وحیدی: اتفاقات اخیر عفونتهای درون جامعه را بیرون ریخت
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست فصلی مصیر، قرارگاه مردمی تحول اجتماعی شهید اسداللهی با حضور 36 مسئول قرارگاه در سطح استانها و شهرستانها 16 مرکز و شتابدهنده در سطح ملی با حضور و سخنرانی وزیر محترم کشور دکتر وحیدی، دکتر عباسی مسئول سازمان امور اجتماعی، حاج حسین یکتا مسئول جمعیت امام رضاییها، مهندس عبودتیان دستیار مردمی سازی رئیس جمهور و دکتر قاسمپور عضو کمیسیون اجتماعی...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست فصلی مصیر، قرارگاه مردمی تحول اجتماعی شهید اسداللهی با حضور 36 مسئول قرارگاه در سطح استانها و شهرستانها 16 مرکز و شتابدهنده در سطح ملی با حضور و سخنرانی وزیر محترم کشور دکتر وحیدی، دکتر عباسی مسئول سازمان امور اجتماعی، حاج حسین یکتا مسئول جمعیت امام رضاییها، مهندس عبودتیان دستیار مردمی سازی رئیس جمهور و دکتر قاسمپور عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی رییس فراکسیون زنان، طی سه روز از تاریخ دو تا چهار آذرماه در مجموعه فرهنگی سرچشمه برگزار شد.
دکتر وحیدی، وزیر کشور با حضور در هشتمین نشست فصلی قرارگاه مردمی تحول اجتماعی مجاهدت و شهادت جوانان دهه هشتادی در اغتشاشات اخیر را نشانه رشد و بالندگی جامعه دانست.
وزیر کشور ضمن تشکر از مجاهدت جوانان مومن انقلابی در سراسر کشور بیان کرد: ما امروز با دو نوع روایت مواجهه هستیم. یک جریانی هست که سعی دارد جامعه را به بن بست رسیده و سرشار از مشکلات نشان بدهد. یک روایت هم روایت انقلابی است، روایتی که نشان میدهد انقلاب با قدرت در حال پیشرفت است.
وحیدی ادامه داد: در شرایط کنونی وظیفه ما در وهله اول حفظ و تقویت ایمان است، و لازم است به مسیرمان و راهی که میرویم ایمان داشته باشیم. دوم اینکه دروغ بزرگ دشمن را نشان دهیم. بسیاری دچار اشتباه شناختی شدند. آنچه از پس این اغتشاشات بر میآید این است که جمهوری اسلامی قویتر خواهد شد.
وزیر کشور اظهار داشت: ما در دهه 1360 شرایط بسیار پیچیده و سختتری را قبلاً پشت سر گذاشتیم، در همین تهران هر روز تعداد زیادی از هموطنانمان را شهید میکردند، در گلستان، کردستان و جاهای دیگر مشکلات فراوانی وجود داشت. عزیزان ما امثال شهید بهشتیها و مطهریها را از ما گرفتند در حالیکه درگیر دفاع مقدس هم بودیم.
وی افزود: اتفاقات اخیر سبب شد مشکلات اجتماعی و عفونتهایی که در درون پیکره بزرگ جامعه ما هست ظهور و بروز بیشتری پیدا کند تا همه مسئولین جهت رفع آن به تقلا بیفتند و برای جامعه قوی تلاش مضاعف کنند. جامعه قوی، جامهای است که انسجام داشته باشد، تعهد و مسئولیت پذیری داشته باشد، روابط انسانها به دور از دخالتهای شیاطین شکل بگیرد.
وزیر کشور در رابطه با شهادت جوانان دهه هشتادی و هفتادی مانند شهید آرمان علی وردی، شهید سیدروحاله عجمیان، شهید دانیال رضازاده، شهید حسین زینالزاده و شیخ شهید سجاد شهرکی و... بیان کرد: اینکه در همین ایام جوانانی حتی از دهه هشتادیها در صحنه حاضر شدند و برای امنیت به شهادت رسیدند نشانه بالندگی جامعه ما است. اساس حرکت انقلاب همین جریانهای مردمی است. در این حرکت انقلابی بایستی محله، مسجد و مدرسه را تقویت کرد. این امر محقق نخواهد شد جز با حضور نیروهای مردمی.
