دوشنبه 16 شهریور 1405

فرمانده انتظامی یزد: طرح پلیس محله محور در استان تقویت می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
فرمانده انتظامی یزد: طرح پلیس محله محور در استان تقویت می‌شود

یزد - ایرنا - فرمانده انتظامی یزد گفت: اجرای طرح پلیس محله محور در راستای واگذاری امور به مردم با هدف تامین امنیت پایدار در مناطق مختلف استان پیش‌بینی و در آینده تقویت می‌شود.

به گزارش ایرنا، سرتیپ عباسعلی بهدانی‌فرد روز یکشنبه در نخستین روز بزرگداشت هتفه نیروی انتظامی در نشست با فرمانده سپاه الغدیر استان یزد با قدردانی از همکاری مردم افزود: تحقق امنیت در محله ها به همکاری مردم در کنار فعالیت کلانتری‌ها و سایر نیروها ارتباط مستقیم دارد.

وی با اشاره اینکه هم‌اکنون امنیت خوبی در استان و محله ها برقرار است، بیان کرد: همکاری نیروهای نظامی و انتظامی در کنار مردم به خصوص در محله ها موجب ارتقای امنیت پایدار است، امیدواریم این روند همانند گذشته با قدرت و جدیت بیشتری پیگیری و اقدام شود.

همچنین فرمانده سپاه الغدیر یزد گفت: نیروهای نظامی و انتظامی با وحدت و هماهنگی در کنار هم و همراهی مردم وظایف خود را در خدمت به مردم، تحقق مطالبات و انجام ماموریت‌ها به خصوص ارتقای امنیت و آرامش استان و محلات انجام می‌دهند.

سرتیپ رضا پورشمسی اظهار کرد: نقش نیروهای نظامی به خصوص انتظامی در خدمت به مردم و کشور برکسی پوشیده نیست و امروز با وجود تمامی توطئه‌های دشمنان شاهد حفط امنیت و آرامش در محله های استان هستیم و این روند ارتقا می‌یابد.

ویژه برنامه‌های بزرگداشت هفته نیروی انتظامی از امروز (یکشنبه) برابر 27 مهرماه جاری با 124 برنامه بر اساس شرایط موجود و با رعایت دقیق شیوه‌نامه‌های بهداشتی برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در استان آغاز شد.

امسال هفته بزرگداشت نیروی انتظامی که تا سوم آبان‌ماه ادامه دارد با شعار «با هم برای امنیت و سلامت» نامگذاری شده است.

همچنین سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیروز (شنبه) گفته بود که از اوایل اسفند ماه 98 تاکنون 526 هزار و 490 نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند و با فوت 253 نفر از بیماران در 24 ساعت گذشته، تعداد افراد متوفی به 30 هزار و 123 نفر رسیده است.

سیما سادات لاری بیان کرد: از 24 ساعت گذشته تا ظهر 26 مهر 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، چهار هزار و 103 بیمار جدید مبتلا به کووید - 19 در کشور شناسایی شده اند که از این تعداد یک هزار و 779 نفر از آنها بستری شدند و با این حساب، مجموع بیماران کووید - 19 در کشور به 526 هزار و 490 نفر رسید.

وی افزود: تاکنون 423 هزار و 921 نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند و همچنین چهار هزار و 721 نفر تحت مراقبت قرار دارند که تاکنون چهار میلیون و 482 هزار آزمایش تشخیص کووید - 19 در کشور انجام شده است.

وی بیان کرد: شرایط از لحاظ شیوع کرونا در تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان قرمز است و استان‌های هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارد.

*س_برچسب‌ها_س*