نماینده مجلس: «ملت ایران» و «حاکمیت» دیوارنویسی سفارت و بداخلاقی را تأیید نمیکند
جماران نوشت: عباسزاده عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: تندروی ها کاملا بیتأثیر است. هرچند ما تندروی و رادیکالیسم را تایید نمیکنیم. نظام ما قانونمند است. هر کاری مسئول دارد و در راس قوای ما رهبری انقلاب با اختیارات خود حرف آخر را در کشور ما میزند و مواضع ایشان اثبات شده است که بیشترین و کامل ترین انطباق با منافع ملی کشور و حتی مصالح جهان اسلام و منطقه را دارد.
محمود عباسزاده عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: جای تاسف دارد که غربیها در قرن بیست و یکم علی رغم اینکه با ادعای حقوق بشر گوش جهان را پر کرده اند، امروز از مولفه تحریم به عنوان تهدید علیه بشریت که برخلاف حقوق بشر و آزادی و دموکراسی است، استفاده میکنند. تقصیر مردم ایران چیست؟ البته شاید از نظپر آنها تقصیر مردم است که سال 57 مردمیترین انقلاب را رقم زدند و نظام سلطنتی را برداشته و یک نظام دموکراتیک را جایگزین کردند!
وی افزود: مسأله دیگر این است که آنها در تحریم سپاه خطای راهبردی میکنند؛ چون سپاه با ارتش فرق دارد. زیرا سپاه در ایران برآمده از بطن مردم است. اگر تاریخ سپاه را مطالعه کنیم؛ هستهی اصلی آن برای حفاظت از انقلاب مردمی تازه به وقوع پیوسته است. قبل از اینکه یک نهاد نظامی باشد یک نهاد مردمی است و با همهی ارتشهای جهان تفاوت دارد و البته بسیج هم همینطور است.
تحریم سپاه، تحریم مردم است
وی با اشاره به اینکه بسیج با فرمان حضرت امام در کشور ما شکل گرفت، یادآور شد: وقتی آنها ملت تازه انقلاب کرده را توسط ارتش کلاسیک تا دندان مسلح بعثی تحت هجوم خود قرار دادند، بسیج برای مردمی کردن دفاع در ایران شکل گرفت. بنابراین، طبیعتا تحریم سپاه، تحریم مردم است. امروز در زمان صلح سپاه چه می کند؟ در روستاهای دور افتاده و محروم؛ آبرسانی، برق رسانی، راه سازی و محرومیت زدایی میکند یا اگر در جایی اتفاقاتی مثل کرونا، سیل و حوادث طبیعی اتفاق بیفتد، سپاه و بسیج مانند هلال احمر در ابعاد وسیعتر و مردمیتر وارد عمل میشود. آنها آثار تحریم سپاه را میدانند، والا بیشتر از این تهدید میکردند.
غربیها با تحریم سپاه خطای راهبردی و استراتژیک انجام میدهند
این نماینده مجلس با تاکید بر بیتأثیری تحریم سپاه، گفت: غربیها با تحریم سپاه خطای راهبردی و استراتژیک انجام میدهند، اتفاق خاصی هم نمیافتد چون سپاه وابستگی خاصی به آنها ندارد. امروز سپاه یک نیروی درونزا است و حتی در ابعاد نظامی آنچه که نیاز دارد خود تولید میکند و خیلی وابسته به خارج نیست، بلکه و وابسته به قلبهای مردم است. لذا به نظر من آنها به کاهدان میزنند.
