خبر خوش برای بیمهشدگان و بازنشستگان تامین اجتماعی
سازمان تامین اجتماعی درباره پوشش بیمهای و بیمه تکمیلی بیمهشدگان و بازنشستگان تامین اجتماعی توضیحاتی ارائه کرد. تامین اجتماعی به بیمهشدگان و بازنشستگان تامین اجتماعی تسهیلات بیمهای جدیدی اختصاص میدهد.
سازمان تامین اجتماعی به بیمهشدگان و بازنشستگان تامین اجتماعی تسهیلات بیمهای جدیدی اختصاص میدهد. سازمان تامین اجتماعی درباره پوشش بیمهای و بیمه تکمیلی بیمهشدگان و بازنشستگان تامین اجتماعی توضیحاتی ارائه کرد. مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از خدمترسانی بهتر سازمان تامین اجتماعی به افراد تحت پوشش در سال جاری خبر داد. جزئیات اعتبارات و تسهیلات صندوق حمایت برای بیمهشدگان و بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی اعلام شد. بیماران خاص تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی، از اعتبارات و تسهیلات صندوق حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج بهرهمند میشوند.
بیشتر بخوانید: خبر خوش میرهاشم موسوی برای کارگران، بازنشستگان و مستمریبگیران تامین اجتماعی
به گزارش عرشه آنلاین و به نقل از روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، سازمان تامین اجتماعی برای جلوگیری از تضییع حقوق بیمهشدگان و مستمریبگیران، شرایط دریافت مستمری را بررسی و پس از تایید احراز شرایط قانونی، نسبت به پرداخت مستمری به این گروه از افراد اقدام میکند.
بیماران خاص تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی، از اعتبارات و تسهیلات صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج بهرهمند میشوند.
طی جلسه هماهنگی سازمانهای بیمهگر پایه به میزبانی سازمان تامین اجتماعی که با حضور مدیرانعامل سازمان بیمه سلامت و سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح برگزار شد، پس از تبادلنظر مدیران و کارشناسان سازمانهای بیمهگر پایه، در زمینه بهرهمندی بیمهشدگان تامین اجتماعی از اعتبارات و تسهیلات صندوق حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج توافقاتی صورت گرفت.
براین اساس مقرر شد اطلاعات بیماران خاص تحتپوشش سازمان تامین اجتماعی در اختیار صندوق حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج قرار گیرد و بیمهشدگان تامین اجتماعی نیز از مزایای این صندوق برخوردار شوند.
میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در این جلسه همکاری میان سازمانهای بیمه پایه را نیازی جدی و بستری برای بهبود خدمترسانی به مردم عنوان کرد و گفت: همکاری و تبادل اطلاعات در سطوح مختلف سازمانهای بیمه پایه، ارتقای سطح خدمات را به دنبال دارد و انتظار میرود جلسات هماهنگی این سازمانها بهصورت مستمر و با دستور کار مشخص برگزار شد.
محمدمهدی ناصحی، مدیرعامل سازمان بیمه خدمات درمانی نیز در این جلسه گفت: همکاری در زمینه برنامه پزشک خانواده و همچنین خدمترسانی به بیماران خاص و صعبالعلاج، از زمینههای مهم همکاری بین سازمانهای بیمه پایه است و امیدواریم نتیجه جلسات هماهنگی، فراهم شدن زمینه خدمت مناسبتر به بیماران باشد.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، امیر احمدی، مدیرعامل سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح نیز گفت: در زمینه خدمترسانی به بیماران خاص و برخورداری کارکنان نیروهای مسلح و خانوادههای آنان از خدمات درمانی بهویژه در زمینه بیماریهای خاص و صعبالعلاج اقدامات مختلفی در سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح در حال انجام است و در این زمینه آماده همکاری بیشتر با سایر سازمانهای بیمه پایه هستیم.
صندوق حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج در روز سوم آبانماه 1401، با پوشش 27 بیماری خاص و صعبالعلاج و با تزریق بودجه 5000 میلیارد تومانی رونمایی شد.
