حوزه علمیه
حوزه علمیه
تسنیم نوشت: وزیر آموزش و پرورش گفت: موردی برای نگرانی برای باز بودن مدارس نیست.
شهرآرانیوز نوشت: معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی گفت: در ماجرای موسوم به مسمومیتهای سریالی دانشآموزان اقدامات منسجمی انجام شده است و به سرنخهایی رسیدهایم.
حجتالاسلام انصاری گفت: استاد عبدالله حسن زاده آملی فرانویسندهای اثرگذار و معلمی دلسوز است و در ادبیات، سختترین کار نوشتن برای خردسال است.
عباس عبدی در یادداشت «شراکت رایگان در عقل دیگران» روزنامه اعتماد نوشت: یکی از مهمترین ریشههای بحران کنونی در انحصار مدیریت امور و امنیتی کردن اتفاقات است. مسوولان میخواهند همه گوش به فرمان آنان باشند، و سکوت کنند، و به حرف آنان گوش دهند. هر کس هر حرفی و گمانهای زد، محکوم است جز حرفهایی که خودشان میزنند.
مهر نوشت: دبیر علمی کمیته بررسی علل مسمومیت دانش آموزان، وجود ماده سمی در جریان مسمومیت دانش آموزان را منتفی دانست.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: با تأکید بر اینکه ضرایب آزمونی تغییر کرد و 40 درصد به آزمون کتبی و 60 درصد به مصاحبه اختصاص دارد، گفت: امیدواریم بتوانیم آن افرادی که شایستگی لازم را دارند شناسایی کنیم.
ایلنا نوشت: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: هدف از این مسمومیت سازیها این است که مدارس ما تعطیل شود و ان شاءالله این هدف محقق نمیشود؛ چون ما به دنبال این هستیم که دختران و زنان ما به شکوفایی علمی و دانشی برسند. با بستن مدارس دشمن به هدف خود میرسد.
ایسنا نوشت: محسن کوهکن، فعال سیاسی اصولگرا گفت: ادعای دست داشتن نظام در مسمومیتها مضحک است. دختران دانشآموز مگر چه کاری کردهاند که نظام از آنها انتقام بگیرد؟
به مناسبت فرا رسیدن نیمه شعبان، میلاد با سعادت امام زمان (ع) در هیئتهای مذهبی مراسم مولودی و جشن برگزار میشود.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در صورت نیاز زمان ثبتنام آزمون استخدامی آموزش و پرورش تمدید میشود، گفت: تا کنون 263 هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ثبت نام کردهاند.
سردار سعید منتظرالمهدی سخنگوی فراجا اظهار کرد: فرماندهی کل انتظامی کشور ضمن ابراز تاسف از اعلام مسموم شدن تعدادی از دانشآموزان دختر، به اطلاع میرساند بلافاصله پس از دریافت گزارشهای مربوط به این موضوع، بررسی تخصصی برای شناسایی و دستگیری عوامل آن در دستور کار فوری پلیس قرار گرفته که به محض دستیابی به شواهد و مدارک متقن به اطلاع شهروندان عزیز خواهد رسید.
فارس به نقل از یادداشت «مسمومسازی کار کیست؟» یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه نوشت: هم اکنون که مسمومیت دانشآموزان دختر به یک دغدغه اجتماعی فرهنگی و همچنین امنیتی تبدیل شده و افکار عمومی عامل این جنایت ضد انسانی را هرگز نمیبخشد؛ نه تنها نظام و دستگاههای حکومتی را عامل این مسمومسازی معرفی میکنند، بلکه با فراخوان دادن برای اعتراض به این موضوع، برای تعطیلی مدارس و نرفتن دانشآموزان...
تسنیم نوشت: سخنگوی پلیس گفت: پلیس برای حفاظت و حراست از دانشآموزان و فرزندان عزیزمان در برابر اقدامات اخلالگران امنیت عموم، تعداد گشتهای ویژه و تخصصی ثابت و سیار را در اطراف مدارس و خوابگاههای دانشجویی افزایش داده است.
اقتصادنیوز: به دستور سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور کشورمان کارگروه تحقیق، بررسی و ارزیابی وقایع مربوط به سلامت دانشآموزان تشکیل شده است.
ایرنا نوشت: به دستور رئیسجمهور کارگروه تحقیق، بررسی و ارزیابی وقایع مربوط به سلامت دانشآموزان تشکیل شده است.
ایسنا نوشت: معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام با تاکید بر نقش آفرینی رسانه ها به عنوان بازوی نظام و دولت، در این مقطع باید با تولید محتوای امید بخش فضای جامعه را به سمت آرامش هدایت کنند، گفت: صدا و سیما و دیگر رسانهها در مقابله با سناریوی دشمن، وارد عمل شوند و متناسب با سناریوی دشمن برنامههای خود را پیاده کنند.