خط ویژه | نگرانی مدیر شبکه ضدایرانی «من و تو» از بازداشت تاجزاده / به بایدن گفتند «فرتوت»، اصلاحطلبان عصبی شدند
گروه ویژه فارس: خط ویژه، رصدی است روزانه از لابهلای روزنامههای داخلی و عملیات رسانهای پایگاههای خبری رسانههای ضد انقلاب، در این رصد برآنیم که بتوانیم خطوط مشترک میان بعضی از رسانههای داخلی و ضد انقلاب را بررسی و تحلیل کنیم.
*******
جاسوسی از کاربران در انگلیس خوب است، قانونمندسازی اینترنت در ایران نه
وبسایت ضدایرانی بی بی سی فارسی در گزارشی نوشت: «بر اساس گزارشها از ایران، دسترسی کاربران اینترنت موبایل ایرانسل و همراه اول در ایران، به گوگل و بینگ، پرکابردترین موتورهای جستجو در اینترنت، با فعالسازی غیرقابل تغییر حالت «جستجوی ایمن» که برای کودکان طراحی شده، محدود شده است. بسیاری از کاربران از این اقدام انتقاد کرده و آن را قدمی در راستای اجرایی شدن طرح موسوم به «صیانت از فضای مجازی» دانستهاند. برخی کاربران گفتهاند که این محدودیتها در کار آنان اخلال ایجاد کرده است.»
همزمان با واکنش منفی این رسانه ضدایرانی، روزنامه شرق در گزارشی با عنوان «نشت صیانت» نوشت: «گزارشها از قفلشدن تنظیمات جستوجوی گوگل و بینگ، دو موتور جستوجوی پرکاربرد جهانی، روی حالت ایمن و فیلتر بسیاری از نتایج، در برخی اپراتورها مثل همراه اول و ایرانسل حکایت دارد. به نظر میرسد این اتفاق در ساعات اولیه صبح سهشنبه رخ داده و تا لحظه نگارش این خبر نیز ادامه دارد. بر اساس پیگیریها از اپراتورها به نظر میرسد تغییراتی که در جستوجو رخ داده از سمت این شرکتها نبوده و از لایههای بالاتری صورت گرفته است. کارشناسان اینترنت نیز بر این باورند که در حال حاضر این اتفاق که از داخل کشور رخ میدهد، حالتی دارد که گویی تمامی کاربران اینترنت کشور "کودک" هستند.»
در ادامه این گزارش آمده است: «گویی تندروها برای اجرای مقاصد خود نیازی به قانون ندارند و دستشان برای هر تصمیم فراقانونی باز است. هرچند خودشان هم بارها به انحای مختلف اذعان داشتهاند ما کار خودمان را میکنیم و این بار هم در بحث صیانت فضای مجازی، توانایی تندروها برای بهکرسینشاندن حرفشان کاملاً قابل لمس است.»
آیا میتوان قبول کرد که سایت بی بی سی فارسی به عنوان حامی ویژه تحریم و تحقیر و تفرقه میان مردم ایران، نگران کسب و کار و مشاغل هموطنانمان شده است؟! در این میان، چرا برخی رسانههای داخلی از جمله روزنامه شرق، با این رسانه ضد ایرانی همصدا شدهاند؟!
جنجال رسانههای معاند و رسانههای منتسب به اصلاح طلبان علیه قانونمندسازی فضای مجازی، در حالی است که این رویکرد در بسیاری از کشورهای جهان و از جمله کشور انگلیس - که بی بی سی فارسی حقوق بگیر دولت آن است - سالهاست که انجام میشود.
لازم به ذکر است که دولت انگلیس در سال 2015، لایحهای به منظور ایجاد اختیارات قانونی برای جاسوسی از کاربران آنلاین در این کشور و دسترسی به تاریخچه فعالیت آنها به قانون قبلی افزود که بر اساس آن، شرکتهای ارتباطی موظف به ذخیره اطلاعات مربوط به سوابق فعالیت کاربران اینترنت به مدت دوازده ماه و ارائه دسترسی به پلیس و سایر دستگاههای امنیتی انگلستان هستند.
نگرانی مدیر شبکه ضدایرانی «من و تو» از بازداشت تاجزاده
روزنامه اعتماد در یادداشتی به قلم «اسماعیل گرامی مقدم» فعال اصلاح طلب نوشت: «در رابطه با بازداشت سید مصطفی تاجزاده ذکر این نکته ضروری است که تحلیل دقیق مواضع ایشان بیانگر آن است که مواضع ایشان ضد امنیتی نیست.»
در ادامه این مطلب آمده است: «در گفتوگویی که اخیراً در مناظره میان تاجزاده با یکی از براندازان شکل گرفت، تاجزاده عمیقاً از نگاه اصلاحطلبی در ایران دفاع کرد و مخالفت خود را با مواضع براندازان به صورت روشن بیان کرد. کسی که به صورت آشکار و هویدا در اتاقی که دهها هزار نفر در آن حضور دارند با صدای بلند اعلام میکند که مخالف براندازی جمهوری اسلامی است، نه تنها رفتاری ضد امنیتی ندارد، بلکه در راستای تقویت پایههای امنیتی و روانی جامعه قدم برمیدارد.»