به گفته معاون بیمه سلامت ایران، این صندوق به استناد بند «ن» تبصره 17 قانون برنامه بودجه 1401 برای اولین بار تشکیل شد. اساسنامه تشکیل صندوق در هیئت وزیران در تاریخ 27 شهریور 1401 به تصویب رسید و پس از آن در وزارت بهداشت برای ساماندهی اجرایی این صندوق، شورای سیاستگذاری تشکیل و این شورا با ریاست وزیر بهداشت و ترکیبی از معاونین وزارت بهداشت، سازمانهای بیمهگر و نمایندگانی از کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی فعال شد.
طبق اساسنامه مذکور، اعلام فهرست بیماریهایی که قرار است تحت پوشش این صندوق قرار گیرند و همچنین تدوین بستههای خدمتی توسط وزارت بهداشت در چند مرحله صورت میگیرد. بیماریهای تالاسمی، هموفیلی، ام اس، دیالیز صفاقی، دیالیز خونی، بیماریهای موکوپلی ساکاریدوز، بیماری بال پروانهای، اسام ای تیپ یک و دو و سه، بیماری سیاف، اوتیسم، گروه سرطانها با تمام طیفها، بیماریهای قلبی و عروقی، پیوند سلولهای بنیادی و خون ساز، پیوند کلیه، پیوند کبد، پیوند قلب و پانکراس، پیوند روده و پیوند ریه، بیماریهای مزمن روانی، صرع مقاوم به درمان، پارکینسون و آسیبهای شنوایی شدید بیماریهایی هستند که در مرحله اول تعریف شدند و خدمترسانی برای آنها ذیل صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج به صورت تدریجی انجام میشود.
در خصوص هزینههای درمانی بیماران خاص و صعبالعلاج پس از آغاز به کار صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج نیز باید گفت که در بخشهای دولتی عمده خدماتی که بیماران دریافت میکنند پوشش بیمهای و صندوق 90 تا 100 درصدی دارد که شامل سه جزء است. طبق اساسنامه فعالیت صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج به این صورت است که پوشش بیمه پایهای که بیماران از قبل داشتند سر جای خود باقی است و تعهدات بیمههای پایه کاسته نخواهد شد. در عین حال پوشش بیمههای تکمیلی هم سر جای خود خواهد بود و پوشش صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج مازاد بر پوششهای قبلی اضافه خواهد شد.
وزیر بهداشت نیز در روز 22 اردیبهشت ماه جاری از افزایش اعتبار این صندوق خبر داد و گفت: «سال گذشته صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج زیر نظر سازمان بیمه سلامت، راه اندازی شد تا از بیماران صعب العلاج، حفاظت مالی کند. بنابراین بیماران صعب العلاج می توانند با ارائه مستندات پزشکی، تحت پوشش این صندوق قرار گیرند. سال گذشته حدود 5000 میلیارد تومان اعتبار برای راهاندازی این صندوق توسط مجلس تخصیص داده شده بود که امسال این رقم به 7000 میلیارد تومان رسیده است.»
خبر مهم مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: ناترازی منابع و مصارف و انباشت بدهی دولت از مهمترین مسائل تامین اجتماعی هستند که نباید نسبت به این مسائل کمتوجهی کنیم.
در مراسمی با حضور معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی، اعضای هیلتمدیره سازمان تامین اجتماعی و جمعی از معاونین و مدیران ارشد این سازمان، یوسف نوری بهعنوان عضو جدید هیأتمدیره سازمان تامین اجتماعی معرفی شد. در این مراسم همچنین ضمن تقدیر از سیدعلی موسویجم رئیس سابق هیأت نظارت سازمان تأمیناجتماعی، فرهاد سلاسل بهعنوان رئیس جدید هیأت نظارت سازمان معرفی شد.
علیرضا عسگریان، معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم گفت: تأمیناجتماعی بزرگترین نهاد اجتماعی کشور و خاورمیانه و بازوی توانمندی برای کشور و نظام است.
معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اینکه ساختارها در صورتی کارآمدی خواهند داشت که مدیران به اهداف و برنامهها وفادار و متعهد باشند، گفت: در ساختار سازمان تأمیناجتماعی که ساختاری برای خدمت به مردم است و خدمات متنوعی را با عملیات مالی سنگین و پیچیده به بیش از نیمی از جامعه ارائه میدهد، هیأتمدیره و هیأتنظارت، جایگاهی بسیار مهم دارند.
او افزود: برای تحول در سازمان تامین اجتماعی باید همدلی عمیق بین هیأتمدیره و هیأت نظارت با مجموعه سازمان تامین اجتماعی برقرار باشد. هیات نظارت چشم بینایی است که باید نسبت به عملکرد سازمان اشراف کامل داشته باشد و این با همدلی بین هیأتنظارت و هیأتمدیره با مدیریت سازمان منافاتی ندارد. برای تحقق این موضوع درحال برنامهریزی هستیم و اصلاحاتی را در کارکرد هیأتهای نظارت ایجاد خواهیم کرد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برنامه راهبردی وزارتخانه در حال طراحی است. ما برنامههای 12 سال گذشته را بررسی کردیم و متوجه شدیم که بخش قابل توجهی از برنامهها و ضوابط اجرایی در همه این سالها درحال تکرار بوده و بوروکراسی اداری سنگینی که وجود دارد مجموعه را تحت تأثیر قرار داده و اراده افراد را سلب کرده است. در بسیاری موارد برنامههای بسیار خوبی نیز طراحی شده است اما پیگیری اجرای این برنامهها به اندازه کافی انجام نشده است. ما باید گذشتهها را با دقت بررسی کنیم و از تجربیات گذشته به بهترین نحو استفاده کنیم تا بهترین برنامه را برای ایجاد تحول طراحی کنیم.
عسگریان افزود: هیاتمدیره و هیات نظارت سازمان تامین اجتماعی دارای اعضای مستقر است و از این هیاتها انتظار داریم که فعالیت موثری داشته باشند. ترکیب مدیریت و هیات مدیره سازمان تامیناجتماعی بسیار امیدوار کننده است و امیدواریم عملکرد موفق این مجموعه منجر به تحول در خدمات سازمان باشد.
براساس این گزارش، میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در این مراسم از زحمات و تلاشهای سیدعلی موسویجم، رئیس سابق هیات نظارت سازمان تامین اجتماعی در دوره تصدی این مسئولیت تقدیر و برای فرهاد سلاسل آرزوی موفقیت کرد.
موسوی همچنین با اشاره به سوابق یوسف نوری، عضویت ایشان در هیاتمدیره سازمان تامین اجتماعی را فرصتی جدید برای خدمت به جامعه تحت پوشش این سازمان دانست و انتصاب وی را تبریک گفت.
خدمترسانی بهتر سازمان تامین اجتماعی
موسوی با بیان اینکه در سال جاری روند رو به بهبود فعالیت سازمان تأمیناجتماعی محسوس است، گفت: پیشبینی ما این است که در ادامه، شاهد شرایط بهتری از نظر خدمترسانی تامین اجتماعی به اقشار مختلف جامعه خواهیم بود.
گستردگی فعالیت سازمان در حوزه اقتصادی و خدمترسانی سازمان در بخش بیمهای و درمانی میتواند فرصتی ارزشمند برای مجموعه سازمان فراهم کند. مقام معظم رهبری میفرمایند «در راه پیشرفت، توقف ممنوع است؛ خودشگفتی ممنوع است؛ غفلت ممنوع است؛ اشرافیگری ممنوع است؛ لذتجویی ممنوع است.» اگر در این سالها به این موارد توجه میشد، شرایط امروز کشور بسیار بهتر از وضع فعلی بود.
او افزود: در حوزه تامین اجتماعی نیز مقام معظم رهبری سیاستهای کلی را ابلاغ فرمودهاند که باید مبنای اصلی فعالیت همه ارکان سازمان باشد. فرصتهای درونی تامین اجتماعی بسیار مهم هستند. ما هنوز وارد اصلاحات ساختاری و پارامتریک نشدهایم و با برنامههای تحولی که از سال گذشته آغاز کردیم، فرصتهایی را ایجاد کردهایم و شرایط امسال سازمان بهتر از سال قبل است. جذب یک میلیون و 700 هزار بیمهشده جدید آثار مالی مثبتی بر عملکرد سازمان داشته است. تلاشی که در کنترل مصارف انجام شده و ماهیانه حداقل 1000 میلیارد تومان کنترل مصارف انجام شده است و تسویه 106 هزار میلیارد تومان بدهی بانکی که سالی 25 هزار میلیارد تومان هزینه مالی داشت، کارهای بسیار مهمی هستند و آثار این کارها بر عملکرد سازمان مشخص میشود.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی واقعبینی در بررسی مشکلات صندوقها را یک اصل برشمرد و گفت: ما در حوزه صندوقهای بیمهای، مشکلاتی داریم اما باید این مشکلات را به شکل درست بررسی و تبیین کنیم. معتقدیم حتماً در کوتاهمدت، امکان مدیریت مشکلات و در بلندمدت، امکان غلبه بر آنها وجود دارد.
موسوی گفت: ناترازی منابع و مصارف و انباشت بدهی دولت از مهمترین مسائل تامین اجتماعی هستند که نباید نسبت به این مسائل کمتوجهی کنیم. از سوی دیگر شرایط اقتصادی کشور بر منابع و مصارف تأمیناجتماعی موثر است و برخی از مشکلات ما ناشی از تبعات شرایط اقتصادی کشور است. قطعاً بهبود وضعیت اقتصادی که در شعار سال نیز توسط مقام معظم رهبری رونق تولید و مهار تورم مورد تأکید قرار گرفته است، بر سازمان تأمیناجتماعی تأثیرگذار خواهد بود.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: نگاه تحولی که در همه بخشهای دولت وجود دارد فرصت بسیار مهمی برای سازمان تأمیناجتماعی است که باید مورد توجه قرار گیرد. فرصت مهم دیگری که برای سازمان تأمیناجتماعی وجود دارد، فرصت ابلاغ سیاستهای کلی تأمیناجتماعی است که راهبردهای رفع بسیاری از چالشها و کژکارکردیهای نظام رفاه و تأمیناجتماعی را ارائه کرده است.
موسوی گفت: کارها و تلاشهای ارزشمندی در سازمان تأمین اجتماعی انجام میشود اما برای غلبه بر چالشهای کلان نظام تأمیناجتماعی، نیازمند اتخاذ تصمیمات کلان هستیم.
به گزارش روابطعمومی سازمان تامین اجتماعی، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی مقطع زمانی کنونی را بهترن زمان برای ایجاد یک نقطهعطف در ساختار نظام رفاه و تأمیناجتماعی کشور ارزیابی کرد و گفت: در حال حاضر فرصت بسیار مغتنمی برای پیشبرد برنامههای راهبردی در حوزه تأمیناجتماعی وجود دارد تا در دولتی که نگاه تحولی دارد، این کار بزرگ را به سرانجام برسانیم و از فرصت ابلاغ سیاستهای کلی تأمیناجتماعی توسط مقام معظم رهبری به نحو مطلوب و در جهت رفع چالشهای این حوزه استفاده کنیم. در برنامه هفتم توسعه باید از سیاستهای کلان مقام معظم رهبری تبعیت کنیم و رفع چالشهای حوزه تأمیناجتماعی را پیگیری کنیم.
