نفوذ سیلاب در چشمه کوهرنگ، عامل مشکلات آبی در شهرکرد / کمبود یا قطعی آب به زودی حل می شود
حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن فاطمی گفت: قطعی یا کمبود آب در شهرکرد و شهرها و روستاهای اطراف آن مربوط به یک واقعه استثنایی می شود که همان نفوذ سیل به سرچشمه آب شرب است، به طوری که 60 درصد آب شهرکرد که از چشمه کوهرنگ تامین می شد به واسطه گل آلود شدن از دسترس خارج شد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ نماز عبادی سیاسی این هفته در شهرستان های چهارمحال و بختیاری برگزار شد، در این آیین ائمه جمعه به بیان مشکلات مردم و مسائل روز پرداختند.
حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن فاطمی ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه شهرکرد، با اشاره به مسئله آب، اظهار کرد: در روزهای اخیر شهرکرد و برخی دیگر از مناطق چهارمحال و بختیاری با کمبود یا قطعی آب مواجه هستند.
وی افزود: اولا بحث سیل بود که عده ای از شهروندان چهارمحال و بختیاری را گرفتار کرد و مشقت و مشکلات فراوانی برای آن ها به ارمغان آورد، مسوولان باید رفع این مشکلات احساس وظیفه کنند.
امام جمعه موقت شهرکرد مشقت و مشکلات ناشی از سیل را امتحان الهی دانست و گفت: مسؤولان باید برای برطرف شدن مشکلات مردم در مناطق سیل زده اقدامات لازم را انجام دهند.
فاطمی ادامه داد: نکته ای که به حسب شهادت افراد موثق و قابل اطمینان، به بحث سیل ارتباط پیدا کرد، موضوع گل آلود شدن، کم شدن و بعد از آن قطع شدن آب شهرکرد و شهرها و روستاهای اطراف بود.
وی عنوان کرد: این رخداد مربوط به یک واقعه استثنایی می شود که همان نفوذ سیل به سرچشمه آب شرب است، به طوری که 60 درصد آب شهرکرد که از چشمه کوهرنگ تامین می شد به واسطه گل آلود شدن از دسترس خارج شد.
امام جمعه موقت شهرکرد خاطرنشان کرد: با کمک چاه های کشاورزی و وارد مدار شدن آب این چاه ها وضعیت آب شرب شهرکرد بهتر شده اما طول می کشد تا مسئله کامل حل شود.
فاطمی اضافه کرد: تقریبا می توان گفت در طبقات پایین برخی ساختمان ها آب هست، ولی آنچه که صادقانه و خالصانه از مردم انتظار می رود صرفه جویی در مصرف آب است.
وی بیان کرد: مشکل آب در شهرکرد حل می شود و مطلب لاینحلی نیست، مسوولان ذی ربط نیز با جدیت مشغول به کار هستند.
امام جمعه موقت شهرکرد با اشاره به برجام و توافق نامه ای است که تهیه شده و ادعا می کنند این توافق نهایی است، تاکید کرد: آنگونه که مسوولان نظام جمهوری اسلامی بیان می کنند این متن توافق صرفا یک جوسازی رسانه ایی است تا نظام جمهوری اسلامی ایرانرا در یک کار انجام شده قرار دهند.
فاطمی تصریح کرد: درواقع توافقی صورت نگرفته است، مذاکرات و تلاش ها برای توافق همچنان ادامه دارد، آنچه که آرزوی ما و دیگر مردم ایران است رسیدن به جایی است که مشکلات و معضلات اقتصادی مردم رفع شود.
اصلاح زیرساختهای آسیب دیده از سیل شهرستان فارسان با مدیریت صحیح
حجتالاسلام محسن ملک پور نیز در خطبههای نماز جمعه این هفته شهر فارسان اظهار کرد: خودم و همه شما نمازگزاران محترم را به رعایت و تقویت و تسدید تقوای الهی دعوت می کنم، اهل تقوا آرزوهای طولانی ندارند و هوای نفس خود را کنترل می کنند، در حکمت 202 امیرالمؤمنین علیهالسلا فرمود: بزرگترین سرمایه، ترک آرزوست، چون بالاترین ی نیازی این است که انسان با به دست آوردن کمالات نفسانی از همهچیز غیر خدا احساس بی نیازی کند، چون آرزو داشتن، یعنی نفس انسان مشغول شود به خواستههایی که ندارد و دوست دارد داشته باشد که آرامآرام محبت دنیا را در دل انسان می اندازد و برای به دست آوردن خواستههایش گاهی مبتلا به حرص و حسد و طمع می شود.
