ساخت بیمارستان های 1000 تختخوابی در کشور
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، در خصوص برنامه وزارت بهداشت برای ساخت بیمارستان های جدید و ایجاد عدالت در توزیع تخت های بیمارستانی، توضیحاتی داد.
به گزارش مشرق، بهروز رحیمی، در گفتگوی تلویزیونی پیرامون اقدامات وزارت بهداشت در حوزه بیمارستان سازی، گفت: وزارت بهداشت در دولت سیزدهم 15 هزار و 910 تخت تحویل داده است.
وی با عنوان این مطلب که همه بیمارستانهای جنرال ما بخش کودکان را دارند، به بیمارستان کودکان حکیم اشاره کرد و افزود: ولی محدود بیمارستانی را شما پیدا میکنید با این مشخصات بتواند فقط ویژه کودکان در تمام سطوح تخصصی و فوق تخصصی ارائه خدمات بدهد.
رحیمی ادامه داد: استراتژی که وزارت بهداشت دارد، این است که بتوانیم تمام خدمات بهداشتی و درمانی را در استانها ارائه بدهیم و نقل و انتقال بیمار در بین استانی به حداقل برسد.
معاون وزیر بهداشت، با اشاره به سیاست توزیع عادلانه خدمات درمانی در مناطق مختلف کشور، اظهار داشت: بیمارستان کودکان بندرعباس با 120 تخت تا دو سه هفته آینده قابلیت افتتاح را دارد، یا بیمارستانهای 32 تخت، بیمارستانهای 64 تا 500 تختخوابی را در سراسر کشور داریم.
وی افزود: در کل کشور برنامه ریزی ما این طوری است که بتوانیم نسبت جمعیت به تخت را به عددی برسانیم که نسبت به منطقه عدد امیدوارکنندهای باشد. 50 هزار تختی که داریم میسازیم کاملاً پراکندگی کشوری دارد و برخی از مناطق خاص هم مثل جنوب استان تهران که واقعاً محرومیت خاصی در سطح ارائه خدمات بهداشتی درمانی داشتند، هدفگذاری ویژهای هم برای این منطقهها شده است.
رحیمی در خصوص برنامه وزارت بهداشت برای ساخت 10 کلان بیمارستان در کشور، گفت: یکی از استراتژیهای وزارت بهداشت، احداث بیمارستانهای بزرگ و کلان بیمارستان مثل بیمارستان حضرت مهدی، بیمارستان غدیر است و الان در استانهای گیلان مازندران، مشهد، هرمزگان، اراک، اردبیل و همدان، پروژه هزار تختخوابی را تعریف کردیم بیمارستان بین 500 تا هزار تخت خوابی که میتواند بیمارستانهای مادر باشد.