موسوی ادامه داد: باید در حکمرانی تامین اجتماعی نظام ساختارمند و بههمپیوسته را دنبال کنیم و در همه ارکان سازمان این نگاه را با جدیت دنبال کنیم. ما در این مدت سعی کردهایم که در کنار پاسخگویی به مسائل روزمره سازمان؛ اسیر روزمرگی نشویم. ماه گذشته 44 هزار میلیارد تومان حقوق به بازنشستگان و مستمریبگیران پرداخت کردهایم و تلاش ما این است که با هر راهبردی، مانع از استقراض شویم و در آینده نیز تلاش خواهیم کرد که با ظرفیتی که در اختیار این سازمان قرار دارد، بتوانیم از فرصتها استفاده کنیم تا در کنار انجام اقدامات و ایفای تعهدات جاری، آینده خوبی را برای نسلهای آینده فراهم کنیم.
دکتر حجتالله دمیاد، رئیس هیأتمدیره سازمان تأمیناجتماعی نیز در این مراسم با تقدیر از خدمات موسویجم و آرزوی توفیق برای رئیس جدید هیأتنظارت و نیز عضو جدید هیأتمدیره سازمان تأمیناجتماعی گفت: سازمان تأمیناجتماعی، تکالیف عدیده مهمی بر عهده دارد و مسئولیت در این سازمان، نعمتی است که اگر منشاء خیر و اثر برای مردم و برای نظام باشد، ماندگار خواهد بود.
سیدعلی موسویجم، رئیس سابق هیات نظارت بر سازمان تامین اجتماعی نیز در این مراسم با قدردانی از همراهی و همکاری اعضای هیات نظارت و همچنین مدیرعامل محترم سازمان تامیناجتماعی و آرزوی توفیق برای اعضای جدید هیاتنظارت و هیاتمدیره تامین اجتماعی گفت: هیات نظارت نماد سهجانبهگرایی در اداره سازمان تامین اجتماعی است.
خوشبختانه مدیریت جدید سازمان در دولت سیزدهم، عملکرد بسیار مناسب و همکاری ارزشندی با هیأت نظارت داشته و تسویه بدهی 106 هزار میلیارد تومانی به نظام بانکی که در این دوره اتفاق افتاد، در طول تاریخ فعالیت سازمان و در تاریخ نظام بانکی بیسابقه بوده است.
فرهاد سلاسل، رئیس جدید هیاتنظارت سازمان تامین اجتماعی نیز در این مراسم گفت: مسئولان در نظام اسلامی همانطور که مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با نمایندگان تبیین کردند باید دقت کنند که سالم وارد شوند و سالم خارج شوند و روحیه انقلابی خود را حفظ کنند. در نظام دینی، مسئولیت اگر به معنای فرصت خدمت به مردم باشد، نعمت است و باید بکوشیم در خدمت به مردم و خدمت به نظام از هم پیشی بگیریم.
یوسف نوری، عضو جدید هیاتمدیره سازمان تامین اجتماعی نیز گفت: تامین اجتماعی یکی از نهادهایی است که در خدمترسانی به اقشار مختلف جامعه نقش مؤثری دارد و در صورت کارکرد درست و جلب رضایت مردم، میتواند مردم و حاکمیت را نزدیک کند. رضایت مردم از خدمات سازمان تامین اجتماعی باعث دلگرمی آنان نسبت به نظام میشود. اگر برای تحقق کامل سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری برنامهریزی شود میتوان به شکلگیری نظام کارآمد و جامع تأمیناجتماعی که نیازهای آحاد جامعه را پوشش دهد، امیدوار بود.
هم اکنون دیگران می خوانند-
حمله مسلحانه به یک خانواده در خیابان پیروزی تهران
-
ماجرای جنجالی فروش و افشای نقشه گنجهای واقعی در ایران چیست؟ + عکس
-
تردد در این منطقه تهران ممنوع شد
-
جزئیات تازه از جان باختن «منصوره سگوند» دختر آبدانانی | او عضو پلیس بود؟ + توضیحات دستگاه قضایی و پدر منصوره سگوند
-
مرگ دردناک 2 نوجوان ورزشکار در ایذه | ماجرا چه بود؟
-
آزار سیاه و وحشیانه پسر 15ساله توسط مرد شیطان صفت | در شب شوم کارگاه صافکاری چه گذشت؟
-
(18+) خودکشی هولناک دختربچه 10ساله در غرب تهران