امامجمعه فارسان به متن توافق نهایی اشاره داشت و گفت: در مورد متن توافق نهایی؛ اسم رمز تشدید فشار غرب علیه ایران نیاز اصلی غرب به حضور فعال ایران در بازارهای انرژی جهان با نزدیک شدن پاییز و نگرانی اروپا و آمریکا از زمستان سخت و سردی که احتمالاً در انتظارشان خواهد بود ازیکطرف و نیاز بایدن به دستاورد سازی برای انتخابات آینده مجلس و نیز نگرانی غرب، از پیشرفتهای ایران در مراحل بعدی دانش هستهای که دست برتر را به ایران می دهد، موجب شده که باعجله و شتاب و درحالی که بهشدت به توافق با ایران نیاز دارند، با یک بازی جدید به میدان بیایند و با لفاظی های نخنما و شِگردهای کهنه توپ را به زمین ایران بیندازند.
وی افزود: «انریکه مورا» معاون هماهنگکننده اتحادیه اروپایی چند ایده را به طرفهای مذاکرهکننده در وین ارائه کرده و لازم است این ایدهها در پایتختها مورد بررسی دقیقتر قرار بگیرد، طبعاً زمانی که جمهوری اسلامی ایران بهعنوان یکی از طرفهای اصلی مذاکرات، متن موجود را بهعنوان توافق نهایی قبول ندارد، هیچ مقام دیگری نمی تواند از نهایی شدن متن توافق صحبت کند، اتحادیه اروپایی در جایگاه هماهنگکننده مذاکرات نمی تواند پیشنهادات خود را بهعنوان «متن نهایی» معرفی نماید چراکه اتخاذ تصمیم در این خصوص تنها در اختیار طرفهای مذاکرهکننده است.
وی تصریح کرد: ازاینرو با توجه به اینکه غرب در حال حاضر به توافق به ایران نیاز دارد می خواهد با زرنگی، بهزعم باطل خود و با فضاسازی رسانهای و اقدامات غیر فنی و خلاف اصول مذاکره، توپ را در زمین ایران بیندازد و به خیال خود دولتمردان ایران را با افکار عمومی مردم خود در داخل کشور و با افکار عمومی برساخته از فضاسازی رسانهای در خارج، مواجه و مقابل کند.
حجتالاسلام محسن ملک پور به مسئله سیل و حوادث و بلایای طبیعی اشاره و بیان داشت: در مورد مسئله سیل که از حوادث و بلایای طبیعی است که در روزهای گذشته باعث ناراحتی و تلخ کامی همه مردم ایران بخصوص مناطق درگیر شد به خاطر خسارات جانی و مالی که به بار آورد، لازم است اینجا به این موضوع مختصر اشاره ای داشته باشم، روایاتی که مطرح است و استفادهای که از آیات می شود این است که انسان را در خوف و رجاء نگه می دارند، گاهی در روایتی دارد که اگر کسی دچار بلا نشود مورد غضب خداست؛ و گاهی می فرماید مؤمن به اقسام بلاها امتحان می شود و بلا بهسوی مؤمن شتاب دارد و البته بهاندازه ایمانش امتحان می شود.
وی اظهار داشت: اینجا باید از همه مردم فداکار و باوفا و نوعدوست کشورمان که پیشتاز بودند و منتظر هیچ پیام و دستوری نشدند و جلوههای مانا از ایثار از خود نشان دادند که شاید در مواردی خودشان هم آسیبدیده بودند؛ و همچنین از عزیزان روحانی که در صحنه حاضر بودند و بهویژه از سپاه، نیروهای مسلح، نیروی انتظامی، بسیج، نیروهای امدادی، ستاد مدیریت بحران، هلالاحمر، کمیته امداد و... که در مناطق مختلف حاضر شدند و با سرعت عمل و دقت، خالصانه ارائه خدمات کردند تشکر و قدردانی کنم.
امامجمعه شهر فارسان تصریح کرد: جا دارد که در استان و بهویژه شهرستان خودمان هم تشکر کنیم، چون احتمال بروز حادثه می رفت همه آمادهباش بودند، بنده دائم با عزیزان در تماس بودم و از روند امور در شهرستان از دستگاه های مختلف پیگیری می کردم و دیدم که همه در پست های مأموریتی چند شبانهروز آماده بودند که غافلگیر نشوند، بخشداران، شهرداران، دستگاههای امدادی و امنیتی، پلیس راهور و در رأسشان فرماندار سرکشی می کردند و مراقب بودند، همه با همدلی مشغول بودند.
وی افزود: اما نباید از این موضوع غافل بود که شهرستان ما هم آسیبپذیر است و بعضاً شنیده و دیده می شود که تخلفاتی در زیرساخت ها صورت گرفته که باید سریعاً در جبران آنها اقدام کرد، در غیر این صورت ممکن است خساراتی متوجه ما هم باشد که البته بارندگی و سیل با مدیریت درست خسارت جانی نداشت و خسارت مالی زیاد به بار نیاورد دوستان هم متوجه بودند که کارهای تأمینی را انجام بدهند؛ اما باید زیرساختها حتماً درست شود.
انتهای پیام /