ملت ایران با وجود گلایه گسترده نسبت به عملکرد انگلیس، دیوارنویسی سفارت و بداخلاقی را تایید نمیکند
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در خصوص دیوارنویسی سفارت انگلیس نیز اظهار داشت: در مورد دیوار نویسی باید بگویم؛ ملت ایران در طول تاریخ از خیانتهای انگلیس دل پری دارد و تاریخ ثابت کرده آنها از پشت به ما خنجر زده است. آنها استعمارگرایانه در مقابل ایران عمل کرده است. مردم ایران عموما از هر جناح و مذهبی برای عملکرد انگلیس گلایهی تاریخی دارند، اما با این وجود ملت ایران باف رهنگ و متمدن هستند و جمهوری اسلامی نظام قانون است و به قوانین بینالمللی احترام میگذارد. ملت ایران حتی با دشمن هم متمدنه و بزرگوارانه رفتار می کند و با وجود اینکه گلایه گسترده نسبت به عملکرد انگلیس دارند، اما دیوارنویسی سفارت و بداخلاقی را تأیید نمیکند و طبیعتا مسئولان نظم و امنیت در کشور با اینگونه کارها برخورد قانونی می کنند.
کارهای غیرقانونی و غیر اخلاقی و مغایر شأن ملت ایران مورد تایید حاکمیت نیست
وی افزود: کارهای غیرقانونی و غیر اخلاقی و مغایر شأن ملت ایران مورد تأیید حاکمیت نیست. رفتار دشمنان در مورد برجام تاثیر ندارد. آنها یک نگاه استراتژیک در برجام دارند و به دنبال این هستند که ملت ما تضعیف شود و تکنولوژی و ظرفیت هستهای یکی از مولفههای قدرت و اقتدار است که در همه عرصهها نیز کاربرد دارد، آنها جمهوری اسلامی قوی و مقتدر را نمیخواهند و طبیعی است با دادن امتیازات مخالفت میکنند و این رفتارها به عناد، استراتژیک و راهبرد آنها برمیگردد.
عملکرد تندروها کاملا بی تاثیر است
محمود عباسزاده در پایان در خصوص اثرگذاری عملکرد تندرو ها در سیاست خارجی، گفت: به نظر من تندروی ها کاملا بیتأثیر است. هرچند ما تندروی و رادیکالیسم را تایید نمیکنیم. نظام ما قانونمند است. هر کاری مسئول دارد و در راس قوای ما رهبری انقلاب با اختیارات خود حرف آخر را در کشور ما میزند و مواضع ایشان اثبات شده است که بیشترین و کامل ترین انطباق با منافع ملی کشور و حتی مصالح جهان اسلام و منطقه را دارد.
وی در پایان گفت: به نظر من این درست نیست که بگوییم رادیکالها و تندروها باعث اقدامات استراتژیک در مقابل جمهوری اسلامی میشوند. در حالی که بخش از آن اقدامات به ماهیت اسلامی نظام جمهوری اسلامی و و بخشی دیگر به عملکردها برمیگردد که هر کدام در جای خودش قابل بررسی است.
بیشتر بخوانید:
-
پای «سکوت سیاسی» در میان است؟ / انتقاد یک حقوقدان از مصونیت «مجرمان شعارنویسی روی دیوار سفارت انگلیس» از برخورد «قضایی و امنیتی»
-
بعد از شعارنویسی، «از سفارت روسیه» آمدند و از دیوارهای سفارت انگلیس، «عکس» گرفتند / تصاویر پخش شده از این دیوارنویسیها، به ضرر ایران است
-
هشدار مهاجری درباره احتمال شناسایی «ضدبرجامیهای جاسوس روسیه»
-
«پلیس دیپلماتیک» کجاست؟ / بیادبی در اعتراضات دانشگاه، بد است؛ روی دیوار سفارت خارجی، خوب؟!
-
هشدار معنادار نماینده مجلس به شعارنویسان روی دیوار سفارت انگلستان / تاسفبار است / در پازل سفیر انگلیس، بازی می کنید
-
انتقاد از شعار «آبروبر» و عجیب، روی دیوار سفارت انگلیس + عکس
-
پس غیرت «بسیج دانشجویی» کجاست؟ / جلوی سفارت عراق تجمع نمیکنید؟
-
دهباشی: جرات دارید روی دیوار سفارتهای چین یا روسیه، ولو با مداد، نقطهای بگذارید
21220
کد خبر 1721108