یک‌شنبه 7 بهمن 1403

رئیسی تنها سیاستمدار توانمند در ایجاد وحدت حزبی است / عدم موفقیت دولت روحانی در بهبود معیشت مردم

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
رئیسی تنها سیاستمدار توانمند در ایجاد وحدت حزبی است / عدم موفقیت دولت روحانی در بهبود معیشت مردم

ناگاپوشپا دوندرا گفت: رئیسی تنها سیاستمداری است که توانایی ایجاد وحدت حزبی را دارد. نحوه تأیید و رد صلاحیت های انتخابات ریاست جمهوری 2021 ایران به دلیل عدم موفقیت دولت روحانی در بهبود معیشت مردم است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ "ناگاپوشپا دوندرا" تحلیلگر پژوهش در مؤسسه مطالعات و تجزیه و تحلیل های دفاعی مانوهار پاریکار طی یادداشتی گفت: سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران در 18 ژوئن سال 2021 (28 خرداد سال 1400) برگزار می شود. شورای نگهبان در تاریخ 25 مه سال 2021 لیستی از 7 نامزد تعیین شده برای انتخابات ریاست جمهوری آینده شامل؛ سعید جلیلی، سید ابراهیم رئیسی، علیرضا زاکانی، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی، محسن مهرعلیزاده، محسن رضایی و عبدالناصر همتی را منتشر کرد.

بسیاری از کاندیداها از جمله؛ "محمود احمدی نژاد" رئیس جمهور سابق، "اسحاق جهانگیری" معاون رئیس جمهور فعلی و "علی لاریجانی" رئیس سابق مجلس و مذاکره کننده اصلی توافق هسته ای رد صلاحیت شدند. "حسن روحانی" رئیس جمهور فعلی ایران نا امیدی خود را از روند انتخاب نامزدها ابراز کرد.

نظرسنجی در اکتبر سال 2020 نشان داد که تقریبا نیمی از ایرانیان از دولت "حسن روحانی" رئیس جمهور فعلی ناراضی هستند. "احمدی نژاد" یکی از منتقدان اصلی دولت به عنوان پیشرو در انتخابات ریاست جمهوری مطرح شد. اما با توجه به خصومت روزافزون وی با "آیت الله خامنه ای" رهبر انقلاب از سال 2010 رد صلاحیت او از سوی شورای نگهبان به طور وسیعی پیش بینی شده بود. در اوایل سال 2017 نیز کاندیداتوری وی برای انتخابات ریاست جمهوری توسط آیت الله خامنه ای رد شد.

رد کاندیداتوری جهانگیری و لاریجانی غیر منتظره بود. انتظار می رفت که "لاریجانی" بتواند از اردوگاه اصلاح طلبان حمایت کند.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضائیه مورد پسندترین گزینه در رقابت ریاست جمهوری است. وی در انتخابات ریاست جمهوری سال 2017 بیش از 15 میلیون رأی کسب کرد. رئیسی تنها سیاستمداری است که توانایی ایجاد وحدت حزبی را دارد. در واقع، اکثر نامزدهای این بلوک امسال از نامزدی خود به نفع وی انصراف دادند.

جوانان کشور نیز از رئیسی حمایت می کنند. نظرسنجی های انجام شده توسط مؤسسات مختلف نشان می دهد که رئیسی با اختلاف زیاد، پیشرو نظرسنجی ریاست جمهوری است. سیاست فشار حداکثری "دونالد ترامپ" و تحمیل مجدد تحریم ها نقش عمده ای در تقویت حزب اصولگرایان ایران داشته است. علاوه بر این، عدم تحقق وعده های کلیدی اقتصادی روحانی با اعتراضات قابل توجه ضد دولتی در سالهای 2018 و 2019 منجر به فرسوده شدن جذابیت اصلاح طلبان شد.

رئیسی قول داده که یک ایران قدرتمند تأسیس کرده و بر تقویت اقتصاد کشور تمرکز کند. وی همچنین متعهد شده که روابط اقتصادی با همسایگان ایران را تقویت کند. انتظار می رود که وی به منظور دستیابی ایران به خودکفایی اقتصادی، عناصر اقتصاد مقاومتی را تقویت کند.

گمانه زنی ها بر این است که نحوه تأیید و رد صلاحیت های انتخابات ریاست جمهوری 2021 (سال 1400) ایران به دلیل عدم موفقیت دولت روحانی در بهبود وضعیت معیشتی مردم ایران و سیاست های ترامپ پس از خروج از برجام است. با نزدیک شدن به انتخابات همچنان مذاکرات بر سر احیای توافق هسته ای 2015 نتیجه قابل توجهی ندارد.

انتهای پیام /

رئیسی تنها سیاستمدار توانمند در ایجاد وحدت حزبی است / عدم موفقیت دولت روحانی در بهبود معیشت مردم 2
رئیسی تنها سیاستمدار توانمند در ایجاد وحدت حزبی است / عدم موفقیت دولت روحانی در بهبود معیشت مردم 3