خروج ایران ایر از خصوصی سازی را پیگیری میکنیم
به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، کاپیتان فرزادی پور امروز در نشست خبری اظهار داشت: پس از آن که اوایل سال جاری مدیریت شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران را بر عهده گرفتم اولویت را بر حوزه آرامش نیروی انسانی قرار دادیم به هرحال پیش از این تجمعات بازنشستگی و برخی نارضایتی های شغلی در ایران ایر وجود داشت و ضرورت داشت که هما به یک آرامش نسبی برسد؛ البته بلافاصله پس از آن پروازهای حج 1401، پروازهای اربعین و عملیات جام جهانی قطر به هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران واگذار شد و لازم بود همه را به دقت اجرا کنیم و بدین ترتیب مدام درگیر ماموریت بودیم.
مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران افزود: امروز چارچوبها راهکارها و آینده شرکت همچنین برنامه سال1402 مشخص است، سال آینده عملیات سنگین حج را داریم که نسبت به عملیات حج 1401 تعداد زوار دو برابر بیشتر شده و به 90 هزار نفر رسیده است که باید با همین ظرفیت فعلی مسافران را جابجا کنیم.
فرزادی پور ادامه داد: ما در عملیات حج نگاه منفعتی نداریم در همین راستا شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با کف نرخی پروازهای خود را انجام میدهد؛ در پروازهای حج سوخت هواپیما را از همین ایران تامین می کنیم.
وی درباره تاثیرات برقراری ارتباطات سیاسی ایران و عربستان در توسعه همکاری های حمل و نقل هوایی دو طرف، گفت: قطعاً اگر روابط برقرار شود پروازهای بین ایران و عربستان نیز خواهیم داشت و پروازهای زیارتی آنها به شهرهای زیارتی ما برقرار می شود.
فرزادی پور ارتقاء کمی و کیفی ناوگان ایران ایر در سال آینده را یکی از برنامههای ایران ایران عنوان کرد و گفت: از دیگر برنامه های ما حرکت به سمت احیا و ارتقاء ناوگان است در حال حاضر 12 تا 14 فروند هواپیمای سرخط داریم و بیش از 30 فروند هواپیمای فعال داریم که از نظر تکنیکال و فنی مشکلی ندارند؛ برای فعال سازی ناوگان به دنبال مشارکت بخش خصوصی در تأمین قطعه هستیم.
مدیرعامل هما بیان کرد: شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران ایرلاین حامل پرچم ایران است و ضرورت دارد مورد توجه خاص دولت و حمایت باشد.
فرزادی پور افزود: ما به دنبال خارج کردن قطعی هما از فهرست واگذاری ها هستیم و در اینباره فعالیت هایی انجام شده است در موضوع مولدسازی هم موضوع خروج هما را دنبال می کنیم.
وی درباره پرواز های نوروزی گفت: همه ظرفیتهای موجود را برای نوروز اختصاص داده ایم، هما در عرضه پروازهای داخلی فروش چارتری نداشت.
وی درباره پرداخت اقساط هواپیمای برجامی به صندوق توسعه ملی بیان کرد: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران پیش از خرید همین هواپیماهای برجامی، بابت مسیرها و نرخهای تکلیفی یک هزار و 800 میلیارد تومان از دولت طلب داشت، اگر همین طلب را داده بودند ما هواپیماهای برجامی را بدون اقساط وارد می کردیم.
وی ادامه داد: امروز به گذشته هما فکر نمی کنیم و به فکر آینده هما هستیم به هرحال شرکت هواپیمایی ملی باید از سوی دولت حمایت شود؛ در حال حاضر قیمت قطعات هواپیما از نظر دلاری دو برابر شده است ضمن آنکه قیمت دلار هم در کشور ما نسبت به ریال افزایش یافته است و این هزینههای شرکتهای هواپیمایی را افزایش میدهد و قطعاً در موضوع اصلاح نرخ ها باید فعالیتهای انجام شود که نهادهای متولی و سازمان هواپیمایی کشوری در این موضوع پیگیر هستند.
فرزادی پور بیان کرد در ستاد سفرهای نوروزی هما تمهیداتی نیز برای روزهداران در نظر گرفته است؛ همچنین در پروازهای خود در موضوع کترینگ تمرکز خاصی داشته ام و رضایت اغلب مسافران کسب شده است.
وی افزود: به تازگی هشت دستگاه ایر کاندیشن (خنک کننده هوا) توسط هما از شرکت های دانش بنیان داخلی خریداری و در فرودگاه های تهران، بندرعباس، اهواز، مشهد و غیره نصب شده است.
مدیرعامل هما اضافه کرد: شماره تلفن 46625151آماده پاسخگویی به مسافران و شماره تلفن 46621818 در موضوع بلیت و فروش بلیت و مشکلات مسفاران در این موضوع، آماده پاسخگویی به مسافران است.
مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: ما برای ایام نوروز بلیت ها را بدون افزایش قیمت و در قالب دامنه نرخی در پروازهای داخلی عرضه کردیم.