در ادامه نشست سید احمد عبودتیان ضمن تاکید بر جایگاه رفیع حلقههای میانی و گروههای مردمی در دولت سیزدهم بیان داشت: مسئولین رسمی کشور وظایفی دارند که در حال انجام آنها هستند، زحمات زیادی میکشند، اما ممکن است انتقاداتی به آنان وارد باشد، ولی رسالت اصلی گروههای مردمی کمک جهت به میدان آوردن مردم به منظور حل مسائل کشور است.
دستیار مردمی رئیس جمهور ادامه داد: حلقههای میانی وظیفه دارند نحوه تعامل با دستگاههای مختلف در استانهای خود را پیدا کرده و با آماده سازی بستر را برای تعامل سازنده و نقش آفرینی آحاد مردم در سیاستگذاری، تصمیم گیری و عملیاتی سازی ایدهها در کشور نقش خود را ایفا کنند. دکتر عباسی رئیس سازمان امور اجتماعی نیز در رابطه با وضعیت فرهنگی اجتماعی کشور بیان کرد: دشمن همواره در حال بمباران عقبه انقلاب اسلامی است و این تهاجم فرهنگی صرفا به بستر دانشگاهها محدود نمیشود بلکه در تمام جامعه وجود دارد. ایان کرونا و دسترسی بیشتر و آسانتر به فضای مجازی این وضعیت را تشدید کرد.
عباسی افزود: دشمن بعد از ناامیدی از جنگ نظامی و اقتصادی به صحنههای اجتماعی کشور حمله ور شده اند. البته این رویه آمریکا صرفا در مقابله با ایران نیست بلکه در برابر چنین هم چنین رویکردی را در پیش گرفته اند که البته آمریکا در آنجا هم شکست خورده است.
در ادامه حاج حسین یکتا عضو شورای جهاد در رابطه با تهدیدات اجتماعی جامعه ایران در ماههای اخیر گفت: ما در جنگ سخت با قدرت گذشتیم و به پشت دیوارههای رژیم صهیونیستی رسیدیم. در عرصه اقتصادی هم هر چه تحریم بوده اعمال و اجرا شده است.
وی ادامه داد: تغییر قطب بندی در دنیا نیز در حال شکل گیری است و در شتاب علمی رتبه یک جهان را داریم. همچنین در زمینه فرهنگی بعد از سال 1388 سرمایهگذاری زیادی در جهت تقویت فضای مجازی و ایجاد و حکمرانی پلتفرمها صورت گرفت و زیست بوم فکری نوجوانان و جوانان را تغییر داد و این قصه در ایام کرونا شدت پیدا کرد. این فضای جدید هویت، لذت و درآمد به آنها داد و سبک زندگی جوانان را دگرگون کرد. مسئول جمعیت امام رضاییها با اشاره به فرصتهای ایجاد شده ذیل جنگ نرم افزود: همه اینها نتیجه پیروزیهای ما در عرصههای دیگر بر دشمن است. از پس فتنهها و اتفاقات مختلف همیشه رویشهای خوبی داشتیم. بعد از هر فتنه سخت اجتماعی، ملت مومن ایران فرصتی ایجاد کردند. برای مثال بعد از فتنه سال 1378 راهیان نور شکل گرفت. بعد از فتنه سال 1388 پیاده روی اربعین گسترش یافت. ان شاالله فتنه سال 1401 هم با نابودی اسرائیل و فتح بیت المقدس همراه است. همچنین دکتر قاسمپور عضور کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی و رییس فراکسیون زنان بیان کرد: هیچ کدام از سه قوه بدون همیاری و پیشرانی جریانهای مردمی نمیتوانند مسالهای را حل کنند. قاطعانه عرض میکنم که دولتها توانمندی میانداری جریانهای حلقههای میانی در کشور نیز بر نمیآیند چرا که اسیر بروکراسیها هستیم. عقب ماندگی ما در شناخت و مدیریت مساله نیز در پیچ و خم بروکراسی و جریان کارشناسی جبران نمیشود بلکه اینجا نیز باید به جریانهای حلقههای میانی متوسل شد؛ لذا تسهیل گری حرکت مردمی در کشور برای مجلس شورای اسلامی به صورت جدی دغدغه است. نماینده مردم تهران افزود: مسئله آسیبهای اجتماعی مسئله یک کشور است و علاوه بر اینکه باید در اولویت باشد نیازمند یک کار فوق العاده نیز هست. علی رغم اینکه اهمیت مسائل اجتماعی طی دو ماه اخیر نمود پیدا کرده، اما متاسفانه هنوز بودجه این حوزه تخصیص داده نشده است. به نظر بنده مطالبه اولویت قرارگرفتن و نگاه جدی به مسائل اجتماعی نیز در ید توانای جریانهای مردمی است.
