زنده کرد.
رئیس سازمان بسیج خاطرنشان کرد: امام در ابتدای سال 58 فرمودند مردم آمدند به دست خودشان اسلام را پیاده کردند و در جای دیگر فرمودند در کجای تاریخ سراغ دارید ملتی مثل ملت ایران را.
سردار سلیمانی تقدیم بیش از 300 شهید از شهرستانی همچون بوئین میاندشت که نه تنها 30 سال پیش بلکه همین امروز هم با انواع محرومیتها دست و پنجه نرم میکند را نتیجه فرهنگ عاشورا خواند و اظهار کرد: ملت ایران افتخار دارد که ملت عاشورایی بوده و بیرق امام حسین را برافراشته است و در پایانی نبرد جبهه عاشورائیان با جبهه مستکبران جهان که آمریکا و رژیم صهیونسیتی و کشورهایی زورگو را شامل میشود، با توسل به همان مکتب پیروزیهای بزرگی را رقم زده است.
انتهای پیام /