شنبه 3 آذر 1403

سازمان جهانی بهداشت: دیگر نقطه امنی در غزه وجود ندارد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
سازمان جهانی بهداشت: دیگر نقطه امنی در غزه وجود ندارد

سخنگوی سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که دیگر هیچ نقطه امنی در غزه وجود ندارد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، «مارگارت هریس» سخنگوی سازمان جهانی بهداشت بامداد چهارشنبه هشدار داد که هیچ مکان امنی در نوار غزه وجود ندارد که مردم فلسطین به آن پناه ببرند. هریس که با شبکه «الجزیره» سخن می‌گفت، همچنین از این که رژیم صهیونیستی مراکز بهداشتی را هدف حملات قرار می‌دهد، اظهار شگفتی کرد و گفت: ما هنوز هم نمی‌دانیم چرا [اسرائیل] بیمارستان‌ها و آمبولانس‌ها را بمباران می‌کند.

در ادامه هشدار سازمان های بین المللی، سازمان عفو بین‌الملل نیز روز سه‌شنبه حمله رژیم صهیونیستی به اردوگاه رفح و شهادت و زخمی شدن‌ها ده‌ها فلسطینی در این حمله را «جنایت جنگی» خواند. به گزارش ایرنا، در بیانیه این سازمان که در شبکه اجتماعی «ایکس» منتشر شد، آمده است: حملات هوایی هولناک به غیرنظامیان در رفح آخرین مورد از حملات نیروهای اسرائیلی در نوار غزه بود و این حملات نقض آشکار قوانین بین‌المللی است.

در این بیانیه تأکید شد: این حملات کور که باعث کشته و زخمی شدن غیرنظامیان می‌شود، جنایت جنگی است که بایستی درباره آن تحقیق شود.

خبرگزاری فلسطینی الأقصی روز سه‌شنبه تصاویر هولناکی از جنایت جدید صهیونیست‌ها در اردوگاه آوارگان فلسطینی «المواصی» در غرب شهر رفح را منتشر کرد که بر اثر حمله هوایی و توپخانه ای ارتش رژیم صهیونیستی، دست‌کم 20 فلسطینی به شهادت رسیده اند.

وزارت بهداشت غزه نیز روز سه‌شنبه در تازه ترین آمار قربانیان جنگ نابرابر رژیم صهیونیستی در غزه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی طی 24 ساعت گذشته، پنج جنایت جدید در مناطق مختلف نوار غزه انجام داد که منجر به شهادت 46 نفر و زخمی شدن 110 نفر دیگر شد.

این وزارتخانه افزود: با احتساب این آمار جدید، شمار شهدای تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر (15 مهرماه) تا به امروز به 36 هزار و 96 نفر افزایش یافته است.

وزارت بهداشت فلسطین همچنین آخرین آمار مجروحان این جنایات را 81 هزار و 136 نفر اعلام کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی نیمه شب یکشنبه (ششم خرداد) با حمله به اردوگاه آوارگان در شهر رفح در جنوب نوار غزه حدود 45 فلسطینی از جمله زنان و کودکان را شهید و ده‌ها نفر دیگر را زخمی کرد.

این حمله درحالی انجام شد که دیوان بین‌المللی دادگستری روز جمعه (چهارم خرداد) با 13 رای موافق و 2 رای مخالف حکم توقف فوری حمله رژیم صهیونیستی به رفح را صادر کرد و بازگشایی گذرگاه رفح را برای ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه خواستار شد.

این حکم دیوان بین‌المللی دادگستری با استقبال گسترده‌ای در سطح بین‌المللی همراه شد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید