دکتر مصدق
دکتر مصدق
اشتباه بزرگ قوام آن اعلامیه تهدید آمیز بود که مشخص نشد چه کسی برای او نوشته بود: «چنان که در گذشته نشان دادهام بدون ملاحظه از احدی و بدون توجه به مقام و موقعیت مخالفین، کیفر اعمالشان را کنار می گذارم. حتی ممکن است تا جایی بروم که با تصویب اکثریت پارلمان دست به تشکیل محاکم انقلابی زده روزی صدها تبهکار را از هر طبقه به موجب حکم خشک و بی شفقت قانون قرین تیره روزی سازم. به عموم اخطار...
اگر اروپا بخواهد آیندهای داشته باشد، این آینده در گرو پذیرش دیگری و فرهنگهای غیر فرانسوی و مهاجر، بدون فشار برای یکسانسازی آنها و کاهش فاصله طبقاتی با پیش گرفتن سیاستهای سوسیال دموکراسی و سرمایهداری اجتماعی است.
شما که دو روز دیگر ناگزیر خواهید بود اسم خیابان را به خاطر سفارت مصر تغییر دهید. اگر زودتر به این بهانه تغییر دهید محترمانه تر و مقبول تر است! به خاطر کانون در خیابان وزرا چه اسمی بهتر از احمد رضا احمدی؟ حداقل بگذارید کانون.
29 ادریبهشت 1394 گفتگویی با رجبعلی اعتمادی در خبرآنلاین با تیترهای «از 28 مرداد تا تارزان شدن در جنگلهای تالش / روایت ر. اعتمادی از زندگی شخصیاش» منتشر شد. گفتگویی جذاب که امروز به بهانه درگذشت این نویسنده آن را بازخوانی کردهایم.
اقتصادنیوز: اعتماد گفتوگوی مفصلی با الهه میزانی همسر عباس امیرانتظام انجام داده است.
«سوء تفاهمها بر سر ارتباط با سولیوان آخرین سفیر آمریکا در ایران به خاطر استفاده از کلمه Dear درباره من در مکاتبات بود در حالی که آن dear مثل کلمات احترامآمیز ماست نه این که من عزیز او باشم!»
فرارو نوشت: همسر عباس امیرانتظام گفت: قتلهای زنجیرهای که شروع شد ما جزو لیست بودیم. شادروان دکتر ورجاوند برای بحثهای پژوهشی و جامعهشناسی جمع میشدیم. آقای بشیرتاش گفت شما و مهندس جزو لیست هستید و این اتفاق برای ما افتاد، ولی عملی نشد.
همسر عباس امیرانتظام گفت: قتل های زنجیرهای که شروع شد ما جزو لیست بودیم. آقای بشیرتاش که الان در بلژیک هستند و خانمشان هم دریا صفایی. آن موقع خیلی ما خانه شادروان دکتر ورجاوند برای بحثهای پژوهشی و جامعهشناسی جمع میشدیم. آقای بشیرتاش گفت شما و مهندس جزو لیست هستید و این اتفاق برای ما افتاد، ولی عملی نشد.
پیروز حناچی درباره نامهای محرمانه درباره نامگذاری خیابانهای شهر به اسم محمدرضا شجریان و محمد مصدق توضیح داد.
معاون اول قوه قضائیه گفت: ملاک ارزیابی عملکرد دستگاه قضایی باید اجرای عدالت و حل مشکلات مردم باشد.
معاون اول قوه قضائیه گفت: ملاک ارزیابی عملکرد دستگاه قضایی باید اجرای عدالت و حل مشکلات مردم باشد.
منصوره اتحادیه 89 سال دارد. او مادر و مادربزرگ است. هر روزش به خواندن و پژوهش و ورق زدن اسناد میگذرد و صبحش در نشر «تاریخ ایران» شب میشود. او همه اینها هست، ولی هیچ یک از اینها او را بهدرستی توصیف نمیکنند. نکته جالب درباره زندگی خانم اتحادیه این است که او در یک سهراهی تاریخی جذاب به دنیا آمده و زندگی کرده است.
تنها دستاورد گرامافونی است که دکتر مصدق برای ازدواج اهدا کرده بود و بیش از آن چیز زیادی دستگیر خواننده نمی شود جز آن که باخبر میشویم نامه های سیاسی دکتر فاطمی و مالامال از عشق به ایران و مصدق را از بین می برده و فاطمی را میرنجاند!
غلامعلی حدادعادل در گفتوگویی به بیان خلاصهای از زندگی علمی و سیاسی خود پرداخته و نسبت به برخی هجمهها و تهمتهایی که به او وارد میشود نیز واکنش نشان داده است.
فرشاد مومنی: فساد و تعارض منافع کمر اقتصاد ایران را شکسته است. نمی توان با فقر و فلاکت مردم و چاق کردن رباخواران دین مردم را حفظ کرد.
جماران نوشت: فرشاد مومنی می گوید حساسیت زدایی نسبت به وضعیت محرومان و بنگاه های اقتصادی در دستور کار قرار گرفته است. او همچنین می گوید نمی توان با فقر و فلاکت مردم و چاق کردن رباخواران دین مردم را حفظ کرد.