ابراهیم نورمحمدی مسئول قرارگاه تحول اجتماعی هم نکاتی را در حوزه شبکه مردمی تحول اجتماعی و چگونگی مردمی ماندن بیان کردند: ما باید تشکیلاتمان مردمی باشد کنار مردم بمانیم، ما باید تلاش کنیم درد مردم درد خودمان باشد. وقتی کنار مردم باشیم این مردم مستصعف که به تعبیر روایت اهل و عیال خدایند کارمان برکت میکند. نباید رابطه ما با تشکیلات رابطه کارمندی باشد. همان طور که شهید مظلوم بهشتی که الان در قتلگاه ایشان این جلسه برقرار شده میفرمود: «اگر سیاست داخلی رهبران حزب تبدیل به سود سیاست کاریابی و شغلیابی کسانی شود که پی شغلی میگردند، که کاری ندارند و به دنبال کاری میگردند، بنده تأکید کردم که در این صورت حزب دیر یا زود سقوط خواهد کرد. رابطهها در داخل دفترهای حزب باید رابطه کارمندی نباشد.
سؤال، یعنی همه باید رایگان کار کنند و هیچ پرداختی به کسی نشود؟ نه، معنایش این نیست. معنایش این است که حزب در حد زمینه خاصی که در نظر گرفته، خودش را در برابر تأمین حداقلی نیازهای مالی همکاران داخل هر دفتر متعهد میبیند. اما شخصی که اینجا میآید، این طور نیست که بگوید من قرارداد میبندم، هفت ساعت در روز کار میکنم و اینقدر در ماه حقوق میگیرم و بعدها اینقدر در سال مرخصی میروم. این خوب است، این فرمول بدی نیست، اما برای تجارتخانهها و کارخانهها، برای ادارات معمولی. این فرمولی برای حزب بد است. اینجا جای عاشقهاست، عاشقان تلاش و مبارزه.
ما اگر در داخل حزب این رابطه را روزبهروز تقویت کنیم فعالیت حزب روز به روز شکوفاتر و بهتر میشود و اگر این رابطه ضعیفتر شود، آن وقت روز به روز نالهها بیشتر میشود. اینجا رابطه، رابطه کارمندی نیست. حالا در رابطه کارمندی هم نمیگویم این جائز است. فعلا درباره حزب بحث میکنیم. اگر رابطه کارمندی نیست، بنابراین مراجعاتی که به یکدیگر داریم باید مراجعه دو همرزم باشد».
رفقا و برادران عزیز و خواهران محترم، در اغتشاشات اخیر میدانم برخی از شما و ما رفقای عزیزمان را از دست دادیم، قبل از شهادت شیخ شهرکی زاهدان کنارش بودم. بله دشمن باید امثال شیخ شهرکی را بزند، چون کنار مردم بود، 500 معتاد را ترک داده بود و در بین شیعه و سنی محبوب بود. دشمن باید سید روحا... کرجی را بزند، دشمن باید دانیال و حسین را در مشهد بزند، چون آنها همه دلسوز مردم بودند.
دشمن باید آرمان عزیز ما این دهه هشتادی شلوارلی پوش تیشرت پوشش که آرام آرام شد یک طلبه دلسوز را بزند، چون درد جامعه را میفهمید، چون نوجوان پرشور بود که حتی آن شب برای دفاع از خانه یک فوتبالیست رفت و به آن وضع به قتل صبر آرام آرام جانش را گرفتند. انگشتانش را شکستند، چاقو به پای او زدند؛ سرش را به جدول کوبیدند؛ بلوک بر سرش زدند؛ زخم زبان زدند؛ دشنه کفاشی به کتفهایش فرو کردند.
اما رفقا به فضل الهی ما در کنار مردم برای امنیت مردم برای رساندن ایران عزیز به ایران قوی با تمام توان جهاد خواهیم کرد. ان شاالله هزاران آرمان میسازیم، هزاران آرمانی که آرمانشان ایرانِ آبادِ آزادِ قوی خواهد بود.
لازم به ذکر است در این نشست مهمانان ویژهای از دوستان شهیدان آرمان علی وردی، شهید رضازاده، شهید شهرکی، شهید عجمیان شهدای امنیت 1401 هم حضور یافتند و شهادت آنان را روایت کردند.