جمعه 3 مرداد 1404

اقتصادی وب‌گاه خبر آنلاین

اقتصادی وب‌گاه خبر آنلاین

مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام‌کرد: هرگونه ثبت سفارش و تخصیص ارز و تعیین سهمیه مواد اولیه و سوخت، منوط به ثبت اظهار تولید در سامانه جامع تجارت است.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران طی حکمی هوتن سالاری را به‌عنوان سرپرست مدیریت امور بین‌الملل این شرکت منصوب کرد.

پس از چند روز افزایش قیمت خودرو در بازار، معاملات در اولین روز هفته بدون تغییر قیمت سپری شد.

رئیس سازمان هواپیمایی کشور گفت: بیش از 5000 مجوز پروازی در بازه زمانی اربعین صادر شده است، بیش از نیم میلیون زائر در امنیت کامل سفر کردند همچنین رشد 29 درصدی سفرهای پروازی را شاهد بودیم.

نخستین جلسه شورای معاونین وزارت امور اقتصادی و دارایی در دولت چهاردهم به ریاست عبدالناصر همتی برگزار شد که پیوستن به FATF یکی از موضوعات و دستور کارهای این جلسه بود.

سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال و مدیران صنعت که از کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا می‌خواهند موضع نظارتی ملایم‌تری در قبال این صنعت داشته باشد، در حال برنامه‌ریزی برای جمع‌آوری حداقل 100 هزار دلار برای نامزد دموکرات‌ها در در مراسم کمک مالی انتخاباتی در 13 سپتامبر در واشنگتن هستند.

وزیر نیرو دولت سیزدهم «شرایط حاکم بر اقتصاد آب و برق»، «فرهنگ مصرف» و «محدودیت‌های مالی» را 3 معضل صنعت آب و برق برشمرد و خاطرنشان کرد: به دلایل مختلف و تاریخی، در کشور از ابزار اقتصادی برای مدیریت آب و برق بهره کامل و کافی برده نشده است.

به آقای پزشکیان پیشنهاد می کنم، پروژه ای را در دستگاه هایتان با عنوان بررسی «نقش بانکهای خصوصی در صنعت زدایی در اقتصاد ایران» تعریف کند، در حد آماری که منتشر شده، شواهدی وجود دارد که بانکهای خصوصی در دامن زدن به تب سوداگری در بازار ارز، سکه و مسکن، و تحریک دولت به سمت سیاستهای تورم زا چقدر نقش ایفا کردند.

حسین انتظامی با تاکید بر برخورداری از فهم عدد، گفت: خدا رحمت کند مرحوم اکبر ترکان را که می‌گفت عدد نمی‌فهمید. واقعا کسانی که می‌خواهند برای کشور برنامه‌ریزی کنند و مدیرانی که قرار است این برنامه را اجرا کنند، باید فهم عدد داشته باشند.

اصلاح ماده 41 قانون کار و هم سنگ کردن رقم افزایش حقوق و دستمزد کارگران با نرخ تورم، مقوله ای است که اجرایی شدن آن می تواند ابعاد مختلفی از مولفه های اقتصادی کشور را متاثر کنند؛ اینکه چنین اتفاقی در دولت چهاردهم به واقعیت نزدیک می شود، نیاز به بررسی دارد.

طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته مقرر بود که از روز پنجشنبه (هشتم شهریور ماه) سامانه یکپارچه خودرو برای ثبت‌نام جانبازان مشمول بازگشایی شود؛ اما همان روز اعلام شد که این امر در روز مذکور اجرایی نشده است.

شرکتی به نام Clive Sutton اخیراً روی ون مرسدس‌بنز کار کرده و آن را تبدیل به یک سوئیت لوکس و متحرک کرده است.

رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا، جواهر و سکه تهران با اشاره به رکود بازار طلا و سکه از ابتدای سال تاکنون، گفت: درحال حاضر بازار وضعیت خوبی از لحاظ تقاضا ندارد و امیدواریم بعد از پایان تعطیلات رونق به صنعت طلا بازگردد.

نایب الرییس اتحادیه طلا و جواهر کشور گفت: خرید و فروش طلای دست دوم ممنوعیت قانونی ندارد، ولی مردم توجه داشته باشند طلاهای دست دوم فاقد استاندارد هستند و ابهاماتی در 18 عیار بودن آنها است.

براساس اخبار منتشر شده، به نظر می‌رسد که بهمن‌موتور از طریق زیرمجموعه خود یعنی بی‌ام اسپیس، قصد واردات آواتر 12، جدیدترین و خاص‌ترین خودروی چینی را داشته باشد.

بانک مرکزی اعلام کرده است مجموع تسهیلات پرداختی به کارکنان، مدیران و اعضای هیئت مدیره بانک‌ها در سال گذشته، به بیش از 91 هزار و 598 میلیارد تومان رسیده است. رقمی که به ازای هر کارمند بانک، چند صد میلیون تومان برآورد می‌شود.