شنبه 29 دی 1403

کاظمیان: قول دادم بار مشکلات سوارکاری را از دوش وزارت ورزش بردارم / هیچ کار خلافی انجام نخواهیم داد

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
کاظمیان: قول دادم بار مشکلات سوارکاری را از دوش وزارت ورزش بردارم / هیچ کار خلافی انجام نخواهیم داد

رئیس جدید فدراسیون سوارکاری تاکید کرد که به وزارت ورزش و جوانان قول داده تا بار مشکلات این رشته را از روی دوش آنها بردارد.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد کاظمیان پس از برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری و انتخاب به عنوان رئیس جدید این فدراسیون اظهار داشت: اعضای مجمع با رای اعتمادی که به بنده دادند، وظیفه خیلی مهمی بر عهده من گذاشتند. با کمک و مشورت تمامی اعضای مجمع کارها را انجام خواهیم داد.

وی در خصوص معرفی اعضای جدید هیئت رئیسه در مجمع سال آینده فدرسیون گفت: از ریاست مجمع اجازه خواستم تا با توجه به اینکه اعضای هیئت رئیسه را دو سال پیش معرفی کرده بودم، فرصتی برای بازنگری در این خصوص به بنده بدهند؛ البته دوستان به عنوان سرپرست کار را دنبال خواهند کرد و شبانه‌روز کار خواهیم کرد تا برنامه سال آینده را تدوین کنیم. انشاءالله در اسرع وقت بتوانیم یک مجمع عمومی برگزار کنیم و تمامی آیین‌نامه‌ها که اصلاح شده است و تقویم ملی و بین‌المللی ده رشته خود را برنامه‌ریزی کنیم.

کاظمیان رئیس فدراسیون سوارکاری شد

کاظمیان در خصوص اتفاقاتی دوران سرپرستی از جمله عدم ورود اسب‌های خریداری شده و داستان میکروچیپ‌ها گفت: دغدغه من دغدغه اسب است. خیلی سال است که در این زمینه هستم و مشکلات همه را می‌دانم. در اسرع وقت قول می‌دهم که کمیته‌های تخصصی را تشکیل خواهیم داد و آیین‌نامه‌ها را بازنگری کنیم و تمامی مشکلات مردم که وظیفه من است را حل کنیم. مشکلات دیگری نیز از جمله تعداد زیاد لژیونرهایی که بیرون از کشور داریم، داریم و باید آنها در مسابقات ثبت‌نام شوند.

وی افزود: به وزارت ورزش قول خواهم داد که بار مشکلات را از دوش آنها برداریم. برای فعالیت بین‌المللی نیز از همین امروز فعالیت خواهیم کرد و قول می‌دهم سه سال دیگر دغدغه حضور در بازی‌های آسیایی را نداشته باشیم. برای رده‌های سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان برنامه‌های مفصل دارم و باید بتوانیم رده‌های پایه را از همین امروز کار کنیم و برای آینده ورزش سوارکاری با مشارکت و مشورت اعضای مجمع و هیئت رئیسه برنامه خوب تدوین کنیم تا بتواند عملیاتی شود.

رئیس جدید فدراسیون سوارکاری در خصوص حل نشدن مشکل قرنطینه اسب‌ها و اینکه از چه قانونی می‌توان استفاده کرد تا سوارکار با اسب خود در مسابقات شرکت کند، گفت: تا وقتی مرزهای وسیع زمینی با کشورهای دیگر داریم مشکل قرنطینه وجود خواهد داشت. از این مرزهای زمینی بیماری مشترک می‌توان منتقل کرد و باید در این شرایط چه کار کنیم؟ طی سال‌های گذشته با کمک کارشناسان و متخصصان این مشکلات را در اجلاس قرنطینه بین‌المللی مطرح کردیم و یک طرحی در حال حاضر قابل اجرا است و تعدادی از اسب‌ها ما نیز در حال حاضر توسط بخش خصوصی در مسابقات شرکت می‌کنند.

کاظمیان تصریح کرد: اسم این طرح بابل تو بابل است و شما یک فضاف بابل و حباب پاک را مشخص می‌کنید که ورود و خروج اسب‌ها در این حباب قابل کنترل باشد. منظور از حباب یک حباب شیشه‌ای نیست و یک منطقه مثل کیش، بندرعباس و در تهران پارک چیتگر که ورود و خروجش قابل کنترل باشد را در نظر خواهیم گرفت. پروتکل قرنطینه‌ای نیز برای حضور در اروپا، آمریکا، کانادا و کشورهای دیگر وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: این پروتکل‌ها را از این بعد رعایت خواهیم کرد و واکسینه خواهیم کرد و گزارش مربوط را از طریق سازمان دامپزشکی ارسال می‌کنیم. ارتباط ما از این بعد با ارگان‌ها به خصوص وزارت جهاد کشاورزی و معاونت دارو سازمان دامپزشکی همکاری و همدلی در کنار همدیگر است. اصلاً جنگ و رقابت نداریم و تمام وظایف قانونی مشخص است و با مشارکت همدیگر تمام مشکلات جامعه سوارکاری را حل خواهیم کرد.

رئیس فدراسیون سوارکاری در خصوص زمان حضور مربی آلمانی گفت: باید به من فرصت بدهید. پروتکل‌هایی داریم و فدراسیون جهانی باید بدانند که من رئیس شدم و باید برای آنها نامه برود و افراد را در اسرع وقت به کشور دعوت خواهیم کرد.

کاظمیان در خصوص اینکه بسیاری از مشکلات سوارکاری در زمان دبیرکلی او اتفاق افتاده است و چقدر درصد شفاف سازی خواهد بود، گفت: صد در صد این اتفاق خواهد افتاد. در برنامه‌هایم ارتباط مستقیم با مجلس شورای اسلامی، کمیته تحقیق و تفحص، قوه قضاییه و سازمان بازرسی کل کشور و تمامی نهادهای نظارتی خواهیم داشت. هیچ کار خلافی نمی‌خواهیم انجام دهیم و باز هم می‌گویم از مشاور حقوقی خوب در کشور و هیئت‌ها استفاده خواهیم کرد.

وی ادامه داد: در فدراسیون سوارکاری دنبال بودجه دولتی نخواهیم بود اما اگر اسپانسرها هم بیایند کارها انجام خواهد شد. اختیار رئیس با دبیر بودن خیلی متفاوت است. اختیارات یک رئیس را با کمک مجمع عمومی و هیئت رئیس را به اجرا خواهم گذاشت و اصلاً از هیئت رئیسه تشریفاتی که فقط امضا کند استفاده نخواهم کرد. مشورت از دوستان در تصمیم سازی برای آینده سوارکاری خیلی مهم است. اینکه یک کارمند را در یک قسمت فدراسیون بگذارم که برای یک نژاد اسب این مملکت تصمیم بگیرد غلط است و باید حتماً افزاد پرورش دهنده بیایند و در تصمیم سازی مشارکت کنند.