دکتر مصدق
دکتر مصدق
فرشاد مومنی می گوید حساسیت زدایی نسبت به وضعیت محرومان و بنگاه های اقتصادی در دستور کار قرار گرفته است. او همچنین می گوید نمی توان با فقر و فلاکت مردم و چاق کردن رباخواران دین مردم را حفظ کرد.
در خرداد 1356 سنجابی، فروهر و بختیار در نامهای به شخص شاه نوشتند: «در مقامات دولتی و پارلمانی و قضایی کسی را که صاحب تصمیم و مسؤولیت و مأموریتی غیر از پیروی از اوامر ملوکانه داشته باشد، نمیشناسیم».
فرادید نوشت: در اینجا عکسهایی کمتردیده شده از یکی از بانفوذترین رجال دوران قاجار را خواهید دید.
در این تصویر دکتر محمد مصدق به همراه گارد مخصوص نخست وزیری مقابل خانه اش را مشاهده خواهید کرد. نفر پشت سر مصدق، سرهنگ ممتاز، مسئول گارد منزل نخستوزیر قرا دارد که در روز 28 مرداد مورد اصابت گلوله قرار گرفت.
در اینجا عکسهایی کمتردیده شده از یکی از بانفوذترین رجال دوران قاجار را خواهید دید.
روابط عمومی سازمان بهشت زهرا در واکنش به انتشار کلیپی با عنوان تخریب گلزار شهدای بهشت زهرا (س) بیانیه ای منتشر کرد.
به اینترتیب نشست نقد و بررسی کتاب «ژنرال چشمآبی» با حضور نویسنده آن و سیدکاظم موسوی رزمنده دیروز و پژوهشگر امروز همراه بود و در آن مطالبی درباره محمدرضا پهلوی، حکومت و خریدهای ملوکانهاش، ارتشبد محمد خاتمی فرمانده نیروی هوایی، خاندان جهانبانی و مقدمهای درباره اقدامات غیرواقعی که به جهانبانی نسبت داده میشود، مطرح شد.
وقتی چنینکسی با اینکارنامه که شوهرخواهر شاه هم هست، در آلمان حضور دارد، واقعا نادر جهانبانی تیم آکروجت را تشکیل میدهد؟ اصلا چنینحرفی مسخره است!
عصر ایران نوشت: یک یا دو نسل قبل ما نیک به یاد دارد که به دستور دکتر مصدق ماهی را به قیمت هر عدد یک تومان - بله یک تومان - بین مردم تقسیم میکردند. ماهیهایی که 4 تا 5 تومان قیمت داشت. مصدق فقط نفت را ملی نکرد شیلات را هم ملی کرد. نمیگفت نخورید ماهی دست مردم داد.
عصرایران در واکنش به اظهارات اخیر مصباحی مقدم نوشت: کاش بگویند دقیقا چی را باید کمتر بخوریم؟ درست است که احمدینژادی نیست که به صراحت پاسخ دهد ولی هم به اقتضای داعیه اقتصاددانی و هم لباسی که بر تن دارد باید با احتیاط بیشتر صحبت کند. ضمن این که خیلیها میخواهند بدانند خودشان دو وعدهایاند یا سه وعدهای؟
عصرایران در واکنش به اظهارات اخیر مصباحی مقدم نوشت: کاش بگویند دقیقا چی را باید کمتر بخوریم؟ درست است که احمدینژادی نیست که به صراحت پاسخ دهد ولی هم به اقتضای داعیه اقتصاددانی و هم لباسی که بر تن دارد باید با احتیاط بیشتر صحبت کند. ضمن این که خیلیها میخواهند بدانند خودشان دو وعدهایاند یا سه وعدهای؟
عصر ایران نوشت: تصویر واقعی انقلاب 57 و حکومت 58 همین هاست نه آنچه تونل زمان شبکه من و تو نشان می دهد تا تطهیر کند یا صدا وسیما که تاریخ را گزینشی و حذفی میسازد
تصویر واقعی انقلاب 57 و حکومت 58 همین هاست نه آنچه تونل زمان شبکه من و تو نشان می دهد تا تطهیر کند یا صدا وسیما که تاریخ را گزینشی و حذفی میسازد
بعدها و در جریان برگزاری دادگاه او قصد داشت با دادن دسته گل به قاضی، تصویر بی منطق و خشنی که از او ساخته شده بود، تلطیف کند... شعبان جعفری تا 28 مرداد در زندان باقی ماند. عکس شعبان جعفری در دادگاه به همراه باقی متهمان در روزنامه اطلاعات 28 خرداد 1332 منتشر شد.
اطلاعات آنلاین نوشت: 9 اسفند 1331 به پیشنهاد دکتر مصدق، شاه قصد خروج از کشور و سفر به عتبات را داشت که شعبان به همراه گروهی از اراذل و اوباش با تجمع در مقابل کاخ مرمر از رفتن شاه جلوگیری کرد. او با تهدید بازاریان، بازار تهران را به تعطیلی کشاند.
جالب است بدانیم حسن روحانی خود تجربه سرپرستی کوتاه مدت صدا وسیما (پس از صادق قطب زاده) را در اوایل جمهوری اسلامی دارد و پخش سریالهایی چون میشل استروگوف به رغم فضای به شدت ایدیولوژیزده محصول همان دوره است