همزمان با واکنش این روزنامه اصلاح طلب و ادعای تمایز میان تاجزاده و جریان برانداز، «علی افشاری» عضو سابق دفتر تحکیم وحدت و همکار بنیاد اعانه ملی آمریکا (از بازوهای سازمان جاسوسی آمریکا) در مصاحبه با سایت سعودی - انگلیسی «ایران اینترنشنال» گفت: «من خیلی جدی معتقد هستم که آقای تاجزاده باید آزاد شود و از حقوق ایشان باید دفاع کرد.»
این عضو فعال جریان برانداز و ضدانقلاب در خارج از کشور در ادامه اذعان کرد: «در بیرون از ایران اعتراضها به بازداشت تاجزاده زیاد بوده و حتی مسئول شبکه من و تو (شبکه ضدایرانی و منتسب به فرقه ضاله بهائیت) نیز به بازداشت تاجزاده اعتراض کرده است.»
توصیه مشترک جریان برانداز و اصلاح طلبان به کلیدزدن برجام 2 و 3
روزنامه هم میهن - به مدیرمسئولی «غلامحسین کرباسچی»- در یادداشتی نوشت: «گرچه از ماهیت اختلافات ایران و آمریکا در مورد احیای برجام، اخبار دقیق و قابل استنادی به رسانهها درز نکرده است، اما میتوان حدس زد که آمریکا قصدی برای عقبنشینی از موضع حداقلی خود در برابر احیای برجام ندارد مگر آنکه طرف ایرانی با گسترش دامنه مذاکرات و فراگیر شدن آن موافقت کند.»
در ادامه این مطلب آمده است «از قضا سرنوشت برجام نیز به نحوی به مواضع اسرائیل و عربستان گره خورده و به کلافی سردرگم تبدیل شده است. اسرائیلیها به طرزی آشکار و سعودیها ظاهراً به شیوهای پنهان، دولت بایدن را تحت فشار گذاشتهاند تا هرگونه توافق مربوط به احیای برجام یا "گرانیهای خاص آنها" را رفع کند و یا اینکه توافقی دست و پا شکسته و قابل بازگشت سریع نقطه صفر به امضا رسد و یا اینکه اصولاً توافقی صورت نگیرد و به تبع آن جمهوری اسلامی با فشارهای بیسابقه و حتی تهدید به برخورد نظامی روبرو شود.»
این رسانه اصلاح طلب معتقد است که ایران باید از مواضع خود عقب نشینی کرده و گسترده شدن دامنه برجام (بخوانید برجام 2 و 3 و...) را بپذیرد، وگرنه گزینه بعدی ممکن است حمله نظامی به ایران باشد.
در آنسو «محسن سازگارا» از اصلاح طلبان فراری و همکار سازمان جاسوسی آمریکا در مصاحبه با شبکه ضدایرانی اینترنشنال گفته است: «در صورتی که ایران نرمش قهرمانه انجام ندهد، مذاکرات به بن بست کامل خواهد رسید.»
به رئیس جمهور آمریکا گفتند «فرتوت»، به اصلاح طلبان برخورد!
کانال تلگرامی سحام نیوز (منتسب به اعضای فراری جریان فتنه) با بازنشر یادداشت «احمد زیدآبادی» از فعالین اصلاح طلب در داخل و از محکومین فتنه 88 نوشت: «سید حسن نصرالله دبیر کل حزبالله لبنان جو بایدن را "مردی فرتوت" و ریاست جمهوری او را تصویری از "آمریکای پیر" دانسته است. من در اینجا نمیخواهم به نزاع بین حزبالله لبنان و دولت آمریکا بپردازم. آنها به عمر حزبالله با هم دشمناند! بحث من ادبیاتی است که آقای نصرالله در مورد جو بایدن به کار برده است. این ادبیات فارغ از نزاعهای سیاسی، محل ایراد اساسی است.»
در ادامه این مطلب آمده است: «هیچگاه بزرگسالی را به دلیل سنش تمسخر نمیکنند بلکه به عکس معمران را گرامی میدارند.»
اینکه جریان تندرو اصلاح طلب در داخل و جریان برانداز در خارج از خطاب قراردادن رئیس جمهور آمریکا تحت عنوان «فرتوت» ناراحت میشوند، قابل تأمل است. سوالی که ایجاد میشود این است که چرا این جریان پیش از این وقتی روسای جمهور آمریکا مردم ایران را «یاغی»! و «تروریست»! خطاب قرار میدادند، رگ غیرتشان بیرون نمیزد؟
چرا وقتی دولت بایدن در ابتدای شیوع کرونا در ارسال تجهیزات دارویی و پزشکی به ایران سنگ اندازی کرد، صدای این آقایان بلند نشد؟! چرا وقتی دولت آمریکا داروی بیماران خاص را تحریم کرد، این جریان اعتراض نکرد؟!
همین چند روز پیش یک شرکت سوئدی به بهانه تحریم آمریکا علیه ایران، از فروش پانسمان برای درمان کودکان پروانهای در ایران امتناع کرد.
واقعیت این است که اصلاح طلبان تندرو در داخل و جریان ضدانقلاب در خارج هیچ دغدغهای نسبت به منافع ملی و عزت مردم ایران ندارند. لازم به ذکر است که اکثر رسانههای منطقهای و فرامنطقهای و تحلیلگران حوزه بین الملل سفر جو بایدن به غرب آسیا را سفر یک «رئیسجمهور درمانده» که کشورش دیگر موقعیت رشکبرانگیز گذشته را ندارد ارزیابی کردهاند. جو بایدن در حقیقت نماد آمریکای درحال افول است.